simona-halep
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
Romania v Colombia - International Friendly
Adio, Ianis Hagi! Galatasaray vrea să-l transfere pe fotbalistul de 39.000.000€
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Halep - Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2. Simona e în sferturi la Praga. A luat ultimele 6 game-uri și a avut probleme medicale

articol scris de Digi Sport
13.08.2020, 18:34

În direct la Digi Sport, Simona Halep a avut un meci mai greu decât se aștepta în optimile turneului de la Praga.

Simona Halep
Simona Halep / Foto: captură Digi Sport
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Românca a debutat perfect, cu break, însă adversara sa a răspuns în aceeași manieră. De fapt, primele patru game-uri au fost breakuri. Setul secund a început ca și primul și a fost și el presărat de game-uri câștigate pe serviciul adversarei.

Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2. Românca s-a calificat în sferturi

Cehoaica a început să varieze jocul și să o facă pe Simo să urce la fileu. Halep a irosit apoi 4 mingi de set, însă în cele din urmă s-a impus cu 7-5, dar efortul făcut a determinat-o să ceară intervenția medicului, după ce a simțit dureri la joncțiunea dintre gât și umăr.

Actul al treilea a debutat prost pentru Simona, care s-a văzut condusă la două game-uri. Simo a făcut break și a revenit, iar din acel moment a început parcă un alt meci, după ce a câștigat 6 game-uri la rând și și-a făcut adversara să urle de nervi. Halep - Krejcikova s-a terminat 3-6, 7-5, 2-6. În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe Magdalena Frech.


LIVE VIDEO Simona Halep - Barbora Krejcikova:

UPDATE ora 19:47: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2. Final de meci cu break. Simona se impune greu și se califică în sferturi, după ce a avut 3 mingi de meci și a profitat chiar de prima dintre ele, câștigând game-ul la zero. Halep a câștigat 6 game-uri la rând.


UPDATE ora 19:47: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 5-2. Simona câștigă un punct cu ajutorul fileului și o face pe adversara sa să urle de nervi. Românca servește din nou, Krejcikova returnează afară și Simo ia game-ul. Românca a avut nevoie de încă un time-out medical. A simțit iarăși dureri la joncțiunea dintre gât și umăr.

UPDATE ora 19:45: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 4-2.

UPDATE ora 19:40: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 3-2. Simo servește foarte bine și punctează perfect.

UPDATE ora 19:37: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 2-2. Break Simona.

UPDATE ora 19:32: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 1-2. După câteva schimburi pe rever, forehandul Simonei începe să funcționeze foarte bine și o face pe cehoaică să trimită în fileu cu backhandul.

UPDATE ora 19:29: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 0-2. Cehoaica reușește al doilea său as și o egalează pe Simona la acest capitol. Krejcikova își impune serviciul foarte bun și o face pe româncă să greșească neforțat, câștigând astfel game-ul la zero.

UPDATE ora 19:25: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 0-1. Și al treilea set începe tot cu break, însă unul reușit de Krejcikova.

UPDATE ora 19:17: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5. Halep face break și încheie greu acest set, cu 6 duble greșeli față de niciuna a adversarei. Setul a durat aproape o oră. La final, Halep a cerut intervenția medicului.

UPDATE ora 19:13: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 6-5. Halep greșește mult, dar câștigă game-ul în cele din urmă. Simo a avut și un moment de nervozitate.

UPDATE ora 19:05: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 5-5. Krejcikova o "joacă" pe rever pe Simona, care returnează prea slab, iar cehoaica vine la fileu și punctează.

UPDATE ora 19:00: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 5-4. Halep a condus cu 40-0 și a irosit 4 mingi de set, iar adversara sa a câștigat game-ul cu break.

UPDATE ora 18:55: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 5-3. Cel mai lung game al meciului e câștigat de Krejcikova după ce a fost nevoie de intervenția arbitrului de scaun pentru a decide dacă ultima minge a prins terenul.

UPDATE ora 18:47: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 5-2. Halep o plimbă pe teren pe Krejcikova și o face să greșească.

UPDATE ora 18:40: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 4-2. Un nou break pentru Simona. Cehoaica variază jocul, urcă la fileu, dar Halep ajunge la timp la minge și punctează superb.

UPDATE ora 18:35: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 3-2. Și acest set e presărat de break-uri, la fel ca și primul.

UPDATE ora 18:31: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 3-1. Simona își revine și preia controlul meciului.

UPDATE ora 18:27: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 2-1. Cel mai bun game făcut de Simona.

UPDATE ora 18:25: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 1-1. Re-break Simona.

UPDATE ora 18:22: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 0-1. Cehoaica ia primul game din setul al doilea, tot cu break.

UPDATE ora 18:18: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6. Final de set. Cehoaica serveștre, profită de breakurile luate mai devreme și își adjudecă primul set, care a durat 32 de minute. Au contat și cele 3 duble greșeli ale Simonei față de una singură a adversarei sale.

UPDATE ora 18:14: Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-5. Simona servește bine și câștigă un game frumos, după un ultim schimb de mingi mai lung.

UPDATE ora 18:10: Simona Halep - Barbora Krejcikova 2-5. Cehoaica își câștigă serviciul.

UPDATE ora 18:07: Simona Halep - Barbora Krejcikova 2-4. Krejcikova trimite o minge în picioarele Simonei, greu de returnat. Apoi Simona încearcă o lovitură în cross, dar mingea aterizează în afara terenului și cehoaica face un nou break.

UPDATE ora 18:03: Simona Halep - Barbora Krejcikova 2-3. Primul game făcut de Krejcikova pe propriul serviciu.

UPDATE ora 18:01: Simona Halep - Barbora Krejcikova 2-2. Simo returnează în afară după un serviciu al Barborei și e din nou break.

UPDATE ora 17:57: Simona Halep - Barbora Krejcikova 2-1. Cehoaica face greșeală după greșeală și Simona ia un nou break.

UPDATE ora 17:51: Simona Halep - Barbora Krejcikova 1-1. Re-break imediat pentru cehoaică.

UPDATE ora 17:47: Simona Halep - Barbora Krejcikova 1-0. Românca debutează perfect, cu break.

UPDATE: Cele două jucătoare ies la încălzire.


Știrea inițială:

Meciului poate suferi modificări, în funcţie de cât vor dura partidele Eugenie Bouchard (330 WTA) - Tamara Zidansek (72 WTA) și Magdalena French (174 WTA) - Arantxa Rus (70 WTA).

În turul 1, Simona Halep a învins-o după două ore şi jumătate pe Polona Hercog, după un meci cu multe răsturnări de situaţie, 6-1, 1-6, 7-6 (3).

În sport nu este vreme prea multă să te gândeşti la ce s-a întâmplat cu o zi în urmă. Urmează un nou meci în care poţi repara dacă a fost ceva ce nu a mers bine.

Pentru Simona este prilejul perfect să facă uitat meciul de dublu, pierdut alături de prietena sa Barbora Strycova, 3-6, 6-3, 8-10, cu Kudermetova - Pavlyucenkova.

Live Video Simona Halep - Barbora Krejcikova, aproximativ 17:00, Digi Sport 2

Dacă va învinge în partida din optimi a turneului de 202.000 dolari de la Praga, Simona Halep o va întâlni în "sferturi" pe câştigătoarea jocului French-Rus

Simona Halep și Elise Mertens (23 de ani) au rămas singurele favorite de pe tabloul de simplu de la Praga, astfel că are o mare şansă să ajungă în finală.

Mertens e calificată în sferturile de finală, unde o va întâlni pe câştigătoarea celeilalte partide care se joacă azi înaintea meciului Simonei, Bouchard-Zidansek .

Live Video Simona Halep - Barbora Krejcikova, un singur meci direct

Simona Halep şi Barbora Krejcikova au jucat o singură partidă directă, în 2016, tot pe zgură, la Bucureşti, când Simona a piedut primul set, 3-6, apoi le-a câştigat pe următoarele două, 6-1, 6-1.

Cehoaica de 24 de ani, pare mai bună în proba de dublu, acolo unde se află pe locul 8, spre deosebire de simplu, unde e pe 118. De altfel, singurul său titlu a fost obţinut în proba de dublu.

În carieră a câştigat aproape 2,7 milioane de dolari. În acest an a câştigat 5 meciuri şi a pierdut de trei ori la simplu.

Etichete: simona halep , tenis digi sport 2 , wta praga , video simona halep - barbora krejcikova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
charalambous
Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare
liga 2
Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare
Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (27.02.2024)
Recomandările redacției
Romania v Colombia - International Friendly
Adio, Ianis Hagi! Galatasaray vrea să-l transfere pe fotbalistul de 39.000.000€

A venit nota de plată după haosul provocat de ultrașii lui FCU Craiova: comunicatul Jandarmeriei
scandal
Prima ofertă pentru Constantin Budescu, după ce și-a reziliat contractul cu echipa lui Gheorghe Hagi
FOTBAL:FC U CRAIOVA-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (3.09.2023)
Ange Postecoglou, consternat de fanii lui Tottenham înaintea duelului cu Manchester City: ”Nu voi înțelege niciodată”
profimedia-0872008694
Citește și
"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă
simo
Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Paris! Fostul lider mondial nu a mai jucat de 54 de zile
kessler
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB!
Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB!
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
VIDEO Bulgaria ia avioane F-16 cu 60.000.000$. De ce România plătește de 3 ori mai mult pentru F-35?
VIDEO Bulgaria ia avioane F-16 cu 60.000.000$. De ce România plătește de 3 ori mai mult pentru F-35?
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Video ”Ai fost vreodată numărul 1?”. Ilie Năstase, replică tăioasă când a fost întrebat despre Simona Halep
nastase

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”