• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a avut o lună ianuarie sub standardele sale şi a pierdut locul 2 în clasamentul mondial. Cu toate acestea, românca a avut şi momente în care a reuşit să impresioneze.

În sferturile de finală ale turneului de la Sydney, Halep a reuşit punctul turneului, în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, pe care o va revedea la Cluj Napoca, în Fed Cup.

În debutul setului secund al meciului pe care Halep l-a câştigat cu 6-4, 7-5, la scorul de 1-0 şi 30-15 în favoarea adversarei sale, Simona a reuşit să treacă din defensivă în ofensivă printr-o singură lovitură.

După ce a salvat superb o minge care i-ar fi permis cehoaicei să aibă două puncte de break, Halep a egalat la 30 cu un rever în lung de linie la care Pliskova nu a avut replică.

VIDEO: Punctul reuşit de Halep în meciul cu Pliskova

Lovitura româncei a devenit virală pe internet, iar site-ul WTA a nominalizat-o pe Simona pentru cel mai frumos punct al lunii ianuarie.

Pentru acest titlu, a treia jucătoare a lumii se va lupta cu Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki, Svetlana Kuznetsova şi Genie Bouchard.

Fanii pot vota pe site-ul WTA, iar câştigătoarea va fi anunţată pe 8 februarie.