”Patronul FCSB te vrea. Unde pleci?”. Louis Munteanu, răspuns pentru interesul lui Gigi Becali, în direct
gigi-becali1
Gigi Becali, anunț despre transferul lui Louis Munteanu: ”Am vorbit cu Gică”
rapida
Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

Galerie Foto Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, ”out” din Conference League! Chiricheș, eliminat și penalty comis de Pantea

articol scris de Digi Sport
17.08.2023, 21:52

FCSB a pierdut partida cu Nordsjaelland cu scorul de 0-2, în manșa secundă din turul trei preliminar din Conference League.

FOTBAL:FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE (17.08.2023)
Partida dintre Nordsjaelland și FCSB / Foto: Sport Pictures
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați în turul trei preliminar din Conference League

Galerie Foto

FCSB a început bine partida de la Farum, iar Octavian Popescu a fost aproape să marcheze în minutul 4, după o pasă bună în careu a lui Olaru.

Florinel Coman a avut o pătrundere bună câteva minute mai târziu, însă a șutat în blocajul portarului advers. Tot Coman a expediat un șut periculos de la marginea careului, dar Hansen a respins peste poartă.

Replica nordicilor a venit un minut mai târziu, dar Pantea a intevenit salvator la șutul lui Antman. Șut a irosit și el o ocazie importantă câteva minute mai târziu, dar portarul danezilor a reușit să respingă.


Olaru a avut și el o șansă bună de gol în minutul 38, dar șutul său a fost respins de același Hansen.

Pe finalul primei reprize, Pantea l-a faultat în careu pe Diomande, iar centralul meciului a dictat penalty. Ingvartsen a reușit să îl învingă pe Târnovanu de la 11 metri.

În repriza secundă, nordicii au avut ocazii numeroase la poarta lui Târnovanu, prin Frese, Nygren sau Antman, în timp ce roș-albaștri nu au mai contat în atac, mai ales după eliminarea lui Vlad Chiricheș, care a văzut al doilea cartonaș galben.

Pe final, după un un-doi cu Osman la marginea careului, Ingvartsen a șutat fără șansă pentru Târnovanu și a reușit dubla.

Nordsjaelland - FCSB 2-0

Min. 90: Final de meci!

Min. 86: Gol Nordsjaelland! Ingvartsen reușește ”dubla”, după o combinație frumoasă cu Osman și un șut frumos la poarta lui Târnovanu..

Min. 75: Ocazie Nordsjaelland! Villadsen pătrunde în careu prin partea dreaptă și șutează la colțul scurt, dar mingea este respinsă din nou de Târnovanu.

Min. 72: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen ajunge la o centrare venită din partea dreaptă și trimite din prima spre poarta rol-albaștrilor, dar Târnovanu respinge.

Min. 69: Ocazie Nordsjaelland! Antman șutează cu stângul de la marginea careului, balonul este deviat de Nygren, însă trece puțin pe lângă poartă.

Min. 68: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen primește balonul la marginea careului, se întoarce și șutează spre poartă, dar Târnovanu respinge în lateral.

Min. 62: FCSB, în zece jucători! Chiricheș vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 60: Ocazie Nordsjaelland! Diomande întoarce superb în spate pentru Antman care șutează în forță peste poarta roș-albaștrilor.

Min. 58: Ocazie Nordsjaelland! Nygren șutează de la marginea careului, balonul este deviat de Ingvartsen și trece puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 49: Ocazie Nordsjaelland! Frese șutează de la distanță în diagonală, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB! Ovidiu Popescu și Octavian Popescu, înlocuiți cu David Miculescu, respectiv Andrea Compagno.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45+2: Finalul primei reprize!

Min. 43: Gol Nordsjaelland! Ingvartsen îl învinge pe Târnovanu de la punctul cu var.

FOTBAL:FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE (17.08.2023)
Partida dintre Nordsjaelland și FCSB / Foto: Sport Pictures

Min. 41: Penalty pentru Nordsjaelland! Diomande cade în careul advers după ce este împins de Pantea.

Min. 38: Ocazie FCSB! Olaru pătrunde în careul danezilor prin partea stângă și șutează puternic din apropierea porții în blocajul lui Hansen.

Min. 23: Ocazie FCSB! După o cursă lungă în partea stângă, Ovidiu Popescu centrează în careul advers, iar balonul trece puțin pe lângă poarta danezilor.

Min. 19: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen se înalță la o centrare ajunsă în careul roș-albaștrilor și trimite cu capul peste poarta apărată de Ștefan Târnovanu.

Min. 15: Ocazie FCSB! Șut are o acțiune individuală superb, se descurcă în fața apărării daneze și șutează cu stângul de la marginea careului, dar Hansen respinge.

Min. 11: Ocazie Nordsjaelland! Antman trece de Chiricheș și pătrunde în interiorul careului roș-albaștrilor, însă Pantea reușește să respingă.

Min. 10: Ocazie FCSB! Florinel Coman avansează în partea stângă, pătrunde în careul advers și șutează pe direcția lui Hansen, balonul este respins și ajunge din nou la Coman, care șutează surprinzător de la marginea careului, dar portarul lui Nordsjaelland respinge peste poartă.

Min. 4: Ocazie FCSB! Olaru pătrunde în careul advers și îi pasează lui Octavian Popescu în centrul careului, însă decarul roș-albaștrilor este incomodat de un apărător advers, iar balonul iese în afara terenului.

Min. 2: Ocazie Nordsjaelland! Nuamah șutează periculos de la marginea careului, dar Târnovanu reușește să rețină. 

Min. 1: Începe meciul!

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hansen, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Nuamah, Ingvartsen, Antman

  • Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Barslund, Munck
  • Antrenor: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Șut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu, Coman

  • Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Gheorghe, Băluță, Cordea
  • Antrenor: Elias Charalambous

Spre deosebire de FCSB, Nordsjaelland nu și-a amânat meciul din campionat și s-a impus categoric pe terenul celor de la Randers, scor 5-0. Danezii au victorii pe linie în noul sezon și ocupă locul 1 în clasament, după 4 meciuri.

De cealaltă parte, vicecampioana României traversează și ea un moment bun și are 6 victorii și un egal în meciurile disputate în noul sezon. 

Câștigătoarea duelului dintre Nordsjaelland și FCSB se va duela cu Sabah sau Partizan în play-off-ul Conference League. În tur, formația azeră s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva sârbilor.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Nordsjaelland: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Băluță, Compagno, Coman

Ce a spus Elias Charalambous, înainte de Nordsjaelland - FCSB

Am spus dinaintea turului că totul se va decide la retur. Știm că va fi un meci greu, mai ales că e în deplasare, dar am venit aici pentru a ne califica.Știm că va fi greu, dar jucătorii s-au pregătit bine, sunt motivați și așteaptă meciul. Eu și staff-ul am făcut tot ce am putut mai bine pentru a-i pregăti. Suntem pregătiți.

Avem un plan, avem strategia făcută pentru meci. Trebuie să suferim. Am venit aici pentru a ne califica. Nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafață, nu e cea mai bună, dar nu trebuie să găsim scuze, trebuie să ne adaptăm.

Sunt două echipe de calitate, care au arătat că pot marca ușor. Le știm calitățile, le știm defectele și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne califica.

Avem jucători cu experiență europeană, care contează enorm pentru mine. Avem jucători tineri de echipă națională, care au jucat cu o asemenea presiune. Trebuie să fim serioși, să rămânem concentrați 90 de minute, doar așa ne putem califica”, a declarat Elias Charalambous.

Antrenorul lui Nordsjaelland știe cum îi poate "anihila" pe jucătorii FCSB-ului

La conferința de presă dinaintea partidei din această seară, antrenorul lui Nordsjaelland a vorbit despre abordarea pe care o va avea împotriva FCSB-ului. Hoff Thorup le-a cerut elevilor săi să dea tot ce au mai bun în partida din această seară și a anunțat că a lucrat intens la tactică pentru a-i bloca pe bucureșteni.

"A fost important pentru noi să odihnim unii dintre jucători, astfel încât să fie complet refăcuți pentru meciul nostru de mâine (n.r. azi). Va fi un meci dificil, în care se poate întâmpla orice și ambele echipe sunt conștiente de șansa lor de a trece în runda următoare.

Așa că va fi dificil, așa cum a fost și la București. Dar ni se cere un nivel înalt, indiferent unde jucăm. De asemenea, a trebuit să dăm tot ce putem pentru a obține rezultatul de la Randers și, în general, nu au fost meciuri ușoare la începutul sezonului. Deci suntem conștienți de ceea ce se așteaptă de la noi.

(n.r. despre returul cu FCSB) Probabil că va fi cam la fel ca acum o săptămână. Uneori sunt destul de direcți în jocul lor și vor să se bazeze foarte mult pe jucătorii din benzi. Va fi un joc în care sperăm să ajungem la minge destul de repede și să controlăm cursul partidei. Deci, la asta am lucrat în ultimele zile", a spus antrenorul lui Nordsjaelland.

Etichete: nordsjaelland , fcsb , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL
gigi
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
Recomandările redacției
rapida
Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Veste uriașă pentru Radu Drăgușin: Postecoglou l-a băgat titular cu Manchester City!
Tottenham Hotspur First Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 20 Feb 2024
Foto O roșcată de 20 de ani a furat privirile unui stadion întreg, după ce a coborât pe teren la noul iubit!
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”
Ciprian Marica
Citește și
Jucătorul de la FCSB poreclit "Matrix de România" în presa din străinătate
ngezana1
Alex Chipciu, reacție de șase cuvinte după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea la FCSB
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Exclusiv Ionel Dănciulescu a dat replica, după ce a primit ”nota 2 pentru obrăznicie” din partea lui Gigi Becali
ionel danciulescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”