featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) El Derbi Madrileño: 117 ani de rivalitate!

articol scris de Digi Sport
23.09.2023, 22:00

Duminica super meciurilor din fotbalul european se încheie cu derby-ul Madridului. De la ora 22:00, Atletico primește vizita eternei rivale Real, care are doar victorii în meciurile oficiale disputate în acest sezon, indiferent de competiție. Carlo Ancelotti caută a 10-a victorie din carieră împotriva „Los Rojiblancos”, număr de succese pe care Diego Simeone l-a atins deja. Spre deosebire de italian, care a pierdut doar de 7 ori împotriva lui Atletico, „Cholo” a suferit însă 17 eșecuri în El Derbi Madrileño. Duelul de pe Estadio Metropolitano poate fi urmărit Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru Atletico – Real Madrid și alege-ți favorita!

230921_Atletico_Real_DigiSport_1060x636
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Real, start perfect de sezon

Derby-ul cu Atletico o găsește pe Real într-un moment excelent. „Galacticii” au maximum de puncte după cele 5 etape disputate în La Liga și au debutat tot cu un succes în grupele Ligii Campionilor. Miercuri, „Los Blancos” au câștigat, cu destule emoții, împotriva lui Union Berlin, pe Bernabeu, golul victoriei cu 1-0 fiind reușit în minutul 90+4.

Dacă prelungirile au fost benefice pentru Real, situația a stat diferit pentru Atletico. Marți, pe Olimpico din Roma, trupa lui Simeone a condus-o pe Lazio cu 1-0 până în minutul 95, când portarul Provedel a egalat pentru italieni. A fost al doilea meci consecutiv fără victorie pentru „Los Colchoneros”. În etapa trecută, în La Liga, Atleti a fost învinsă cu 3-0 la Valencia, suferind primul eșec dintr-un sezon intern în care a strâns până acum două victorii și o remiză, având însă și un meci amânat.

În istoria confruntărilor oficiale dintre cele două rivale, Real Madrid s-a impus de 108 ori, dublu față de cele 54 de succese obținute de Atletico, 52 de dueluri directe încheindu-se la egalitate. În sezonul trecut, protagonistele El Derbi Madrileño s-au întâlnit de 3 ori, iar „galacticii” au câștigat cu 2-1 pe Metropolitano, remizând în retur, 1-1, pe Bernabeu. Cel de-al treilea duel, în sferturile de finală ale Cupei Regelui, a fost câștigat tot de Real, cu 3-1, după prelungiri. În fiecare din aceste partide, câte un jucător de la Atletico a fost eliminat.

2.65 este cota Superbet pentru o nouă victorie a trupei lui Ancelotti, față de 2.70 cât a primit Atletico. Toate meciurile din La Liga beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Supervantaj!

Bellingham, pericolul numărul 1


Când Real și-a prezentat cea mai importantă achiziție a verii pe acordurile „Hey Jude”, celebra melodie a celor de la Beatles, fanii sperau ca Jude Bellingham să interpreteze perfect „partitura” gândită de Ancelotti. Englezul adus de la Borussia Dortmund a avut impact instant, iar o bună parte a startului perfect de sezon i se datorează. În 5 meciuri din La Liga, Bellingham a înscris de 5 ori, iar miercuri a fost autorul golului care le-a adus „galacticilor” victoria in extremis cu Union Berlin. Pentru o nouă reușită, mijlocașul care i-a costat pe „Los Blancos” 103 milioane de euro are cotă 3.80, fiind depășit doar de Joselu (3.25) și Rodrygo (3.40).

De cealaltă parte, Alvaro Morata este principalul favorit să marcheze în poarta echipei la care a debutat în fotbalul mare și are cotă 3.00, peste Griezmann (3.40) și Correa (3.50).

El Derbi Madrileño se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită
ianis
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Recomandările redacției
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci
copil-dawa
Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman
INSTANT_FCSB_CAMPIONAT_08_INQUAM_Photos_George_Calin
Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin
Tottenham Hotspur Men's Team Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media