Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
A venit decizia: Cristiano Ronaldo, pedepsit de arabi după ce a vrut să-l bată pe arbitru!
PAULISTA 2024, SANTOS
Foto Neymar, pe urmele lui Bale! Ce a făcut, la câteva zile după ce s-a jucat poker la aniversarea fiicei sale
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Real Madrid - Deportivo 7-1. Spectacol și sânge! Trei ”duble” și accidentarea lui Ronaldo

21.01.2018, 16:22

Meci spectaculos între Real Madrid și Deportivo la Coruna. Românul Florin Andone a irosit două ocazii uriașe la poarta lui Keylor Navas (70, 71) și a ratat șansa de a înscrie al doilea gol al galicienilor pe ”Santiago Bernabeu”. Primul fusese reușit de Adrian Lopez (23). Nacho și Bale au întors însă rezultatul până la pauză (32, 42). Galezul a semnat și primul gol al reprizei secunde (58). Modric a dus scorul la 4-1 (68). După, a ieșit la rampă Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat o dublă (78, 84), dar a oferit și faza zilei. Plin de sânge după ce a înscris al doilea său gol, starul Realului a cerut un telefon mobil, pentru a se examina. Scorul final, 7-1 pentru Real Madrid, a fost stabilit de Nacho, cu prima dublă din carieră.

bucurie real
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Real Madrid a acumulat 35 de puncte și ocupă locul 4, însă are un meci mai puțin și e la distanță mare în spatele liderului Barcelona, care are 51 de puncte. Deportivo e în zona retrogradării, pe locul 18, cu 16 puncte.

Real Madrid - Deportivo 7-1
Au marcat: Nacho 32 și 89, Bale 42 și 59, Modric 68, Ronaldo 79 și 84 / Adrian Lopez 23

Real (4-3-3): Keylor - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Borja Mayoral, Cristiano Ronaldo;
Antrenor: Zinedine Zidane;

Deportivo (4-3-3): Ruben - Juanfran, Schar, Aldo One, Luisinho - Borges, Guilherme, Mosquera - Lucas Perez, Andone, Adrian Lopez;
Antrenor: Cristobal Parralo



LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+1 - FINAL. REAL MADRID - Deportivo 7-1

MIN. 89 - GOOOOOL REAL: 7-1, NACHO! Fundașul central a făcut o preluare excelentă, cu spatele la poartă, în interiorul careului, după care a pivotat și a finalizat cu un șut la colțul lung.

MIN. 84 - GOOOOOL REAL: 6-1, RONALDO! Portughezul a reușit ”dubla”, cu o lovitură de cap trimisă din interiorul careului, după o centrare a lui Vasquez. În momentul în care a lovit balonul cu capul, portughezul a fost lovit cu crampoanele peste față de Schar

Min. 81 - GOL ANULAT REAL! Ronaldo a trimis din nou în plasă, după o pasă a lui Bale, dar portughezul se afla puțin în ofsaid, astfel că golul n-a fost validat

Min. 80 - ULTIMA SCHIMBARE DEPORTIVO! A ieșit Florin Andone, a intrat CARLES GIL

MIN. 79 - GOOOOOL REAL: 5-1, RONALDO! Portughezul a marcat cu o reluare simplă, pe colțul scurt, din stânga careului, după o centrare foarte bună a lui Casemiro, de pe dreapta.

Min. 76 -  A DOUA SCHIMBARE REAL! A ieșit Modric, a intrat KOVACIC.

Min. 72 - OCAZIE REAL! Ronaldo a primit o pasă foarte bună de la Marcelo, care a centrat de pe stânga, a pus stop, după care a șutat cu stângul, dar pe lângă bara din stânga porții lui Ruben.

Min. 71 - OCAZIE DEPORTIVO! Florin Andone a avut din nou șansa de a marca, după o nouă gafă a lui Navas, dar mingea trimisă de atacantul nostru spre poartă a fost respinsă din fața porții de nacho, în lateral.

Min. 70 - OCAZIE MARE DEPORTIVO! Florin Andone a fost aproape de gol, dar reluarea sa, după o respingere greșită a lui Navas, a trecut puțin peste transversală

MIN. 68 - GOOOOOL REAL: 4-1, MODRIC! ”Decarul” madrilenilor a marcat cu un șut superb, plasat în stânga portarului, pe lângă bară, de la marginea careului de 16 metri. La fază a contribyit și Ronaldo, care i-a pasat discret cu călcâiul.

Min. 65 - OCAZIE REAL! Cea mai frumoasă fază de atac a lui Ronaldo. Portughezul a preluat, a făcut un dribling scurt, după care a șutat cu dreptul la colțul lung, puțin pe lângă bară.

Min. 64 - PRIMA SCHIMBARE REAL! A ieșit Borja Majoral, a intrat BENZEMA

Min. 62 - OCAZIE REAL! Borja Majoral a trimis cu capul, din șase metri, după o centrare a lui Bale, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 59: GOOOOOL REAL MADRID: 3-1, BALE! Galezul a reluat superb cu capul, din interiorul careului, după un corner al lui Kroos de pe stânga. Gareth Bale a ajuns la șase goluri în acest sezon din La Liga, fiind golgheterul ”galacticilor”.

INFO: 63.504 spectatori sunt prezenți la acest meci

Min. 54 - A DOUA SCHIMBARE DEPORTIVO! A ieșit Borges, a intrat EMRE COLAK

Min. 50 - OCAZIE REAL! Ronaldo n-a putut trimite în plasă, fiind flancat de Schar, care a ajuns primul la balon. Faza a plecat de la Kroos, care a dat o pasă măiastră spre Carvajal, acesta se afla în poziție bună, dar a preferat să întoarcă în centru spre Cristiano.

Min. 48 - PRIMA SCHIMBARE DEPORTIVO! A ieșit Mosquera, accidentat, a intrat EXPOSITO

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 42 - GOOOOOL REAL MADRID: 2-1, BALE! Galezul a marcat un gol superb, cu un șut plasat la colțul lung. Faza a plecat de la Marcelo, care a centrat foarte bine de pe stânga, galezul a preluat foarte bine, după care a trimis cu stângul iar mingea a intrat în plasă după ce a lovit bara din dreapta porții lui Ruben, la semiînâlțime.

Min. 38 - CARTONAȘ GALBEN pentru FLORIN ANDONE după un fault asupra lui Casemiro

Min. 32 - GOOOOOL REAL MADRID: 1-1, NACHO! Fază superbă de atac a madrilenilor, Nacho i-a pasat pe stânga lui marcelo, acesta a înaintat după care i-a retrimis și Nacho a trimis plasat în stânga lui Ruben.

Min. 30  - BARĂ REAL! Marcelo a intrat în careu, a driblat doi jucători, după care a șutat pe colțul scurt, dar Ruben a reușit să prindă cu multă șansă. Asta pentru că mai întâi mingea i-a scăpat printre degete, a lovit bara din dreapta porțiii, după care a revenit în teren.

Min. 28 - OCAZIE MARE REAL! Marcelo a centrat foarte bine de pe stânga, Ronaldo a reluat bine cu capul, puțin lobat spre colțul lung, dar Ruben, cu o paradă uluitoare, a scos de sub transversală. Mingea a căzut în teren, lângă bara din dreapta porții. dar nici Mayoral nu a putut să o trimită în plasă

Min. 27 - OCAZIE REAL! Marcelo a șutat din prima, de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, după o centrare foarte bună de pe dreapta a lui Bale, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

MIN. 23 - GOOOOOL DEPORTIVO: 0-1, ADRIAN LOPEZ! Fază de atac a celor de la La Coruna, care i-a făcut șah-mat pe fundașii lui Zidane, a plecat de la Florin Andone, dar cel care a trimis în plasă a fost Adrian.

Min. 6 - OCAZIE REAL! Borja Majoral a șutat din prima, fără reluare, din interiorul careului, după o centrare a lui Modric, dar Ruben a plonjat frumos și a respins în lateral.

Min. 4 - Fază trasă aproape la indigo cu cea dinainte, numai că, de data asta, Ronaldo a reușit să trimită cu capul, din centrul careului, dar peste transversală.

Min. 3 - Acțiune de atac a madrilenilor, Bale a centrat de pe dreapta, spre Ronaldo, dar n-a calibrat cum trebuie, astfel că Ruben s-a înâlțat și a reținut.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aarținut celor de la Deportivo.

Echipele de start:

Real (4-3-3): Keylor - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Borja Mayoral, Cristiano Ronaldo;
Rezerve: Casilla - Theo Hernandez, Isco, Kovacic, Benzema, Asensio, Lucas Vazquez;
Antrenor: Zinedine Zidane;

Deportivo (4-3-3): Ruben - Juanfran, Schar, Aldo One, Luisinho - Borges, Guilherme, Mosquera - Lucas Perez, Andone, Adrian Lopez;
Rezerve: Pantilimon - Emre Colak, Carles Gil, Borja Valle, Bakkali, F. Navarro, Exposito;
Antrenor: Cristobal Parralo

 

Etichete: cristiano ronaldo , gareth bale , florin andone , real deportivo , video real madrid - deportivo , live video real madrid deportivo , la liga etapa 20


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul
fcsb 2
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană
Screenshot 2024-04-28 at 19.13.53
Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Citește și
Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"
ozil
Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham
4
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!
Screenshot 2024-04-17 at 22.11.33

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”