advertorial
(P) „Dublă” de totul sau nimic pentru Dinamo!
featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Prinzi o SuperSerie de bilete câștigătoare pe meciurile din Serie A Romena?!

articol scris de Digi Sport
12.02.2021, 12:50

De la Brescia Romena în anii ’90, echipă la care Mircea Lucescu făcuse o colonie de români (între ei și ambasadorul Superbet Florin Răducioiu), am ajuns la Serie A Romena. 6 dintre cele 10 meciuri ale etapei au și români implicați. Titulari sau rezerve, ei ne mențin pe harta fotbalului mare, în campionatul aflat pe locul 3 în clasamentul coeficienților UEFA, după La Liga și Premier League. Deschide cont la Superbet.ro și superjoacă pe meciurile din Italia la cele mai bune cote!

thumbnail_210210_Serie A Romena_Digi Sport
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Un campionat pentru care Superbet îți oferă streaming, cote mărite pre-meci (în ofertele Super Cota și Super Extra), cote mărite live (oferta SuperLive), pariuri speciale (superpopularele pariuri pe cornere, cartonașe galbene, marcatori, faulturi, penaltiuri, succesiuni evenimente etc).

De asemenea, ai la dispoziție și opțiunea Cash out, pentru a putea închide pariul dacă te mulțumește nivelul la care a urcat câștigul, sau dacă vrei să limitezi urmările unui pariu neinspirat. Prinde cea mai bogată ofertă pe Serie A!

Românii noștri încep etapa sâmbătă, sunt programați și duminică și îi vom vedea în teren și luni, trei superzile în care poți lega și tu o SuperSerie de bilete verzi pe meciurile jucătorilor noștri din Serie A.

Sâmbătă 13 februarie sperăm să vedem românul revelație: Drăgușin!


19:00 Napoli-Juventus

Pe stadionul Diego Armando Maradona (legendarul San Paolo), Juve are un meci de foc în apropierea Vezuviului. Radu Drăgușin e în lot și jurnaliștii italieni de la Gazzetta delo Sport - superinformați și superconectați la tot ce mișcă în Serie A - anunță că Pirlo l-a reținut în lot și românul nostru va face deplasarea cu echipa. În funcție de evoluția meciului, s-ar putea să-l vedem aruncat în luptă. Drăgușin e surpriza plăcută a sezonului și nu este exclus să-l vedem că prinde cel puțin Europeanul de Tineret în această primăvară, dar e posibil să-l vedem selecționat și pentru meciurile din Preliminariile Mondialului din Qatar 2022.

21:45 Spezia-AC Milan

Retras de la echipa reprezentativă, Tătărușanu așteaptă pe banca Milanului să speculeze orice șansă i se oferă. Portar în Coppa Italia în anul calendaristic 2021, el a prins până acum un singur meci în Serie A, remiza de 6+ (3:3 scor exact) Milan-Roma. Era pe 26 octombrie 2020.

Duminică, pe 14 februarie, meciul 399 pentru Ștefan Radu la Lazio

21:45 Inter-Lazio

Un meci între echipa care îl plătește cu 1.000.000 euro pe sezon pe Ionuț Radu, portarul pe care îl așteptăm să fie decisiv pentru Tineret la Olimpiada de la Tokyo, împotriva echipei la care Ștefan Radu își continuă cursa pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul biancoceleștilor.

Ștefan Radu a bătut în acest an recordul all time de prezențe pentru Lazio în Serie A. Intrat în meciul cu Fiorentina (2-1) el a trecut peste Aldo Puccinelli. A fost meciul cu numărul 393 pentru Lazio în toate competiție, marele record pe care vrea să-l bată. Record deținut de Favalli, cu 401 meciuri. În ultimele 3 etape, Ștefan Radu a fost integralist. Iar meciul contra lui Inter va fi partida cu numărul 399 pentru el la Lazio!

Dacă totul e bine pentru el, atunci românul nostru ar urma să egaleze recordul lui Favalli, de 401 meciuri pentru Lazio în toate competițiile, în meciul din Liga Campionilor contra lui Bayern Munchen, campioana Germaniei, a Europei și a Lumii! Ce meci de gală, chiar pe Stadio Olimpico, pe 23 februarie, seara în care pe Arena Națională se va juca Atletico Madrid-Chelsea, tot în Optimile Champions League.

Apoi, în Serie A, în direct pe Superbet.ro și aplicația Superbet, ar urma să vizionăm și pariem pe meciul 402 pentru Ștefan Radu în tricoul lui Lazio, meci istoric, contra lui Bologna pe Renato Dall’Ara, sâmbătă, pe 27 februarie.

Dar ziua începe în Sardinia unde Răzvan Marin vrea să întrerupă seria “nera” a lui Cagliari

16:00 Cagliari-Atalanta

Locul 17 în clasamentul echipelor meciurilor jucate acasă pentru sarzi, care n-au mai câștigat pe teren propriu din 7 noiembrie 2020. Răzvan Marin pare că și-a relansat cariera prin venirea la Cagliari, unde e Românul cu cele mai multe prezențe în Serie A în actuala stagiune: a ajuns deja la 21 de meciuri! E anunțat titular în sistemul 3-4-2-1 al lui Di Francesco, în linie cu Zappa, Nandez și Asamoah, în spatele lui Nainggolan și Joao Pedro. Vârful împins e băiatul lui Cholo Simeone, Giovanni Simeone. Un gol și două pase decisive pentru Răzvan Marin până acum în stagiunea 2020-2021. Ce va reuși acum?

19:00 Crotone-Sassuolo

Drăguș n-a prins echipa în ultimele 4 etape. Ultima lui prezență datează din 10 ianuarie, când Crotone a pierdut cu 1-2 în deplasarea de la Genoa. Drăguș n-a schimbat cursul meciurilor în care a intrat. Crotone a pierdut 8 dintre cele 9 meciuri în care Drăguș a fost utilizat și a remizat o dată.

Chiricheș va fi probabil căpitan în săptămâna de foc a României și avem nevoie de el cu meciuri în picioare. Deși fundaș, el e românul cu cele mai multe goluri în actuala ediție a campionatului italian. Două reușite pentru fundașul central care a fost rezervă neutilizată în etapa trecută, când Sassuolo a pierdut acasă cu Spezia. Ultimul său meci ca titular datează din 17 ianuarie, remiza cu Parma, scor 1:1.

Etapa se încheie luni la 21:45 cu un meci în care vom avea 2 români: Mihăilă și Man.

SuperȘanse pentru Man să fie titular în premieră la Parma, în sistem 4-3-3 (colegii din avanposturi urmând să-i fie Gervinho și Cornelius). Mihăilă e în lot și probabil va fi aruncat și el în luptă pe parcursul meciului. Să fie cu superbucurie pentru români acest meci!

Copiază din SuperSocial biletele pe Serie A care-ți plac!

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe competițiile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe ce mize dorești! Bucură-te și de această nouă dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi gratuit aplicația de pariuri sportive Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți profilul de jucător pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
 O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
dele-alli
OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€
Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024
16
”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!
Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp
profimedia-0875048981
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon

Anunțul englezilor despre Cătălin Cîrjan, după ce românul a plecat de la Rapid
CFR Cluj v FC Rapid 1923 - Romania Superliga Stage 25, Cluj-Napoca - 10 Feb 2024
Adrian Mititelu, în ”război” cu Gigi Becali: ”E frustrat!”
gigi mititelu colaj
Oficial Cornel Râpă, OUT, după 6 ani!
Krakow, Poland. 21st Apr, 2024. 04.21.2024 Krakow (Cracow) Poland, Football, PKO BP Ekstraklasa (Polish top league - first level), Sezon (Season) 2023/2024, Cracovia - Puszcza Niepolomice op: Cornel Rapa Credit: Konrad Swierad/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media