Video Sorana Cîrstea - Magda Linette 5-7, 5-7. ”Sori”, eliminată din primul tur de la WTA Strasbourg
SIMONA HALEP - DIGISPORT-45
Simona Halep, salt în clasamentul WTA. Pe ce locuri se află Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu
cfr logo
Ioan Varga a anunțat prima mutare pentru Europa: ”Ne-am înțeles! I-am făcut pofta lui Dan Petrescu”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Gol

Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5 | Fantastic! Jucătoarea de 19 ani este noua campioană de la US Open

08.09.2019, 01:08

Bianca Andreescu a devenit noua campioană de la US Open la doar 19 ani! Jucătoarea din Canada de origine română a jucat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam și a reușit să obțină trofeul! Sportiva care a început tenisul la Pitești s-a impus în fața Serenei Williams, cu 6-3, 7-5, și a devenit prima jucătoare din țara ei care a câștigat această competiție!

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu, jucătoarea care a cucerit US Open / Foto: Getty Images
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

După un prim set excelent făcut de Bianca, și un început de senzație în setul secund, jucătoarea din SUA a dat senzația că poate duce partida în setul cu numărul trei. Andreescu a avut minge de meci la 5-1, dar Serena Williams a revenit incredibil și a egalat. 

Totuși, Jucătoarea de 19 ani a câștigat următoarele două game-uri și a reușit să îi producă Serenei a 4-a înfrângere consecutivă într-o finală de Grand Slam! În urma acestui rezultat, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA.


UPDATE 00:59: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5 | Ce meci! Bianca Andreescu este noua campioană de la US Open! La doar 19 ani, jucătoarea a obținut primul trofeu de Grand Slam al carierei!


UPDATE 00:54: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 6-5 | Bianca Andreescu a reușit să câștige game-ul, după revenirea de senzație a Serenei Williams

UPDATE 00:51: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-5 | Incredibil! După ce Bianca Andreescu a condus cu 5-1 în setul secund, Serena Williams a revenit în meci! 

UPDATE 00:45: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-4 | Nou break pentru jucătoarea din Statele Unite ale Americii! Revenire de senzație pentru Serena Williams

Serena Williams
Serena Williams, în finala de la US Opne 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 00:42: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-3 | Americanca a redus din diferență, după un game câștigat în fața Biancăi Andreescu. Este prima dată de la înceutul meciului când Serena Williams a legat două puncte consecutive. 

UPDATE 00:39: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-2 | Serena Williams a reușit un nou break în fața Biancăi, chiar dacă canadianca a început mai bine game-ul. 

UPDATE 00:30: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-1 | Canadianca de origine română este la un pas distanță de câștigarea turneului! Bianca a făcut un joc excelent și a reușit un nou break de senzație! 

UPDATE 00:27: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 4-1 | Bianca Andreescu a câștigat un nou game, pe propriul serviciu, și este la doar două puncte distanță de obținerea trofeului de la US Open! 

UPDATE 00:24: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 3-1 | Bianca Andreescu s-a distanțat din nou la o diferență de două game-uri, după un nou break reușit! 

UPDATE 00:18: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 2-1 | A venit rândul Serenei să facă break-ul! Americanca s-a apropiat la un game de Bianca, după începutul foarte bun de set al jucătoarei de 19 ani. 

UPDATE 00:10: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 2-0 | Nou break pentru Bianca Andreescu! Început perfect de set doi pentru jucătoarea din Canada!

Serena Williams
Serena Williams, în finala de la US Opne 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 00:07: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 1-0 | Bianca Andreescu joacă excelent împotriva Serenei Williams! A reușit să câștige primul game din setul doi, pe serviciul ei!

UPDATE 00:01: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3 | Bianca Andreescu a câștigat primul set al carierei într-o finală de Grand Slam, reușind un break! Canadianca este tot mai aproape de realizarea unui mare vis! 

a

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu în finala de la US Open 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 23:56: Bianca Andreescu - Serena Williams 5-3 | Bianca Andreescu, la un singur game distanță de a câștiga primul set din finala feminină de la US Open 2019!

UPDATE 23:51: Bianca Andreescu - Serena Williams 4-3 | Americanca s-a apropiat din nou de Bianca Andreescu, după un serviciu câștigat, într-un game care a durat 11 minute și în care a reușit al patrulea as! 

UPDATE 23:40: Bianca Andreescu - Serena Williams 4-2 | Bianca a câștigat un nou serviciu și s-a distanțat din nou la două game-uri de Serena Williams. 

UPDATE 23:36: Bianca Andreescu - Serena Williams 3-2 | Serena Williams a reușit al doilea as al meciului și a redus din diferență. 

UPDATE 23:34: Bianca Andreescu - Serena Williams 3-1 | Jucătoarea de 19 ani conduce din nou la două game-uri, după un serviciu câștigat. 

UPDATE 23:29: Bianca Andreescu - Serena Williams 2-1 | Serena Williams a câștigat primul ei game în finala de la US Open. 

UPDATE 23:26: Bianca Andreescu - Serena Williams 2-0 | Canadianca de origine română și-a câștigat serviciul și a obținut al doilea game consecutiv.

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu în finala de la US Open 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 23:23: Bianca Andreescu - Serena Williams 1-0 | Bianca Andreescu a început cum nu se poate mai bine partida cu Serena Williams! Canadianca și-a adjudecat primul game al meciului, după ce a reușit un break! 

UPDATE 23:10: Bianca Andreescu a câștigat tragerea la sorți și a ales să o lase pe Serena Williams să servească prima. 


ȘTIREA INIȚIALĂ.

Andreescu a trecut în semifinale de Belinda Bencic cu scorul de 7-6 (3), 7-5, în timp ce Serena a avut o misiune mai ușoară cu Elina Svitolina, impunându-se cu 6-3, 6-1.

Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, după finala de la Rogers Cup, cea în care Williams s-a retras după numai patru game-uri, din cauza unei accidentări.

Serena Williams, doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu

Fostul lider mondial a aexplicat că jucătoarea din Canada este o jucătoare redutabilă, dar și o persoană extraordinară: "Știe să varieze jocul și să folosească lovituri diferite în moduri diferite. Dar, mai presus de orice, îmi place cum e ca persoană. Este uimitoare!"

"Este o jucătoare grozavă, care reușește să varieze foarte bine, nu știi niciodată ce minge va trimite. Se mișcă bine în teren, servește bine, este foarte puternică și este foarte spectaculoasă de urmărit. Este o prezență foarte bună pentru tenisul feminin", a declarat Serena într-o conferință de presă.

Finala de la US Open - un vis devenit realitate pentru Bianca Andreescu

Pentru Bianca Andreescu, calificarea în finală este un vis devenit realitate. Ultimul act de la Flushing Meadows se va disputa sâmbătă de la ora 23:00.

Nu mă întrebaţi ce înseamnă calificarea în finală pentru că nu ştiu. Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu un an că voi ajunge aici, în finală, anul acesta, i-aş fi spus că e nebun. Cred că totul a început pentru mine la Auckland.

Indian Wells-ul a fost momentul decisiv pentru ascensiunea mea. Este ireal. Este ireal ce mi se întâmplă. Nu ştiu ce să spun, e un vis devenit realitate. Finală cu Serena la US Open - nu ştiu ce să spun, este nebunie curată”, a spus Bianca imediat după calificarea în finală.

Etichete: serena williams , us open , finala us open , bianca andreescu , us open 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”
radu
Recomandările redacției
cfr logo
Ioan Varga a anunțat prima mutare pentru Europa: ”Ne-am înțeles! I-am făcut pofta lui Dan Petrescu”

Exclusiv Gigi Becali insistă pentru Alexandru Chipciu! Al doilea fotbalist pe care-l vrea neapărat la FCSB
gigi
Foto Avion special pentru trofeul acordat lui PAOK. Ce s-a întâmplat în Grecia, după ce s-a decis titlul
trofeu paok2
Sancțiuni peste sancțiuni. Ce amenzi s-au dat în urma meciului Rapid - FCSB
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.05.2024)
Citește și
După ce a recunoscut că vrea să intre în alt sport, Serena Williams a făcut anunțul: "Un vis devenit realitate!"
Tennis legend Serena Williams gets ready for her first red carpet event since giving birth
S-a retras din sport și "întoarce banii cu lopata": 340 de milioane $ într-un an și jumătate!
Hands of man place stacks of US dollars into briefcase preparing for poker game Hands of a man placing stacks of US doll
Bella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online
Bella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”
Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”