featured image
(P) El Clasico și alte 2 meciuri tari programate pe 20-22 aprilie
MzYmaGFzaD02ZWNlZDdhNjIwODJmZGM1ODZkNDYyMDA5ZDI3MDEzYg==.thumb
Laurențiu Reghecampf, pus sub urmărire penală din cauza conflictului cu Anamaria Prodan! ”Dosar de violență în familie”
coman
FCSB a decis: Florinel Coman merge în Serbia!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
Play-off

(P) Campionatele interne revin în ultimul weekend din martie: 3 meciuri de 5 stele

28.03.2024, 12:35

Spectacolul fotbalistic din marile campionate ale Europei se întoarce la finalul acestei săptămâni. După două săptămâni de pauză pentru meciurile echipelor naționale, granzii Europei se întorc la treabă și continuă lupta pentru trofee.

featured image
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

În direct la Digi Sport vei putea vedea o mulțime de meciuri de top în acest final de săptămână. Dincolo de confruntările din Superliga, în Premier League, Bundesliga și La Liga vei avea parte de partide super interesante.

Clasicul Germaniei dintre Bayern și Borussia Dortmund stârnește mereu un interes major. Iar în Premier League cel mai așteptat meci al săptămânii este cel dintre Manchester City și Arsenal Londra. Weekendul se încheie cu un alt meci tare, între Real Madrid și Athletic Bilbao.

  • Sâmbătă, de la ora 19:30: Bayern München - Borussia Dortmund
  • Duminică, de la ora 18:30: Manchester City - Arsenal Londra
  • Duminică, de la ora 22:00: Real Madrid - Athletic Bilbao

Te invităm ca în acest articol să descoperi prezentarea celor trei meciuri, alături de trei ponturi pe care le poți încerca la casele de pariuri online. Cotele sunt preluate din oferta Unibet, operator la care poți paria pe zeci de sporturi, apreciat, printre altele, pentru cotele atractive și numeroasele promoții precum Uniboost - creșteri de profit live, BetStream Live sau Combo Booster - câștiguri cu până la 50% mai mari pe biletele multiple.

Bayern München - Borussia Dortmund: Spectacol total pe Allianz Arena

Spectacolul va fi total pe Allianz Arena deși ambele echipe nu mai au șanse la titlu. Bayern a făcut numeroși pași greșiți în acest sezon și se află pe poziția secundă în clasamentul din Bundesliga, la 10 puncte de Leverkusen. Dortmund are un sezon și mai slab și este pe locul 4, la 20 de puncte de prima poziție.


Rămâne însă un meci al orgoliilor, de care ne aducem întotdeauna aminte cu drag. Cea mai simplă dovadă este că în ultimele 9 partide dintre cele două s-au înscris de fiecare dată cel puțin patru goluri. Nici că se poate mai bine, probabil este derby-ul european cu cea mai bună medie de goluri marcate. Și astfel poți să profiți de o selecție interesantă de la Unibet: pariul Ambele echipe marchează în prima repriză are cota 2.85. Iar dacă ești interesat de cotele 1X2, Bayern are 1.43 să câștige, egalul are 5.60, iar succesul lui Dortmund are 6.10.

Manchester City - Arsenal: Formația lui Guardiola poate trece peste cea a lui Arteta

Un meci special, fără niciun dubiu. Cele două echipe duc o luptă aprigă pentru câștigarea titlului, dar Liverpool stă și ea la pândă. City a remizat recent cu Liverpool, iar acum își întâlnește cealaltă rivală la câștigarea titlului. În clasament, Arsenal este pe primul loc, cu 64 de puncte, la egalitate cu Liverpool și unul peste City.

Totuși, City a învins-o de fiecare dată în ultimele șapte meciuri de acasă pe Arsenal în campionat. Are așadar un avantaj moral și, deși nu îi va fi ușor, poți să mizezi pe succesul ei. Cota oferită de Unibet este 1.89. Egalul are cota 3.90, în timp ce succesul lui Arsenal are 4.10.

Real Madrid - Athletic Bilbao: Gazdele se descurcă bine contra bascilor

Partida dintre Real Madrid și Bilbao încheie un weekend fotbalistic de cinci stele. Real are o poziție confortabilă în fruntea clasamentului din La Liga și are un avans de 8 puncte față de FC Barcelona. Se pregătește de meciurile din Champions League, iar duelul cu Bilbao este un bun antrenament.

Bascii i-au dat doar un gol în ultimele cinci meciuri lui Real Madrid, iar această selecție are cota 2.33 la Unibet. La victorie, Real are cota 1.58, egalul are 4.35, în timp ce victoria oaspeților are 5.75.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Etichete: advertorial unibet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
Recomandările redacției
coman
FCSB a decis: Florinel Coman merge în Serbia!

A revenit în fotbal la 14 ani după retragere! Ce s-a întâmplat la primul meci jucat
romario
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Sportiva din România care a cucerit Liga Campionilor a 5-a oară. ”Sunt prima care reușește asta”
eliza samara

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media