UEFA Champions League 2023/24 - Group H : FC Barcelona 2-1 FC Porto
Video Barcelona - Rayo Vallecano 3-0. Catalanii și-au asigurat locul 2 în La Liga.
Match between Palmeiras and Botafogo-SP for the Copa do Brasil 2024 Sao Paulo (SP), 05/02/2024 - COPA DO BRASIL/PALMEIRA
Lovitură primită de Real și Barcelona! Chelsea a transferat un tânăr de 17 ani, pentru 65.000.000€: ”Here we go!”
razvan-lucescu
Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Sergio Ramos, faţă în faţă cu marea rivală! Supercotele pentru Barcelona – Sevilla

29.09.2023, 13:09

Runda a opta din LaLiga aduce în prim-plan SuperMeciul dintre Barcelona și Sevilla, o confruntare care promite să ridice flacăra pasiunii la cote înalte. Catalanii au resimțit un gust amar după ultimul rezultat. Egalul, scor 2-2, în fața lui Mallorca i-a determinat să piardă poziția de lider în clasament. Pe de altă parte, Sevilla vine în acest duel cu o formă de invidiat. Victoria convingătoare de 5-1 obținută împotriva lui Almeria a demonstrat că echipa se află într-o stare de grație.

230929_Sevilla_Barcelona_Digi_1060x636
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Meciul Barcelona – Sevilla beneficiază de streaming live şi o ofertă bogată cu SuperPariuri, SuperAvantaj şi multe alte pariuri speciale.

Vezi oferta pentru Barcelona – Sevilla şi alege-ţi favorita!

Al doilea pas greşit

Echipa catalană vine după un egal tensionat în meciul cu Mallorca, în care gazdele au condus de două ori, iar Barcelona a fost salvată de geniul lui Fermin Lopez, aflat la al doilea său meci oficial în LaLiga.

Ceea ce este remarcabil la Barcelona este că, pe teren propriu, este de neînvins. Chiar dacă acum își desfășoară meciurile de acasă pe Estadio Olimpico și nu pe Camp Nou, echipa condusă de Xavi a câștigat toate partidele jucate pe această arenă. Printre care şi debutul de senzație în Liga Campionilor, victoria zdrobitoare cu 5-0 împotriva lui Antwerp.


Un alt aspect de luat în considerare este faptul că Barcelona a primit câte două goluri atât cu Celta Vigo, în weekend, cât şi cu Mallorca, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii.

4.00 este cota Superbet pentru cel puţin două goluri marcate de Sevilla împotriva Barcelonei.

Zero puncte, zero goluri

Chiar dacă Sevilla şi-a adăugat un nou trofeu european în palmares, sezonul trecut nu este unul foarte memorabil pentru andaluzi. Cel puţin pe plan intern, acolo unde a participat, pentru o perioadă, şi în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În stagiunea precedentă, Barcelona a arătat autoritate în duelurile cu Sevilla, învingând-o în ambele partide cu un impresionant scor de 3-0. Fără puncte acumulate și fără niciun gol marcat în aceste întâlniri, ultima victorie a Sevillei în fața Barcelonei datează din 2021, dar trebuie menționat că aceasta a avut loc în cadrul Cupei Spaniei, nu în campionat.

Un atu important pentru Sevilla în acest meci cu Barcelona este prezența lui Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care este cunoscut pentru abilitatea sa de a gestiona astfel de partide tensionate. De-a lungul carierei sale, Ramos a reușit să marcheze de cinci ori împotriva rivalilor din Catalonia, dar are şi o colecţie impresionantă de cartonaşe galbene.

Cota 11.00 are Sergio Ramos că va înscrie în Barcelona – Sevilla, cota 2.35 că va primi un cartonaş în meci şi cota 23.00 că va primi cartonaşul roşu. Tu ce alegi?

Etichete: barcelona , sevilla


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0361486840
Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham
radu-dragusin
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
Real Madrid celebration of 36th Title of LaLiga in Cibeles, Nadrid, Spain - 12 May 2024
Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €
albion-rrahmani
Recomandările redacției
razvan-lucescu
Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”
Sheffield United v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Bramall Lane, Sheffield, UK - 19 May 2024
Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare
profimedia-0872346706
Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”
dan-sucu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media