superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Asii Tenisului

(P) Erupe Vezuviul: Napoli e la 90 de minute de Scudetto!

articol scris de Digi Sport
29.04.2023, 13:00

30 aprilie 2023 este aproape să devină o dată istorică pentru Napoli. Duminică, echipa de lângă Vezuviu poate cuceri al treilea titlu de campioană, la 33 de ani de la ultimul Scudetto, adus de generația lui Maradona. În funcție de jocul rezultatelor, napoletanii pot declanșa fiesta lângă Vezuviu încă din acest weekend. Și ca povestea acestui sezon de Serie A să fie și mai frumoasă, echipa lui Spalletti are șanse mari să devină regina Italiei chiar în urma unui derby cu rivala Salernitana.

1060x636 (1)
Foto: Advertorial Superbet
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Meciurile care pot decide noua campioană a Italiei, Inter Lazio și Napoli Salernitana, sunt transmise LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote și Superpariuri! Descoperă oferta completă pentru etapa din Serie A și alege-ți favorita!

Napoli numără orele și punctele

 În drumul către cel de-al treilea titlu din istorie, Napoli va uita pentru 90 de minute de rivalitatea cu Inter. Duminică, de la ora 13:30, „nerazzurrii” primesc vizita lui Lazio, a doua clasată în Serie A. Echipa din capitala Italiei este la 17 puncte în spatele napoletanilor, iar calculele sunt simple. Dacă lazialii nu câștigă pe Meazza, de la ora 16:00, liderul campionatului va disputa derby-ul cu Salernitana cu trofeul de masă, iar o victorie în fața rivalei din Campania îi va aduce matematic titlul, cu 6 etape înaintea finalului de sezon.

Pe lângă susținerea de conjunctură pe care napoletanii o vor oferi de la distanță, Inter are propriile motive să dea totul în duelul cu Lazio. Echipa lui Simone Inzaghi începe runda pe locul 6, la două puncte în spatele Romei și Milanului, care se întâlnesc în duel direct sâmbătă, de la ora 19:00. În plus, tot sâmbătă, dar de la ora 21:45, Atalanta, ocupanta poziției a șaptea, are meci la Torino și poate scoate Interul din zona europeană a campionatului. Dacă nerazzurrii pierd, desemnarea noii campioane a Italiei se amână cel puțin până etapa viitoare.


1.85 este cota Superbet pentru o victorie a Interului, în timp ce Lazio a primit 4.40 să dubleze succesul din tur, când s-a impus cu 3-1 pe Olimpico. La peste 700 de kilometri distanță de Milano, în Sud, duelul cu Salernitana, și așa destul de intens, s-a transformat într-un veritabil „Derby Scudetto” pentru napoletani. Liderul din Serie A are cotă 1.25 să-și învingă marea rivală regională, cotată cu 13.00 pentru un succes pe Stadio Diego Armando Maradona.

Toate meciurile din Serie A beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două puncte în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Ce spun cotele pentru marcatori?

 Încă angrenată în 3 competiții, după ce s-a calificat în finala Cupei Italiei și în semifinalele Ligii Campionilor, Inter va folosi numele grele din ofensivă pentru o victorie cu Lazio. Lautaro Martinez, golgheterul „nerazzurrilor”, are cotă 2.60 să înscrie, urmat de Lukaku (2.60) și Dzeko (2.90). Din lotul lazialilor, Ciro Immobile este cotat cu prima șansă la gol și a primit cotă 3.80.

Victor Osimhen, cel mai bun marcator din Serie A, autor a 21 de goluri în 31 de etape, are cotă 1.65 pentru o reușită în derby-ul cu Salernitana. Revelația acestui sezon, georgianul Kvaratskhelia (12 goluri / 10 pase decisive) a primit cotă 2.25 să înscrie și 2.20 să ofere un assist în meciul care poate aduce titlul la Napoli.

Duelurile din Serie A se joacă și în Super Social! Intră și tu în cea mai mare comunitate de Superpariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026

A început. Rușii au declanșat ofensiva terestră în regiunea Harkov, în încercarea de a sparge...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ianis
Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”
Screenshot 2024-05-10 092035
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Recomandările redacției
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”

Cea mai dură lovitură pentru Cristi Tănase, din partea femeii care l-a ținut la ușă! Decizia instanței și prima reacție
tanase
Coșmar! În urmă cu o săptămână sărbătoreau promovarea, iar acum pot rămâne în liga a doua
Netherlands: Groningen vs Roda JC
Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez după meciul Real Madrid - Bayern Munchen 2-1: ”A fost uimitor!”
Photocall de la cérémonie du Ballon d'Or 2021 au Théâtre du Châtelet

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media