(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
rapid fcsb
Live Video&Text Rapid - FCSB 2-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii se desprind pe tabelă
Digi Sport 1 Live
Acum
etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
Play-Off

(P) Manchester City vs. Inter, cea mai probabilă finală Champions League în 2023, conform cotelor la pariuri

09.05.2023, 12:45

Manchester City și Inter Milano sunt favorite la calificarea în finala UEFA Champions League, conform cotelor afișate de Unibet, casă de pariuri online care vine din nou cu o provocare extra pentru clienții săi - 125.000 RON pentru predicții corecte cu privire la meciurile din semifinalele UCL.

featured image
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Cetățenii sunt nevoiți să o înfrunte din nou pe Real Madrid în penultima manșă, în timp ce Inter se va duela cu rivala locală AC Milan, într-un Derby della Madonnina de povestit nepoților.

Manchester City, favorită pe Santiago Bernabeu

Cei de la Unibet sau pregătit sute de selecții în secțiunea pariuri Champions League, iar Manchester City este mare favorită atât în manșa tur de pe Santiago Bernabeu, cât și la calificare.

Duelul dintre Real Madrid și Manchester City este programat pe 9 mai 2023, de la ora locală a României 22:00. Madrilenii sunt cotați cu șansa a doua, având o cotă de 3.15 la victorie. Remiza este cotată cu 3.70, în timp ce un eventual succes din partea britanicilor a primit o cotă de 2.28. În ceea ce privește calificarea în finala Champions League, momentan ibericii au o cotă de 3.50, iar englezii 1.31.

Anul trecut, Real Madrid s-a impus în duelul de pe teren propriu cu scorul de 2-1 în 90 de minute, câștigând cu 3-1 în prelungiri și calificându-se în finala UEFA Champions League. Ultimele 4 partide între cele două au fost cu adevărat spectaculoase, iar pariorii se așteaptă și de această dată la un astfel de scenariu.


Stagiunea trecută, cetățenii au câștigat acasă în tur – scor 4:3. În 2020, City și Real au evoluat din nou una împotriva celeilalte, în optimile de finală UCL. Atunci gruparea din Premier League a fost net superioară și a câștigat ambele partide cu scorul de 2-1.

Deși în cele două ediții calificarea a fost împărțită, un lucru au avut în comun toate cele 4 partide – spectacolul total. În manșa tur de pe Santiago Bernabeu, Karim Benzema, Vinicius Junior și Erling Haaland sunt așteptați să înceapă din primul minut, cei 3 fiind favoriții caselor de pariuri la capitolul marcatori. Aceștia au punctat în actuala ediție de Champions League de 4, 6 respectiv 12 ori. Vârful scandinav al celor de la Manchester City este și golgheterul competiției.

Inter, din nou superioară în derby

Inter este văzută drept mare favorită la calificarea în finala Champions League, după ce a reușit deja să își învingă adversara locală de 2 ori în acest sezon. Pe 18 ianuarie, elevii lui Inzaghi au trecut de AC Milan în Supercupa Italiei, cu un 3-0 fără drept de apel. A urmat în luna februarie un nou succes la 0, de această dată în Serie A. Lautaro Martinez a punctat în minutul 34 și a decis meciul.

Acum, cele două formații se înfruntă în semifinalele UCL. Pe 10 mai 2023, de la ora 22:00, AC Milan și Inter evoluează în manșa tur – pe San Siro. Operatorii online de pariuri le acordă o cotă de 3.20 gazdelor, remiza este cotată cu 3.15, iar victoria oaspeților cu 2.55. Inter este favorită la pariuri și în privința calificării în finală, având o cotă de 1.60. Pentru a accede în finala de la Istanbul, AC Milan a primit o cotă de 2.37.

În ultimele 9 ediții ale derby-ului milanez, AC Milan a bifat doar două victorii (ambele în 2022).

Experiența, factorul care face diferența în UEFA Champions League

Experiența este capitolul la care Manchester City suferă cel mai mult în UEFA Champions League. S-a dovedit acest lucru în finala pierdută cu Chelsea, iar mai apoi în returul semifinalelor de anul trecut, de pe Santiago Bernabeu. Cu 1-0 pe tabelă și adăpostul victoriei din tur, gruparea britanică a clacat în ultimele minute, atunci când Rodrygo a bifat o dublă.

De altfel, PSG a căzut și ea pradă acestei lipse de experiență, în dubla manșă cu Real Madrid din stagiunea precedentă. Manchester City este singura formație calificată în semifinalele din acest an, ce nu a reușit să câștige medaliile de aur. Cu toate acestea, este favorită, având o cotă de 1.70. Real Madrid este a doua favorită – cu o cotă de 4.75. Los Blancos au adunat cele mai multe trofee de-a lungul timpului, 14 la număr.

În ceea ce le privește pe cele două formații din Italia, ei bine AC Milan are 7 finale câștigate, iar Inter 3. În 2010 reușea să se impună ultima oară Inter Milano și în 2007 izbutea această performanță gruparea de pe San Siro. Lautaro Martinez, Romelu Lukaku și Edin Dzeko își propun în acest an să facă ceea ce au reușit acum mai bine de un deceniu Pandev, Milito și Eto`o. Pentru un asemenea scenario, casele de pariuri au pregătit o cotă de 7.00. Cota celor de la AC Milan pentru a câștiga finala de la Istanbul este de 9.00.

Cotele pot suferi modificări.

Etichete: advertorial unibet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp8
Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
profimedia-0361486840
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
Real Madrid celebration of 36th Title of LaLiga in Cibeles, Nadrid, Spain - 12 May 2024
Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România
Screenshot 2023-12-25 at 20.26.52
Recomandările redacției
rapid fcsb
Live Video&Text Rapid - FCSB 2-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii se desprind pe tabelă

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație
profimedia-0874530693
Reacția lui Pep Guardiola, după ce a câștigat al 6-lea titlu de campion cu Manchester City
Manchester City v West Ham United, Premier League, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 19 May 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media