profimedia-0858128390
Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Simona Halep s-a calificat în sferturi la Madrid după o nouă victorie în două seturi

09.05.2018, 12:00

Simona Halep a arătat din nou de ce Madridul este a doua sa casă. Halep s-a calificat în sferturile de finală, după încă o victorie fără emoţii, de data aceasta în faţa Kristynei Pliskova. Numărul 1 mondial nu a stat la discuţii în primul set cu jucătoarea din Cehia, locul 94 în clasamentul WTA.

Mutua Madrid Open
Getty Images / Simona Halep a învins-o şi pe Kristyna Pliskova
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Simona a avut nevoie de doar 27 de minute şi s-a impus cu 6-1. Momentul în care şi-a destabilizat adversara a fost la 2-1, când s-a impus pe serviciul adversarei, după a cincea minge de break. În game-ul al doilea din setul secund, Halep a făcut o nouă demonstraţie de forţă, când a revenit de la 0-40 şi şi-a câştigat serviciul.

Supermotivată să câştige pentru a treia oară la rând competiţia, Simona şi-a reproşat chiar şi micile greşeli. S-a ajuns la 4-4 când Halep a reuşit break-ul, iar Pliskova a izbit racheta de nervi. În final a fost 6-4, după ce românca a încheiat conturile în stil de mare campioană. Pentru Halep a fost a 15-a victorie consecutivă la Madrid, unde a cucerit trofeul în 2016 şi 2017.

STATISTICA PARTIDEI


UPDATE 14:24 VICTORIE HALEP! Halep - Pliskova 6-1, 6-4. Simona Halep a încheiat în forţă partida, cu un game câştigat la 0.

UPDATE 14:21 Halep - Pliskova 6-1, 5-4. Break Simona! Halep a reuşit primul break din acest set după ce a fructificat prima şansă de care a avut parte, stârnind o reacţie nervoasă a cehoaicei. Românca va servi pentru victorie.

UPDATE 14:17 Halep - Pliskova 6-1, 4-4. Liderul mondial a salvat o nouă minge de break, a cincea din acest meci, şi a egalat scorul în setul 2.

UPDATE 14:10 Halep - Pliskova 6-1, 3-4. Simona Halep a egalat de la 0-40, însă jucătoarea din Cehia şi-a fructificat într-un final serviciul.

UPDATE 14:05 Halep - Pliskova 6-1, 3-3. Primul game la 0 al jucătoarei noastre din setul secund.

UPDATE 14:01 Halep - Pliskova 6-1, 2-3. Kristyna Pliskova a trecut din nou în avantaj în setul al doilea.

UPDATE 13:57 Halep - Pliskova 6-1, 2-2. Simona Halep a avut nevoie din nou de prelungiri pentru a câştiga game-ul.

UPDATE 13:51 Halep - Pliskova 6-1, 1-2. Încă un game lung, câştigat pe avantaj de cehoaică.

UPDATE 13:47 Halep - Pliskova 6-1, 1-1. Revenire de excepţie a româncei, care a salvat patru mingi de break.

UPDATE 13:41 Halep - Pliskova 6-1, 0-1. Kristyna Pliskova a întrerupt seria pozitivă a româncei.

STATISTICA PRIMULUI SET

UPDATE 13:37 SET SIMONA! Halep - Pliskova 6-1. Simona Halep a încheiat în forţă setul, cu un nou as. Românca a câştigat cinci game-uri la rând.

UPDATE 13:35 Break Simona! Halep - Pliskova 5-1. Al doilea break consecutiv al liderului WTA, care va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 13:30 Halep - Pliskova 4-1. Al doilea game "alb" al româncei, care a încheiat jocul cu al doilea as din acest meci.

UPDATE 13:28 Break Simona! Halep - Pliskova 3-1. Simona Halep a realizat primul break al meciului după un game extrem de disputat, în care a fructificat a cincea minge de break.

UPDATE 13:18 Halep - Pliskova 2-1. Simona a trecut din nou în avantaj, după un game în care a reuşit şi primul as.

UPDATE 13:14 Halep - Pliskova 1-1. Cehoaica şi-a câştigat cu dificultate serviciul, după ce Halep a salvat trei mingi de game.

UPDATE 13:10 Halep - Pliskova 1-0. Debut excelent de meci al româncei, cu game câştigat la 0.

UPDATE 13:01 Simona Halep şi Kristyna Pliskova se află la încălzire înaintea partidei de la Madrid.


Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în optimile de finală ale turneului de la Madrid. După ce le-a eliminat pe Ekaterina Makarova şi Elise Mertens, pentru liderul mondial urmează partida cu Kristyna Pliskova.

Românca a pierdut doar patru game-uri în primele două meciuri din capitala Spaniei, iar antrenorul său, Darren Cahill, e încântat de ceea ce a văzut la eleva sa.

"Îi place zgura, îi place să joace aici, în Madrid, unde se simte ca acasă. E încrezătoare când joacă pe această suprafaţă, îşi cunoaşte jocul, simte mingea. Cred că forma ei e excelentă, iar aceasta e cea mai bună suprafaţă a ei, deşi se descurcă bine şi pe celelalte. Cred că a avut un an bun până acum. Să joci o finală de Grand Slam e un start bun, deci se află într-o poziţie foarte bună. Cred că joacă un tenis mai bun acum decât anul trecut. Şi sezonul de zgură abia a început", a declarat australianul pentru Digi Sport.

Halep Madrid: Simona nu a cedat vreun set contra cehoaicei

Simona Halep o va întâlni pentru a treia oară pe Kristyna Pliskova. Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră. În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi.

"Am jucat anul trecut aici contra ei şi nu a fost deloc uşor, dar dacă am câştigat înseamnă că sunt capabilă să o fac şi de data asta. Însă va fi un meci dificil, serveşte bine, dă bine cu dreapta. Va trebui să mă mişc, să o fac să alerge cât mai mult şi să lovesc rapid, aşa cum am început şi meciul de astăzi (ieri - n.r.)", a spus Halep.

"Pentru mine e mai bine când joc impotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea ce va fi", a spus sora Karolinein Pliskova, ocupanata locului 94 în ierarhia mondială.

halep madrid trofeu
Simona se simte ca acasă în capitala Spaniei

Halep Madrid: Cine o poate opri pe Simona din drumul spre al treilea titlu?

Înainte de primul meci jucat la Mutua Open, Halep a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare din istoria turneului. Anul trecut, românca a devenit doar a doua sportivă care şi-a păstrat titlul în capitala Spaniei, după Serena Williams, însă a jucat şi o altă finală, în 2014, când a fost învinsă de Maria Sharapova.

La cum au arătat lucrurile în primele două tururi, nu este exclus să asistăm la o premieră, iar Simona să facă "hat-trick-ul" la Madrid. De altfel, Cahill e convins că liderul mondial joacă la un nivel inaccesibil adversarelor sale.

"Am vorbit cu Darren după meciul cu Makarova, l-am intrebat cum i s-a părut. Mi-a spus că totul a fost perfect, că m-am descurcat excelent. Am încredere in el. Mi-a zis că dacă o voi ţine tot aşa, nu voi avea probleme", a spus Halep într-o conferinţă de presă.

Halep Madrid: Meritul lui Pavel în prestaţiile solide ale Simonei

Darren Cahill crede că meritul pentru forma excelentă a Simonei Halep la Madrid este al lui Andrei Pavel. Australianul nu s-a aflat alături de jucătoarea noastră în ultimele săptămâni, perioadă în care constănţeanca s-a antrenat cu omul cooptat în staff la finalul sezonului trecut.

"Cred că a avut câteva săptămâni foarte bune de antrenament cu Andrei Pavel, în România. A muncit din greu, a lovit mult mingea şi automat că acum joacă foarte multe mingi în anumite părţi ale terenului. Andrei a făcut o treabă foarte bună şi a pregătit-o pentru asta, iar acum e încrezătoare, execută corect planul de joc şi joacă mai bine decât anul trecut", a declarat Cahill pentru Digi Sport.

Meciul Simona Halep - Kristyna Pliskova va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, miercuri, de la ora 13:00, şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: tenis , video , simona halep , halep , wta madrid , halep madrid , halep pliskova , video halep pliskova , halep pliskova live video , video halep madrid , halep pliskova online , video wta madrid , live video madrid , halep madrid online , halep madrid live video , live video simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ioana-nastase
”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!
profimedia-0870853365
Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!
FRA: PSG : Nasser AL-KHELAIFI
Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. NE-BU-NI-E pe Santiago Bernabeu! Gazdele au făcut "remontada" în doar 3 minute
Real Madrid v FC Bayern Munich - UEFA Champions League, Spain - 08 May 2024
Recomandările redacției
Munich, Deutschland. 01st Apr, 2023. coach Thomas TUCHEL (FC Bayern Munich), press conference, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Football 1st Bundesliga season 2022/2023, 26th matchday, matchday26, FC Bayern Munich - Borussia D
Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"
3
Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern
marius
Carlo Ancelotti i-a luat la rost pe cei de la Bayern, după ce nemții au sărit la gâtul arbitrilor
Real Madrid v Bayern Munich, UEFA Champions League, Semi-Final, Football, Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 08 May 2024
Citește și
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
simona-halep
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
Shakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă
Shakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă
Miliardarii de la Al Ahli Saudi au pus ochii pe Edi Iordănescu! Salariu extraordinar pentru selecționerul României
Miliardarii de la Al Ahli Saudi au pus ochii pe Edi Iordănescu! Salariu extraordinar pentru selecționerul României
The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia
The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia
A renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani
A renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
„Fără wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulberă speranțele lui Halep de a juca la French Open
Cum au cucerit micii românești America? Cu ce se mândrea, în 1894, un compatriot din San Francisco?
Cum au cucerit micii românești America? Cu ce se mândrea, în 1894, un compatriot din San Francisco?
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună
Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună
Video Iga Swiatek a câștigat turneul de la Madrid! Finală de peste trei ore cu Aryna Sabalenka
MADRID OPEN: IGA SWIATEK VS ARYNA SABALENKA

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”