featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
slbz
Final de sezon în Liga 2! Echipele care vor juca în SuperLigă, cine merge la baraj și formațiile retrogradate
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

(P) 8 vacanțe de 6.000 EUR, 8 console PlayStation 5 și multe alte premii atractive în campania de toamnă Unibet

articol scris de Digi Sport
13.10.2023, 14:43

Fidelă misiunii de a duce distracția la cote cât mai înalte, prin oferirea constantă de extra beneficii pe lângă resursele variate de divertisment la pariuri sportive și jocuri de cazino online, platforma Unibet a lansat o nouă campanie promoțională cu premii de top. Voucherele de vacanță de 6.000 EUR fiecare și consolele PlayStation 5 oferite celor mai norocoși jucători timp de 8 săptămâni la rând sunt în centrul atenției pe tabela de premii a promoției.

1060x636 featured image
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Lumea U & Unibet promite astfel experiențe tari în gașcă, încă un demers care validează conceptul brandului de a aborda jocurile de noroc - de la jucători, pentru jucători. Considerând că o vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție sportivă, Unibet oferă astfel aceste premii de mare valoare, pentru călătorii epice în care câștigătorii dispun de buget suficient pentru a avea alături gașca lor de elită!

Cum se pot acumula șanse la tragerile la sorți

Participarea la campania promoțională Unibet începe foarte simplu: optezi pentru înscriere în contul de client, pe unibet.ro sau prin intermediul aplicației de mobil Unibet. Mai departe, fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) generează automat câte un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective.

Nu există un număr maxim al tichetelor pe care le poate obține un jucător, dar Unibet încurajează desigur jocul responsabil, prin toate mecanismele puse la dispoziție utilizatorilor și printr-un sistem de monitorizare cu rolul de a evita orice abordare excesivă, care ar pune în pericol distracția. Până la urmă, experiența în sine este obiectivul nr. 1 al jucătorului, câștigurile la jocuri și premiile prin tragere la sorți fiind extra beneficii care pot sau nu să apară în urma unei sesiuni de divertisment online.

"Dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! Punem la bătaie 8 vouchere de vacanță în valoare de 6.000 EUR fiecare. Dar nu ne oprim aici. Pentru că în orice gașcă fiecare se distrează în felul său și cu gadget-uri diferite, mai oferim 8 PlayStation 5 și ceasuri Garmin, dar și bani pentru jocuri pe platforma Unibet, rotiri și pariuri extra! Activează-ți spiritul competitiv – acum e mai simplu să îți crești șansele de a câștiga cele mai cool experiențe în gașcă", se menționează pe unibet.ro, în pagina dedicată campaniei promoționale.

Fondul de premiere pentru fiecare dintre cele 8 trageri la sorți


Campania cuprinde în program 8 săptămâni promoționale, deci 8 șanse la super premii acordate în fiecare săptămână. Fondul de premiere la fiecare extragere este compus din: voucher de vacanță în valoare de 6.000 EUR, PlayStation 5, ceas Garmin, 7 premii a câte 1000 RON bani de folosit pe platforma Unibet, 10 premii a câte 500 RON bani de folosit pe platforma Unibet și 80 premii a câte 250 Rotiri la Jungle Jamboree plus 50 RON Pariu extra cu funcția Creare Pariu.

Orice pasionat de pariuri sportive și alte jocuri de noroc online poate participa la promoție în perioada 9 octombrie 2023, ora 00:01 CET - 3 decembrie 2023 ora 23:59 CET. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni, de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie. Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, jucătorul trebuie să aibă cel puțin un tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Parte din Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online, cu 26 de ani de experiență la nivel global, Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este unul dintre cele mai active branduri de profil din România și în același timp un promotor al jocului responsabil. Resursele de divertisment Unibet includ pariuri sportive, sloturi online, jocuri de live casino, bingo și poker.

Etichete: advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026

A început. Rușii au declanșat ofensiva terestră în regiunea Harkov, în încercarea de a sparge...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ianis
Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”
Screenshot 2024-05-10 092035
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Recomandările redacției
slbz
Final de sezon în Liga 2! Echipele care vor juca în SuperLigă, cine merge la baraj și formațiile retrogradate

Vali Argăseală a compus imn pentru FCSB și a recitat câteva versuri! Mihai Stoica: ”Impresionant. Îl am la inimă”
vali mm
Emmanuel Macron nu s-a mai ferit, după ce Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG: ”Contez pe Real Madrid”
Le président Emmanuel Macron et l'émir du Qatar accueillent les invités au dîner d'état en l'honneur de l'émir au palais de l'Elysée à Paris
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media