rafa-nadal
Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep, eliminată în sferturi la Wimbledon, după un meci strâns cu Angelique Kerber

04.07.2016, 21:52

Simona Halep a suferit prima înfrângere în faţa jucătoarei germane Angelique Kerber în turneele WTA şi a fost eliminată în sferturile de finală de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

simona halep kerber 1
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

La capătul unui meci care a durat o oră şi jumătate şi în care nu a condus niciodată, românca a pierdut în două seturi, scor 5-7, 6-7, şi a ratat şansa de a-şi egala cea mai bună performanţă obţinută pe iarba londoneză - semifinală în 2014.

Aşa cum o arată şi scorul, meciul a fost foarte strâns, lucru confirmat şi de cifrele întâlnirii. Cele două jucătoarea au comis câte 21 de erori neforţate, însă Kerber a fost mai bună la lovituri direct câştigătoare (23-18) şi la puncte câştigate la fileu (6-5).

Simona a suferit, însă, la serviciu. Doar 69% pe primul serviciu şi 36% puncte câştigate pe cel de-al doilea sunt cifre care explică în mare parte faptul că a cincea jucătoare a lumii a reuşit să-şi facă serviciul pentru prima oară abia în finalul primului set, când a egalat la 5.

Până atunci, Kerber a fost mereu în avantaj, după ce s-a desprins încă de la început şi a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 şi 5-3. Simona nu a reuşit să profite de momentul bun şi, după ce a egalat, a pierdut următoarele două game-uri şi primul set.


În actul secund s-a mers cap la cap până la 2-2, când Kerber s-a desprins din nou şi a condus cu 4-2 şi 5-3, dar Halep a găsit din nou puterea de a reveni şi a egalat la 5, iar apoi a trimis setul în tie-break. Acolo, campioana din acest an de la Australian Open a luat repede un avantaj important şi s-a impus cu 7-2.

În semifinale, Kerber o va întâlni pe învingătoarea dintre americanca Venus Williams şi kazaha Yaroslava Shvedova.

Simona Halep va primi 250.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA pentru accederea în sferturile de finală de la Wimbledon.


LIVE TEXT&VIDEO

16:39: Halep - Kerber 5-7, 6-7. SET şi MECI KERBER! Jucătoarea din Germania a câştigat tie-break-ul setului secund cu 7-2 şi s-a calificat în semifinale la Wimbledon. Victoria campioanei de la Australian Open a venit după o oră şi 30 de minute de joc. 

16:33: Halep - Kerber 5-7, 6-6. Game, Halep! O serie de schimburi spectaculoase, cu Simona în prim -plan, i-au adus jucătoarei noatre game-ul. Setul doi se decide la tie-break. 

16:29: Halep - Kerber 5-7, 5-6. Game, Kerber! Campioana de la AO şi-a făcut serviciul, nu fără emoţii, şi presiunea se mută din nou pe Simona. 

16:26: Halep - Kerber 5-7, 5-5. Game, Halep! Simona egalează în actul secund şi evită eliminarea. Românca a jucat inteligent şi şi-a făcut serviciul fără emoţii. 

16:22: Halep - Kerber 5-7, 4-5. REBREAK, Halep! La fel ca în primul act, Kerber a ratat şansa de îchide setul, şi meciul de această dată, pe propriul serviciu. Simona este din nou obligată să nu-şi piardă serviciul. 

16:19: Halep - Kerber 5-7, 3-5. BREAK, Kerber! Jucătoarea din Germania a profitat de greşelile Simonei şi este la un singur game de câştigarea meciului. 

16:15: Halep - Kerber 5-7, 3-4. REBREAK, Halep! Simona rămâne în meci, recuperându-şi rapid serviciul pierdut în game-ul precedent. Să ne amintim că românca a revenit de la set pierdut şi break pentru adversară şi în meciul din optimi, cu Madison Keys. 

16:11: Halep - Kerber 5-7, 2-4. BREAK, Kerber! Moment poate decisiv pentru soarta meciului. Simona şi-a pierdut serviciul la 0, iar Kerber se desprinde în setul secund. 

16:09: Halep - Kerber 5-7, 2-3. Game, Kerber! A patra jucătoare a lumii şi-a făcut fără emoţii serviciul şi continuă să aibă meciul sub control. Simona încă nu a condus până acum. 

16:06: Halep - Kerber 5-7, 2-2. Game, Halep! După un game extrem de lung şi de disputat, Simona menţine egalitatea în setul secund. La ultimul punct, a fost rândul lui Kerber să greşească incredibil la fileu.  

15:59: Halep - Kerber 5-7, 1-2. Game, Kerber! Simona a avut şansa de a face 30-30 şi de a pune presiune pe Kerber, dar a greşit nepermis, iar jucătoarea din Germania a închis apoi game-ul. 

15:56: Halep - Kerber 5-7, 1-1. Game, Halep! Românca îşi face la rândul său serviciul şi nu-i permite adversarei sale să se deprindă din start, aşa cum s-a întâmplat în primul set. 

15:53: Halep - Kerber 5-7, 0-1. Game, Kerber! Jucătoarea din Germania a deschis setul al doilea cu un game câştigat pe propriul serviciu, după ce a revenit de la 15-30 şi a trimis incredibil pe linie la punctul decisiv. 

15:48: Halep - Kerber 5-7. BREAK şi SET, Kerber! Simona a condus cu 30-15 pe propriul serviciul, dar a pierdut următoarele trei puncte, încheind primul set cu o dublă greşeală. 

15:43: Halep - Kerber 5-6. Game, Kerber! Este rândul campioanei de la Australian Open să aibă o reacţie foarte bună într-un moment dificil. Jucătoarea din Germania a câştigat la 0 pe propriul serviciu şi trece din nou la conducere.  

15:41: Halep - Kerber 5-5. Game, Halep! În cele din urmă, atunci când conta cu adevărat, Simona a reuşit să-şi facă serviciul şi să egaleze scorul primului set. 

15:37: Halep - Kerber 4-5. REBREAK, Halep! Încă o dată Simona are reacţie şi păstrează diferenţa minimă pe tabelă. Românca e obligată să-şi facă serviciul, pentru a nu pierde setul. 

15:34: Halep - Kerber 3-5. BREAK, Kerber! Simona a salvat o minge de break, după un schimb spectaculos, dar apoi a greşit incredibil la o urcare la fileu şi şi-a pierdut din nou serviciul. Jucătoarea din Germania va servi pentru câştigarea setului. 

15:30: Halep - Kerber 3-4. REBREAK, Halep! Nici de această dată Kerber nu a reuşit să profite de avantajul break-ului din game-ul anterios şi se desprindă în primul set, care rămâne unul cu un final greu de ghicit. 

15:27: Halep - Kerber 2-4. BREAK, Kerber! Continuă seria game-urilor câştigate contra serviciului în acest prim set - al cincilea consecutiv. 

15:23: Halep - Kerber 2-3. REBREAK, Halep! Simona reacţionează din nou excelent şi câştigă împotriva serviciului. Game-ul s-a încheiat cu o dublă greşeală a jucătoarei din Germania.

15:20: Halep - Kerber 1-3. BREAK, Kerber! Un game de o calitate excepţională, pe care Kerber l-a câştigat, desprinzându-se din nou în primul set. Au fost două puncte absolut superbe în acest game, fiecare dintre cele două jucătoare reuşind să câştige câte unul. 

#A fost doar al patrulea game pierdut pe propriul serviu de Kerber, la ediţia din acest an a Wimbledonului

15:14: Halep - Kerber 1-2. REBREAK, Halep! Românca reacţionează după ce a cedat uşor primele două game-uri şi face rebreak-ul la 0. 

15:12: Halep - Kerber 0-2. BREAK, Kerber! Început nesigur pentru Simona, care a câştigat un singur punct până acum şi şi-a pierdut serviciul în chiar primul game în care a servit.

15:10: Halep - Kerber 0-1. Game, Kerber! Meciul a început cu un game câştigat la 0 de jucătoarea din Germania, pe propriul serviciu. 

UPDATE 15:00 - Cele două jucătoare au intrat pe terenul central de la All England Club şi au început încălzirea.

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: halep , halep kerber , halep kerber sferturi wimbledon , wimbledon sferturi de finala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani
Cristian Chivu during UEFA Youth Champions League 23/24 game between SL Benfica and Internazionale Milano at Benfica Cam
Recomandările redacției
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
Citește și
”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”
Screenshot 2024-05-01 144559
Nadal nu l-a uitat pe Ion Țiriac după eliminarea de la Madrid Open: ”Următoarele generații se vor bucura, cu siguranță!”
tiriac-nadal-profimedia
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat
keys

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț.
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă