FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (27.04.2024)
Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău
hanca
”Penibil”. Eduard Florescu a rupt tăcerea, după acuzațiile de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Oameni de nimic!”
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Dinamo - Craiova 2-2. Alb-roşiii au egalat de două ori şi au avut o bară în prelungiri

04.02.2018, 21:45

Derby spectaculos în Ştefan cel Mare, între Dinamo şi CS U Craiova. Oltenii au condus de două ori, dar alb-roşiii au egalat de fiecare dată. Ba mai mult, în prelungiri, Nistor a fost aproape să aducă victoria gazdelor, care ar fi urcat pe locurile de play-off.

bucurie dinamo craiova
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Echipa lui Vasile Miriuţă a început slab derby-ul cu CS U Craiova. Oltenii au primit penalty la duelul dintre Mihai Popescu şi Mitriţă, iar Gustavo a transformat lovitura de la 11 metri.

Era minutul 22, iar până în acel moment, oaspeţii controlaseră jocul şi ceruseră o altă lovitură de pedeapsă, la un duel între Nedelcearu şi Gustavo.

Cu zece minute înainte de pauză, a fost rândul "câinilor" să se considere nedreptăţiţi că nu au primit penalty, la o fază la care Tiago Almeida a atins mingea cu mâna în propriul careu.

Totuşi, prima repriză s-a terminat cu 1-1 pe tabelă. În prelungiri, Nemec a marcat cu capul, după centrarea foarte bună a lui Pesic.


Alb-albaştrii au revenit la conducere la scurt timp după pauză. În minutul 55, Bărbuţ l-a învins pe Brănescu, la capătul ueni acţiuni superbe construite de Mitriţă şi Bancu.

Aproape imediat, mijocaşul Craiovei a ratat incredibil şansa desprinderii, înainte ca oltenii să ceară din nou penalty, la un duel între Nistor şi Gustavo.

Finalul a aparţinut dinamoviştilor. Vasile Miriuţă a fost inspirat la schimbări. I-a introdus pe teren pe Daniel Popa şi Robert Moldoveanu, iar cei doi au construit golul egalizator, înscris în minutul 86 de jucătorul revenit după împrumutul de la FC Botoşani.

În prelungirile partidei, Nistor a reuşit un şut de senzaţie, dar bara s-a opus victoriei alb-roşiilor. S-a terminat 2-2, rezultat în urma căruia Dinamo a rămas în afara locurilor de play-off.


LIVE TEXT&VIDEO

Min. 90+4 - FINAL DE MECI! Dinamo şi Craiova au terminat cu acelaşi scor ca în tur, 2-2, alb-roşiii egalând de două ori. Formaţia lui Vasile Miriuţă putea chiar să câştige în prelungiri, când Nistor a trimis în bară. 

Min. 90+3 - Ocazie Dinamo! Alb-roşiii puteau da lovitura în prelungiri. Nistor a tras senzaţional din afara careului, dar mingea a lovit bara porţii lui Calancea. 

Min. 86 - GOOOOOL Dinamo, 2-2! Jucătorul revenit de la FC Botoşani, Daniel Popa, a restabilit egalitatea. Atacantul dinamovist a păcălit pasul la offside al oaspeţilor, l-a driblat pe Calancea şi a marcat în poarta goală

Min. 83 - A doua modificare la oaspeţi. Ovidiu Bic a intrat în locul lui Zlatinski. 

Min. 76 - Ocazie Craiova! Degringoladă în careul gazdelor, unde jucătorii lui Mangia au combinat în voie. Mitriţă a tras peste poartă, dintr-o poziţie foarte bună. 

Min. 74 - Ultima schimbare la Dinamo. Robert Moldoveanu l-a înlocuit pe Pesic. 

Min. 72 - Prima schimbare la Craiova. Răzvan Popa a intrat în locul lui Bărbuţ. 

Min. 69 - Ocazie Dinamo! Nemec a primit o centrare foarte bună de la Olteanu, a pivotat ca un vârf adevărat şi a tras cu dreptul din mijlocul careului. Insuficient de bine plasat sau de puternic pentru a-l putea învinge pe Calancea.  

Min. 64 - A doua schimbare la Dinamo. Olteanu a intrat în locul lui Hanca, fluierat de o parte a publicului din Ştefan cel Mare. 

Min. 61 - Cartonaş galben primit de Bancu, după un fault asupra lui May. 

Min. 61 - Fază controversată în careul gazdelor! Oltenii au cerut din nou penalty, pentru un presupus fault al lui Nistor asupra lui Gustavo. Haţegan a lăsat din nou jocul să continue. 

Min. 59 - Schimbare la Dinamo. Daniel Popa a intrat în locul lui Monroy. 

Min. 58 - Ocazie Craiova! Şansă uluitoare irosită de echipa lui Mangia. Brănescu l-a blocat iniţial pe Gustavo, iar pe urmărire, Bărbuţ, cu toată poarta goală în faţă, a trimis incredibil pe lângă. 

Min. 57 - Cartonaş galben primit de Nedelcearu, după un fault asupra lui Gustavo. 

Min. 55 - GOOOOOL, 2-1 Craiova! O acţiune superbă a oaspeţilor, pe traseul Mitriţă-Bancu-Bărbuţ, îi readuce în avantaj pe olteni. Bărbuţ a înscris cu un şut de la aproximativ 15 metri şi îşi trece în cont o nouă reuşită împotriva lui Dinamo

Min. 51 - Cartonaş galben primit de Bărbuţ. 

Min. 47 - Ocazie Dinamo! Partea a doua începe cu o mare ocazie a gazdelor. Nistor, singur la 7-8 metri de poartă, a ratat complet execuţia cu capul, iar Calancea a reuşit să prindă fără probleme.

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - PAUZĂ! Dinamo şi Craiova sunt la egalitate, scor 1-1, după o primă repriză pe care oltenii au controlat-o în cea mai mare parte

Min. 45+1 - GOOOOOL Dinamo, 1-1! Alb-roşiii au egalat exact înainte de apuză, prin Nemec. Slovacul a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Pesic. Croatul a profitat de o degajare greşită a lui Calancea, care a ieşit şi pe sub minge la pasa decisivă a dinamovistului

Min. 37 - Cartonaş galben primit de Monroy, pentru o intrare extrem d etare asupra lui Mitriţă, care putea scăpa spre poarta lui Brănescu. 

Min. 35 - Fază controversată în careul oltenilor! A fost rândul dinamoviştilor să ceară penalty, după ce mingea l-a lovit în mână pe Tiago Almeida, în urma unui corner. În ciuda protestelor vehemente ale "câinilor", jocul a continuat. 

Min. 26 - Primul moment periculos al lui Dinamo. Nemec a fost blocat de Calancea. 

Min. 22 - GOOOOOL, 1-0 Craiova! Gustavo a atransformat lovitura de pedeapsă fără emoţii. Brazilianul a tras pe joc şi pe mijlocul porţii, păcălindu-l uşor pe Brănescu

Min. 21 - Penalty Craiova! Haţegan a acordat lovitură de la 11 metri, după o intrare imprudentă a lui Mihai Popescu asupra lui Mitriţă. 

Min. 16 - Brănescu a prins uşor un şut al lui Bancu, uşor deviat. Oaspeţii au început evident mai bine partida. 

Min. 7 - Fază controversată în careul gazdelor! Oltenii puteau primi un penalty, la un duel între Gustavo şi Nedelcearu. Brazilianul a urmărit o minge pe care a încercat să o joace şi Bărbuţ, dar a căzut după o intrare riscantă a fundaşului dinamovist. Haţegan a lăsat jocul să continue.  

Min. 1 - A început meciul. 

ECHIPELE DE START

Dinamo (4-2-3-1): Brănescu - Romera, Nedelecearu, M. Popescu, Nica - May Mahlangu, Monroy - Hanca, Nistor, Pesic - Nemec

Rezerve: Penedo, Katsikas, Olteanu, D. Popa, Dudea, Moldoveanu, Corbu

Antrenor: Vasile Miriuţă

Craiova (3-4-3): Calancea - Screciu, Tiago Almeida, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Bărbuţ, Mitriţă, Gustavo

Rezerve: Mitrovic, Răzvan Popa, Roman, Bic, Dimitrov, Burlacu, Mihăilă

Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)

Asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare) şi Sebastian Gheorghe (Suceava) 

UPDATE 14:59 Oltenii iau cu asalt Bucureştiul. 700 de suporteri ai Craiovei fac deplasarea în Capitală pentru a asista la meciul cu Dinamo şi promit să facă o atmosferă electrizantă.

UPDATE 12:56 Dinamo - Craiova e primul mare meci al anului în Liga 1, iar atmosfera se anunță una pe măsură, chiar dacă partida se va disputa în Ștefan cel Mare. La meciul de duminică seara sunt așteptați în jur de 14.000 de oameni.

Dinamo - Craiova se întâlnesc, de la 20:45, pe Digi Sport 1, în cel mai așteptat meci al etapei a 23-a din Liga 1.

Pe locul 7 în clasament, Dinamo este condamnată să câștige partida cu oltenii, pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru play-off. Craiova, în schimb, visează chiar la titlu, iar dacă o bate pe Dinamo, echipa lui Mangia se apropie la doar 4 puncte de FCSB.

Dinamo - Craiova: Necalificarea în play-off, dezastru pentru "câini"

Înaintea partidei cu Craiova, Ionel Dănciulescu a tras un semnal de alarmă, încercând să-i motiveze pe jucătorii dinamoviști.

"Murim cu toţii. E clar că va fi o explozie dacă nu prindem play-off-ul. O să fie prăpăd, asta e părerea mea personală. E clar că nu ar fi momente plăcute, nici nu ştiu ce se poate întâmpla.

Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom fi acolo. Neintrând în play-off trebuie să-ți faci echipa competitivă pentru sezonul viitor, ca să nu ai problemele de anul acesta", a spus Ionel Dănciulescu, la "Fotbal Club".

Dan Nistor abia așteaptă derby-ul și speră la o victorie, la revenirea în Ștefan cel Mare, chiar dacă Torje și Palic nu pot evolua pentru Dinamo.

"Sunt foarte bucuros că m-am întors. Ne așteaptă un meci foarte important și vrem toate cele trei puncte. Din păcate, Torje nu poate juca, la fel ca Palic. Ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune.

Îi rog pe suporteri să vină în număr mare să ne susțină. Dacă ei ne vor ajuta, eu cred că vom obține cele trei puncte", a fost mesajul lui Nistor pentru fani.

Dinamo - Craiova: Oltenii, fără vedeta Băluță!

De cealaltă parte, Craiova nu se va putea baza pe Băluță și Kelic în Ștefan cel Mare.

"Ambele meciuri cu Dinamo sunt importante, dar primul este prioritatea noastră. Și cel din Cupă este important, Cupa fiind unul dintre obiectivele noastre. Îmi doresc să văd un meci frumos, de calitate, așa cum au fost cele cu Viitorul și CFR Cluj, dar nu știu ce se va întâmpla duminică. Cu siguranță, voi juca cu cea mai bună formulă de echipă. Nu vor evolua Băluță și Kelic, pentru că sunt suspendați", a punctat Devis Mangia.

Dinamo - Craiova: ECHIPELE PROBABILE

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Monroy - Hanca, Nistor, Pesic - Nemec

Craiova: Calancea - Popov, Thiago, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Gustavo, Mitriță, Burlacu

Etichete: dinamo , dinamo danciulescu , dinamo video , dinamo craiova , dinamo miriuta , craiova mangia , derby fotbal , dinamo craiova live , dinamo craiova live video , live video dinamo craiova , dinamo online , dinamo craiova live stream , dinamo craiova live streaming , unde vad dinamo , unde vad dinamo craiova , dinamo-craiova liga1 , dinamo craiova liga 1 , dinamo craiova liga 1 online


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ioana-nastase
”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!
profimedia-0870853365
Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!
FRA: PSG : Nasser AL-KHELAIFI
Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start
Romania v Northern Ireland, International Friendly, Football, The National Arena, Bucharest, Romania - 22nd Mar 2024
Recomandările redacției
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”
Munich, Deutschland. 01st Apr, 2023. coach Thomas TUCHEL (FC Bayern Munich), press conference, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Football 1st Bundesliga season 2022/2023, 26th matchday, matchday26, FC Bayern Munich - Borussia D
Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"
3
Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern
marius
Citește și
Exclusiv ”Te-a sunat Dinamo?”. Claudiu Niculescu a început să râdă, dar apoi a transmis un mesaj clar
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 BETANO (28.09.2018)
Video Rednic, atac direct la adresa conducerii lui Dinamo: ”Stă de 4 ani și ia salariu” / ”Au venit specialiștii”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (18.08.2023)
Shakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă
Shakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă
Miliardarii de la Al Ahli Saudi au pus ochii pe Edi Iordănescu! Salariu extraordinar pentru selecționerul României
Miliardarii de la Al Ahli Saudi au pus ochii pe Edi Iordănescu! Salariu extraordinar pentru selecționerul României
The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia
The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia
A renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani
A renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
Cum au cucerit micii românești America? Cu ce se mândrea, în 1894, un compatriot din San Francisco?
Cum au cucerit micii românești America? Cu ce se mândrea, în 1894, un compatriot din San Francisco?
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună
Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună
Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!
bratu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”