featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
gigi-becali
Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Roland Garros 2023 promite spectacol total: Lista favoriților la câștigarea turneului

articol scris de Digi Sport
26.05.2023, 13:44

Roland Garros va avea loc în acest an între 28 mai și 11 iunie. O competiție de tradiție ce a debutat în 1891 ajunge la ediția cu numărul 127 (a 93-a ca Grand Slam) și propune dueluri spectaculoase.

featured image
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Chiar dacă Simona Halep nu va fi prezentă, Irina Begu și Sorana Cîrstea au demonstrat recent că pot avea prestații notabile la turnee importante din circuit.

Ediția de anul trecut nu a avut surprize majore, iar Rafael Nadal și-a trecut în palmares al 14-lea titlu de la Roland Garros, în timp ce la feminin Iga Swiatek a devenit din nou campioană. Vor mai sta însă lucrurile la fel? Cel puțin la masculin, bookmakerii care stabilesc cotele pentru Unibet văd un alt favorit, în persoana lui Carlos Alcaraz, în timp ce Iga Swiatek este în continuare favorită la feminin.

Carlos Alcaraz, pregătit să preia ștafeta de la Rafael Nadal

În ofertele de pariuri Roland Garros, Carlos Alcaraz este principalul favorit la câștigarea trofeului. Bookmakerii mizează pe acest jucător care în oferta Unibet are doar cota 2.35 să se impună în premieră la Roland Garros. Următorul pe lista cu favoriți de la Roland Garros 2023 este Novak Djokovic, care are cota 3.00.


Multiplul campion Rafael Nadal s-a retras, astfel că următorii favoriți sunt Holger Rune (cota 12.00), Jannik Sinner (cota 12.00), Stefanos Tsitsipas (cota 12.00) și Andrey Rublev (cota 29.00). Șansele cele mai mari le are, așadar Carlos Alcaraz, care a arătat recent că poate juca bine și pe zgură, fiind campion la Madrid.

Chiar dacă a spus că are nevoie de o resetare mentală după eliminarea de la Roma, Alcaraz a prins gustul turneelor mari după titlul câștigat anul trecut la US Open.

Ca în fiecare an, Unibet a pregătit o mulțime de pariuri pentru French Open - antepost, pre-meci și live, alături de promoții precum creșteri de profit live de 10%, direct pe tichet sau Uniboost. Cotele sunt printre cele mai mari de pe piață, iar întreaga ofertă este disponibilă și de pe mobil, grație aplicației Unibet Pariuri Sportive.

Novak Djokovic este al doilea favorit al întrecerii, dar la Roland Garros rezultatele sale nu au fost la fel de bune precum cele de la alte turnee de Grand Slam. Are două titluri câștigate (dintr-un total de 22 de Grand Slam), la edițiile din 2016 și 2021, în timp ce anul trecut a pierdut în sferturile de finală. În schimb, Rafael Nadal a acuzat în continuare dificultăți fizice, după ce nu a mai jucat de la Australian Open 2023 astfel că va lipsi de la French Open.

Stefanos Tsitsipas ar putea produce surpriza

Turneele de Grand Slam au de multe ori câștigători surpriză, iar un nume aflat pe buzele specialiștilor pentru ediția din 2023 este Stefanos Tsitsipas. Un jucător obișnuit cu fazele superioare, care a demonstrat că poate juca bine și pe zgură. Are o finală pierdută în 2021 la Roland Garros, iar în acest an a mai disputat și o finală la Australian Open. Unibet îi acordă cota 12.00 să câștige Roland Garros, iar grecul poate produce surpriza.

Iga Swiatek țintește al treilea titlu la Roland Garros

Iga Swiatek este jucătoarea care domină tenisul feminin de un an și jumătate. A preluat ștafeta de la Ashleigh Barty și se află pe primul loc în clasamentul WTA. Chiar dacă rezultatele ei din 2023 sunt în ușoară scădere față de cele de anul trecut, poloneza rămâne principala favorită la câștigarea trofeului, cu cota 1.75. Pe lista cu favorite se mai află Aryna Sabalenka (cota 5.00), Barbora Krejcikova (cota 16.00), Ons Jabeur (cota 18.00), Elena Rybakina (cota 18.00) și Paula Badosa (cota 24.00).

Swiatek s-a impus deja la Roland Garros în 2020 și 2022 și este o jucătoare care are tot ce îi trebuie pentru a-și îmbunătăți palmaresul și mai mult, chiar dacă recent a fost învinsă în finala de la Madrid de Aryna Sabalenka.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Etichete: unibet , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită
ianis
Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
gigi-becali
Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (27.02.2024)
Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€
Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League
Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte
olaru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media