FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (17.07.2023)
Exclusiv Eugen Neagoe, OUT de la FC Argeș! Câți bani primește drept compensație + Cine e favorit să-i ia locul
Screenshot 2023-11-20 at 21.23.06
CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița
Gigi Becali / Foto: Inquam Photo
Gigi Becali a luat decizia în cazul lui Luis Phelipe. Ce se întâmplă cu brazilianul la FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Petrolul - Mioveni, 0-0. Oaspeții au scos de pe linia porții la ultima fază. Programul și rezultatele etapei a 12-a din Liga 2

17.10.2018, 21:30

Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni au terminat la egalitate, 0-0, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în ultima partidă din etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal.

În clasament, pe primul loc se află Academica Clinceni, cu 27 puncte, urmată de Sportul Snagov, 27 puncte, Chindia Târgovişte, 26 puncte, FC Argeş, 25 puncte, Petrolul Ploieşti, 23 puncte, FC Universitatea Cluj, 23 puncte, etc.

captura petrolul mioveni
  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1


Min. 90+5: Ocazie uriașă a Petrolului. Nini Popescu a executat o lovitură liberă de la mai puțin de 20 de metri, însă Ionuț Burnea a scos cu capul de pe linia porții, la ultima fază a meciului. Fanii Petrolului i-au scandat "demisia" antrenorului Leo Grozavu.

Min. 54: Gol anulat Mioveni. Raul Drugă bate o lovitură liberă, iar Eduard Stoica trimite cu capul în poartă, golul fiind anulat corect pe motiv de offside.


Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45: E pauză la Ploiești. Pe durata primei reprize, suporterii i-au strigat "demisia" antrenorului Petrolului, Leo Grozavu.

Min. 21: Accidentare groaznică a lui Andrei Trașcu, de la Mioveni, care a sărit la cap într-un duel cu Marius Chindriș. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, iar Trașcu s-a ales cu fața plină de sânge și a fost înlocuit.

Min. 1: Începe meciul Petrolul - CS Mioveni.

Petrolul nu-și mai permite niciun pas greșit dacă vrea să nu-și compromită obiectivul de a promova. După victoria zdrobitoare din etapa trecută, 6-2 cu Luceafărul Oradea, ploieștenii întâlnesc CS Mioveni în ultimul meci al etapei a 12-a. Partida e miercuri, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.


UPDATE. Ripensia şi-a adjudecat cu 1-0 derby-ul cu ASU Politehnica, în ultimul meci al zilei de duminică şi s-a răzbunat pentru eliminarea din Cupa României. Alexandru Popovici, jucătorul venit de la ACS Poli, a marcat unicul gol al partidei, în minutul 31.

După această etapă a 12-a ASU Poli rămâne cu 17 puncte şi se află pe locul 11. Ripensia face 12 puncte şi urcă pe poziţia a 14-a. Joi, roş-galbenii joacă pe teren propriu, de la ora 19:00, cu ”U” Cluj, în timp ce alb-violeţii o întâlnesc sâmbătă dimineaţă, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica, pe marea rivală ACS Poli.

Liga 2, etapa a 12-a. Program, rezultate și marcatori

Sâmbătă, 13 octombrie

FC Argeș - Daco-Getica București 1-1
Au marcat: Vasile Buhăescu 13 / Vlad Motroc 84

Energeticianul - ACS Poli Timișoara 3-0
Au marcat: Cosmin Achim 76, Vlad Tudorache 82, Cosmin Ionică 90

Luceafărul Oradea - CS Balotești 4-1
Au marcat: George Paraschiv 31 și 52, Claudiu Codoban 70, Alexandru Dulca 72 / Alexandru Stoica 35

Aerostar Bacău - Farul 2-2
Au marcat: Cătălin Vraciu 50, Valentin Buhăcianu 54 /Alexandru Grigoraș 38, Alexandru Sabangeanu 90+4

Metaloglobus - Academica Clinceni 0-1
A marcat: Andrei Răuță 81

Pandurii - Sportul Snagov 2-0
A marcat:
Nsiah 32, Tudoran 75 - penalty

Universitatea Cluj - Dacia Unirea Brăila 6-1
A marcat:
Goga, 11, Ursu 48 si 79, Coman 53 si 72, Greu 87 / Van den Driest 87

Duminică, 14 octombrie

Chindia Târgoviște - UTA 4-2 

ASU Politehnica Timișoara - Ripensia Timișoara 0-1
A marcat:
Alex Popovici 31

Miercuri, 17 octombrie

Petrolul - CS Mioveni 0-0


Chindia a câștigat cu 4-2 disputa cu UTA, după ce a fost condusă cu 1-0, şi revine pe locul 3 în clasament, dar s-a apropiat la doar un punct de primele două clasate, Clinceni şi Snagov. UTA rămâne cu 19 puncte şi pică pe locul 10 după această etapă.

Golurile echipei antrenate de Viorel Moldovan au fost reuşite de Cristian Neguţ (minutele 33 şi 83), Daniel Novac (40) şi Andrei Şerban (53). Ambele goluri ale oaspeţilor au fost opera lui Ciprian Rus (12, 66). 


Min 90: Final de meci!

Min 83: GOOOOL CHINDIA! GOOOL NEGUȚ! Chindia reface diferența de două goluri. Neguț reușește dubla cu un șut din prima, din centrul careului arădean.

Min 66: GOOOOL UTA! GOOOL CIPRIAN RUS! Căpitanul oaspeților reușește dubla cu largul concurs al portarului Aioani, care a scăpat inexplicabil printre mâini mingea trimisă de Rus.

Min 53: GOOOOL CHINDIA! GOOOL ȘERBAN! Gazdele se desprind pe tabelă în acest start de repriză secundă. Andrei Șerban a trimis în plasă, din 8 metri, după un șut respins în față de portarul oaspeților.

Min 46: A început repriza secundă a meciului dintre Chindia Târgoviște și UTA

Min 45: Pauză la Târgoviște. Chindia conduce UTA cu 2-1.

Min 40: GOOOOL CHINDIA! GOOOOL NOVAC! Echipa lui Viorel Moldovan întoarce scorul în doar 8 minute. Novac a marcat cu un șut superb, cu exteriorul, din afara careului de 16 metri.

Min 32: GOOOOOL CHINDIA! GOOOL NEGUȚ! Jucătorul gazdelor a fost lansat în careul arădenilor, a preluat pe piept și a tras fără speranțe pentru portarul oaspeților.

Min 12: GOOOOL UTA! GOOOL CIPRIAN RUS! Căpitanul oaspeților a primit o pasă superbă, cu călcâiul și l-a executat pe portarul gazdelor cu un lob.

Min 1: A început partida dintre Chindia Târgoviște și UTA Arad.

 


Universitatea Cluj a câştigat cu 6-1 meciul jucat acasă în faţa ultimei clasate în Liga 2, Dacia Unirea Brăila, în etapa a 12-a a Ligii 2. După acest succes echipa lui Falub a urcat pe locul 4 în clasament.

Goga a marcat singurul gol al primei reprize, apoi la reluare diferenţa s-a mărit graţie dublelor lui Ursu şi Marius Coman dar şi a golului reuşit în final de Răzvan Greu.

Pentru lanterna roşie a ligii secunde a înscris olandezul Van den Driest după ce Calu ratase un penalty. Cu acest succes, U Cluj ajunge pe locul 4 în clasament, la 4 puncte de liderul Sportul Snagov şi la două lungimi în spatele celor de la FC Argeş, aflaţi acum pe loc de baraj. 


UPDATE, min 90. Final. Universitatea Cluj s-a apropiat de locurile promovabile după victoria cu 6-1 în faţa Daciei Unirea Brăila.

UPDATE, min 87. GOOL U CLUJ! Răzvan Greu reface diferența de 5 goluri!

UPDATE, min 86. GOOL BRĂILA! Olandezul Van de Driest prinde un șut din marginea careului, mingea atinge transversala și intră în poartă!

UPDATE, min 79. GOOL U CLUJ! Goga pasează la Ursu, care înscrie fără probleme! 

UPDATE, min 72. GOOL U CLUJ! Gavra îi pasează lui Coman, care înscrie al doilea său gol în acest meci!

UPDATE, min 58. PENALTY RATAT! Calu ratează de la punctul cu var, după ce Coman a comis un henț în propriul careu.

UPDATE, min 56. GOOL U CLUJ!  Goga îi întoarce serviciul din prima repriză lui Coman, care marchează primul gol în acest sezon!

UPDATE, min 48. GOOL U CLUJ! Octavian Ursu majorează scorul!

UPDATE, min 11. GOOL U CLUJ! Goga înscrie simplu din careul mic, după o pasă de la Coman.

UPDATE, min 1. Începutul partidei.

Echipele de start:

În ultima partidă a zilei în Liga 2, Universitatea Cluj va avea o misiune facilă în faţa ultimei clasate Dacia Unirea Brăila, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport.

U Cluj pare că şi-a revenit în ultimele etape, astfel că după două egaluri consecutive, a venit şi o victorie în runda precedentă, 3-0 cu Farul lui Grigoraş, meci care a marcat revenirea echipei la Constanţa. Echipa antrenată de Falub este pe locul 6, cu 20 de puncte, dar nu şi-a pierdut speranţa că poate promova în Liga 1 la finalul sezonului.

Situaţia este diametral opusă la Brăila, acolo unde Florentin Petre se află la prima experiență ca antrenor principal. Echipa este pe ultimul loc în clasament, are cea mai slabă apărare cu 29 de goluri primite şi totodată şi cel mai slab atac, cu doar şapte reuşite în 11 etape.


Sportul Snagov a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 2, după ce a fost învinsă cu 2-0 în deplasare de Pandurii Târgu Jiu, într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 12-a.

Nsiah a deschis scorul în minutul 32, iar în repriza a doua a obţinut un penalty, la o fază la care Ilie a fost eliminat. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Tudoran (min. 75). Sportul Snagov nu mai pierduse niciun meci în actuala ediţie a eşalonului secund.

Pe primul loc este Academica Clinceni, care a trecut cu 1-0 în deplasare de Metaloglobus Bucureşti, graţie golului înscris de Andrei Răuţă în minutul 81.

Sâmbătă mai are loc meciul AS FC Universitatea Cluj - ACS Dacia Unirea Brăila, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.


Min 90. FINAL. Pandurii învinge cu 2-0 pe Sportul Snagov, iar ilfovenii, la prima înfrângere a sezonului, pierd șefia clasamentului în dauna Academiei Clinceni, la golaveraj.

Min 75. GOOOOOl PANDURII! Tudoran bate penalty-ul în dreapta, jos, lângă bară, şi majorează scorul fără emoții.

Min 74. Tudoran centrează din dreapta, Nsiah preia cu spatele la poartă la 6 metri, e ţinut din spate de Ilie şi arbitrul dictează penalty. Florin Ilie primeşte al doilea galben şi este eliminat

Min 45: PAUZĂ.

Min 36: Ocazie monumentală Snagov. Stancu scapă singur cu portarul, Cotolan, dar îl ia la țintă.

Min 32: GOOOOL Pandurii! Nsiah deschide scorul cu un șut perfect la colțul lung, după o pasă excelentă cu exteriorul a lui Pîrvulescu.

Min 1 - A început partida de la Târgu Jiu.

Echipele de start: Pandurii: Cotolan - Brînzan (cpt.), Konate, D. Ciobanu, Vasilescu - Raiciu, Cenaj, Blejdea - Tudoran, Nsiah, D. Pîrvulescu
Rezerve: Sălăjan - P. Popescu, Rob. Gheorghe, Dănescu, Trancă, Al. Vodă, Rob. Lică
Antrenor: Adrian Bogoi

Sportul: Fl. Iacob - Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Oanea - Val. Bărbulescu (cpt.), L. Ion - Hlistei, Borţoneanu, Buia - Dănălache
Rezerve: Andr. Marinescu - I. Şerban, Skraparas, Huiban, Tazouti, H. Yasin
Antrenor: Laszlo Balint


Academica Clinceni a revenit pe primul loc al Ligii 2, grație victoriei pe care a obținut-o în deplasare, pe terenul celor de la Metaloglobus, scor 0-1. În schimb, Farul a obținut un egal in-extremis, la Bacău, cu Aerostar, scor 2-2. Echipa finanțată de către Ciprian Marica a reușit să salveze eșecul grație unui gol marcat la ultima fază a partidei, 90+4, de către Sabangeanu.

Etapa va continua cu un meci extrem de interesant care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Pandurii- Sportul Snagov.

Alte meciuri care vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Pandurii - Sportul Snagov
Universitatea Cluj - Dacia Unirea Brăila
Chindia Târgoviște - UTA
Petrolul - CS Mioveni

 

Etichete: liga 2 rezultate marcatori , program rezultate liga 2 , pandurii snagov live video , liga 2 etapa 12


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
razvan gigi (1)
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu (55 de ani) a cucerit titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic, după victoria cu...

6.000.000€ pentru Dennis Man!
Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an
benjamin-sesko
Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu
UEFA Champions League play-off first leg match Benfica vs PAOK
Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO
Romania Liga I: UTA Arad v CFR Cluj Yacoub Aly Abeid and Cristi Manea fight for the ball throughout the heavy rain durin
Recomandările redacției
Gigi Becali / Foto: Inquam Photo
Gigi Becali a luat decizia în cazul lui Luis Phelipe. Ce se întâmplă cu brazilianul la FCSB

Bayern e disperată: a început negocierile cu un antrenor care tocmai a retrogradat!
FC Bayern Muenchen v TSG 1899 Hoffenheim - Bundesliga
Marcel Pușcaș îi pune condiții lui Adrian Mititelu la FCU Craiova. ”Nu voi accepta același rol”
cross prosport
Presa din Grecia a reacționat rapid, după ce Mircea Lucescu a fost "închis într-o cușcă de sticlă" la Salonic
mircea
Citește și
Răsturnare de situație: Daniel Oprița nu mai pleacă de la CSA Steaua!
Unirea Dej v CSA Steaua Bucuresti - Romania Liga 2 - 29 Apr 2023
”Semnezi cu ei?”. Răspunsul dat imediat de Nicolae Dică
Nicolae Dica saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FC Hermannstadt, cont�¢nd pentru Superliga Supe
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Internaționalul pleacă de la Rapid 100%! Surprins când trage tare la sala de forță pentru a prinde un transfer de top
Internaționalul pleacă de la Rapid 100%! Surprins când trage tare la sala de forță pentru a prinde un transfer de top
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
Ce mașini apărute în ultimii 8 ani se strică cel mai des înainte de 150.000 km? Cât de bună e Dacia?
Ce mașini apărute în ultimii 8 ani se strică cel mai des înainte de 150.000 km? Cât de bună e Dacia?
Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți
Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
Dani Coman e așteptat să semneze! Nicolae Dică, ”la pachet”
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FCSB, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (29.06.2020)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”