Ryder Cup Previews - Wednesday 27th September
”Șocant”: au decis să divorțeze, după 12 ani! ”Cea mai frumoasă femeie din lume” crede că urmează o altă ”lovitură”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-25
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
A scris istorie la Corvinul și tocmai a semnat cu o echipă din play-off-ul SuperLigii!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

E scandal! Bogdan Apostu a reacționat, după ce agentul lui Horațiu Moldovan l-a amenințat că-l dă în judecată

articol scris de Digi Sport
22.02.2024, 15:37

Transferul lui Horațiu Moldovan (26 de ani) la Atletico Madrid a iscat un scandal.

Bogdan Apostu / Foto: Captură Digi Sport
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Bogdan Apostu, fostul agent al lui Horațiu Moldovan, a ieșit public și i-a cerut portarului o sumă importantă de bani. Impresarul susține că trebuie să primească, potrivit unui acord semnat cu Horațiu Moldovan, 3% din toate salariile portarului din 2021 încoace, dar și 7% din suma de transfer la Atletico Madrid.

Bogdan Apostu, replică pentru Andrei Balmoș

Andrei Balmoș, actualul agent al lui Horațiu Moldovan, a avut o reacție dură și l-a amenințat pe Bogdan Apostu cu tribunalul, în cazul în care nu va înceta atacurile la adresa portarului.

Bogdan Apostu a văzut ieșirea lui Andrei Balmoș și a oferit o replică la fel de dură.

Talmeș - Balmeș. Observ cu stupoare o reacție necontrolată în spațiul public al unui pseudo-personaj, care, în tupeul nemărginit de fost șef de galerie, interzis pe stadioane, confundă termenele juridice și își manifestă elucubrațiile, la nivel de peluză și de tifos.


Sigur că există o diferență certă de exprimare, făcând abstracție de punctuație, care este primitivă, dar și realizări profesionale între noi doi, motiv pentru care, începând de astăzi, telefonul meu nu va avea semnal în rețeaua dânsului.

Mergând mai departe, termenul de 'fost agent' se raportează probabil la noua terminologie FIFA, aceea de FIFA football agent, pe care o dețin conform noilor reglementări.

Sigur că folosirea numelui meu în spațiul public este piscul său din punct de vedere mediatic, însă de aici până la a vorbit el la plural, despre el și Horațiu, este cale lungă.

Am impresia că m-am întors în timp, cu vreo 12-15 în urmă, când cei de vârsta a treia aveau un cont comun de Facebook și primeam cerere de prietenie de la Andrei și Horațiu Moldovan.

Întorcându-ne la realitatea cotidiană, domnul Apostu îi transmite domnului Balmoș următoarele: fac, nu facem, un apel public către domnul Balmoș să înceteze campania de denigrare la adresa lui Bogdan Apostu și a activității sale și să nu se mai agațe de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului.

Dar de aici și până la minciunile și tâmpeniile spuse despre mine e cale lungă. Oricum, pentru denigrarea publică pe care a înțeles să o facă astăzi, va trebui să își asume și să proveze ceea ce a declarat, așa cum și eu îmi asum în totalitate tot ceea ce am spus despre Horațiu, niciodată despre acest domn, urmând ca în scurt timp să vin și cu probe indubitabile în acest sens, ca să ștergem orice urmă de îndoială despre acest subiect, care nu are nicio legătură cu domnul acesta și nici nu poveștile sale, să încheiem acest talem-balmeș al declarațiilor.

Am mai multe transferuri intermediate decât să știe el să numere, dar asta e o altă poveste. Cu ușoară ironie, actualul agent FIFA Bogdan Apostu”, a transmis Bogdan Apostu.

Mesajul dur al lui Andrei Balmoș

Cu câteva zile înainte ca Atletico Madrid să facă anunțul oficial cu privire la transferul lui Horațiu Moldovan au apărut o serie de afirmații defăimătoare la adresa acestuia.

La început ne-am propus să nu le răspundem. Am considerat că nu sunt decât o izbucnire de orgoliu a colegului meu, Bogdan Apostu, cel care l-a reprezentat pe Horațiu începând cu 26.11.2018 până la data de 26.11.2022.

Ne-am așteptat ca totul să înceteze imediat și să se înțeleagă că transferul lui Horațiu Moldovan la o echipă de top nu este un prilej de poze pentru foști agenți la Madrid.

Din păcate constat, cu mare dezamăgire, că dl. Apostu a întreținut constant ‘zgomotul’ și a trecut pas cu pas la o veritabilă campanie în care început să denigreze și să păteze imaginea publică a lui Horațiu.

Dl. Apostu a ales o armă pe care a considerat-o ca fiind potrivită scopurilor sale și care poate îl caracterizează: Răzbunarea. Fratele lui Horațiu, familia acestuia, au devenit instrumente folosite de către dl. Apostu prin care acesta și-a expus public frustrarea.

Cui (Quid) Prodest Bogdan? În timpul tiradelor sale dl. Apostu a descris o situație sumbră a fotbalului românesc și care poate explica și declinul acestuia. Am aflat cu ocazia aparițiilor Dlui Apostu că talentul unui jucător nu are nici o importanță.

Contrar ceea ce este esențial este capacitatea de a putea influența achizițiile echipelor din Liga 2 sau Liga 3 – marea majoritate cluburi de drept public sau finanțate de la bugetul de stat. Am aflat de asemenea că reglementările specifice din fotbal care interzic TPO (Third Party Ownership) sunt opționale pentru cluburi și mai ales pentru domnia sa.

Facem un apel public către Dl Apostu să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Horațiu Moldovan și a familiei sale și să nu se mai ‘agațe’ de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului.

Credem că jucătorii, părinții jucătorilor minori care doresc să aibă un agent au înțeles deja ce se întâmplă dacă nu se face ceea ce își dorește dl. Apostu: urmează o campanie media ostilă cu scopul de a determina să se răspundă dorințelor acestuia.

În măsura în care Dl. Apostu va continua campania începută în spațiul public ne vom vedea nevoiți să ne adresăm atât forurilor din fotbal naționale și internaționale care reglementează activitatea de agent, cât și instanțelor judecătorești.

De asemenea, adresăm rugămintea către mass – media de a nu mai permite și a nu mai găzdui manifestări care aduc atingere drepturilor individuale ale jucătorului Horațiu Moldovan și a familiei acestuia de către dl Apostu.

În cazul de față asistăm doar la o răzbunare personală a acestuia ca urmare a imposibilității sale de a realiza o tranzacție în termenii doriți de către domnia sa. Imaginea publică a unei persoane nu poate fi afectată public din considerente personale cum sunt cele ale dlui. Apostu.

Horațiu Moldovan a început o nouă etapă în cariera sa profesională, aceasta este rezultatul muncii sale permanente, ambiției și dorinței de a performa. El mulțumește tuturor celor care l-au susținut și îl susțin în activitatea sa profesională.

Facem precizarea că aceasta este singura poziție publică pe care o vom avea în legătură cu acest subiect”, a fost mesajul lui Andrei Balmoș.

Etichete: bogdan apostu , andrei balmes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
21
Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City
Screenshot 2024-05-15 092336
Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"
FC Schalke 04 v Galatasaray - UEFA Champions League Group D
Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri
Screenshot 2024-05-15 232704
Recomandările redacției
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
A scris istorie la Corvinul și tocmai a semnat cu o echipă din play-off-ul SuperLigii!

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”
Oficial Final de eră! Jucătorul depășit doar de Ronaldo și Messi și-a anunțat retragerea
Syria v India: Group B - AFC Asian Cup
Transferul de 100.000.000€ a picat. Cristiano Ronaldo, refuzat direct
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
Citește și
”Câți bani trebuie să îți dea Horațiu Moldovan?” Bogdan Apostu a dat răspunsul
apostu moldovan rapid
Foto Câți bani au primit cei de la Corvinul pentru calificarea în finala Cupei. Cine a îngenunchiat în fața lor, în vestiar
bucurie corvinul
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Video Surpriză pentru Maxim, după ce a dus-o pe Corvinul în finala Cupei! A intrat în cadru, a făcut un gest neașteptat și a plecat
maxim pupat obraz

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”