tamas
Gabriel Tamaș a divulgat momentul când i s-a propus să blătuiască un meci: ”M-au întrebat dacă vreau să fiu implicat”
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Bursa pariurilor sportive – profitul este ținta pariorilor business

06.11.2018, 16:53

Fenomenul pariurilor sportive a luat amploare în ultimii ani și în România, iar numărul celor care fac pasul către mediul online este tot mai mare. Un aspect foarte important și avantajos pentru pariori este acela că își pot crește rapid veniturile cu ajutorul acestor case de pariuri online care oferă jucătorilor noi pachete generoase de bun venit.

Bursa-pariurilor-sportive-cota2.ro
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Însă cel mai incitant subiect care captează atenția pariorilor în ultimul an este Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România. Faptul că la Betfair Exchange se pot câștiga bani indiferent de rezultatul final al meciurilor, sau se poate realiza profit înainte ca meciul să înceapă, aprinde multe beculețe în rândul pariorilor care nu sunt încă obișnuiți cu aceste tipuri de pariuri.

”Foarte mulți pariori pierd timp și bani cu biletul zilei format din multe evenimente, cu șanse foarte mici de reușită. Asta nu le va aduce profit pe termen lung, iar eu caut să-i ajut pe cei care doresc să câștige din pariuri sportive, nu doar să joace!” – a declarat pentru DigiSport expertul Cătălin Mihalache, autor al singurului masterclass de pariuri sportive publicat în România, numit „Puterea Cotelor”.

Practic, există foarte multe strategii de a realiza profit indifierent de rezultatul final al unui eveniment sportiv, atât Live cât și înainte de începerea meciului, doar din fluctuația cotelor. Însă aceste posibilități de câștiguri sigure sunt posibile doar folosind Betfair Exchange, pentru că este singura casă de pariuri care a dezvoltat automatizarea unei funcții de cash-out parțial.

Sunt foarte multe exemple reale de astfel de câștiguri și de cum anume pot fi realizate în masterclassul de pariuri sportive dar și în tutorialele video existente pe site-ul Cota2.ro. Pariorii care doresc să învețe și să aprofundeze acest fenomen au parte de un real ajutor.


Este foarte important de știut că Betfair Exchange este o bursă de pariuri sportive în care pariorul nu pariază împotriva casei de pariuri, ci împotriva altor pariori. De aceea, spre deosebire de casele de pariuri obișnuite, la Betfair jucătorii care câștigă nu vor fi niciodată limitați!

De asemenea, pe Exchange jucătorii se pot comporta ca și pariori sau ca și casă de pariuri prin pariurile de tip PRO sau CONTRA. Deși pare un fenomen complex de pariere, este foarte simplu de înțeles, iar foarte mulți pariori inteligenți și experimentați au dus această activitate la alt nivel, dezvoltând softuri de automatizare ale pariurilor.

„Pariurile pe Betfair Exchange reprezintă cea mai bună metodă de a realiza câștiguri constante și de a elimina pe cât posibil norocul din acest joc. Practic această activitate este privită ca o investiție de pariorii „business”, care nu folosesc pariurile doar în scop recreațional, ținta lor este profitul și nu gamblingul”, susține Cătălin Mihalache.

Prin studiile îndelungate efectuate pe Betfair Exchange, Cătălin Mihalache a dezvoltat și testat numeroase strategii profitabile pentru pariori: ”O strategie de pariere pe Betfair Exchange necesită resurse semnificative de timp și bani și poate dura și un an de zile pentru a o ajusta corespunzător pe graficul profitabilității. Este nevoie de sute de pariuri pentru a observa cât de constantă este în rezultate și să nu aibă fluctuații mari în materie de pierderi sau câștiguri”.

Betfair Exchange este singurul loc din toate aceste case de pariuri licențiate în România unde pariorii pot pune în aplicare aceste strategii profitabile, este singura bursă de pariuri sportive licențiată!

AFLĂ AICI MAI MULTE DESPRE CARE SUNT STRATEGIILE PROFITABILE PE BETFAIR EXCHANGE

Etichete: pariuri sportive , betfair , betfair exchange , advertorial betfair


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”
prodan reghe
OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB
Screenshot 2024-05-14 083442
Recomandările redacției
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Reacția presei din Spania, după ce Ianis Hagi a vrut să-i dea gol lui Courtois de la 60 de metri
Athletic Club v Deportivo Alaves - LaLiga EA Sports Ianis Hagi of Deportivo Alaves in action during the LaLiga EA Sports
Video Tottenham - Man. City 0-2. ”Cetățenii” sunt cu o mână pe titlu. Radu Drăgușin a fost integralist
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Video Real Madrid - Deportivo Alaves 5-0. Recital pe ”Bernabeu”! Ianis Hagi a jucat 70 de minute
arda guler-real

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media