Monica Niculescu și Cristina Bucșa au câștigat titlul în proba de dublu la turneul de la Strasbourg
Tennis Internationals - TENNIS - ROLAND GARROS 2023 - WEEK 1, , France
Irina Begu - Danielle Collins 0-6, 3-6. România nu mai are nicio sportivă la turneul WTA de la Roma
Logo illustrations in Germany - 20 Apr 2024
Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Begu, înfrângere categorică în primul tur de la Miami! Niculescu merge mai departe

21.03.2018, 22:32

Irina Begu nu a avut nicio șansă în fața Daniellei Collins. Sportiva din Statele Unite, locul 93 WTA, a învins-o categoric cu un dublu 6-1, într-o oră și trei minute de joc.

Begu
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Begu a fost învinsă în timp record. Una dintre revelațiile de la Indian Wells, Danielle Rose Collins, continuă evoluțiile bune și la Miami - a învins-o pe Irina Begu în minimum de seturi, după un meci care a durat doar o oră și trei minute. Aflată pe locul 37 WTA, românca a pierdut la 1 primul set al partidei. Americanca abia intrată în top 100 mondial a jucat la fel de bine și în actul secund: a făcut rapid break-ul, iar la 2-1 Begu a cerut ajutor medical. Nu i-a fost însă de folos și Collins a câștigat cu un dublu 6-1.

UPDATE 23:56 BEGU - COLLINS 1-6, 1-6: GAME, SET ȘI MECI! Românca a pierdut categoric în fața jucătoarei de pe locul 93 WTA. 


UPDATE 23:46 BEGU - COLLINS 1-6, 1-4: Românca nu dă semne de revenire în actul secund. Adversara ei profită de pasa proastă pe care o traversează Irina și întoarce de la 0-30. Tot cu 4-1 o conduce și Naomi Osaka pe Serena Williams, în meciul de pe Digi Sport 3. 

UPDATE 23:35 SERENA WILLIAMS - NAOMI OSAKA:  În meciul de pe Digi Sport 3, nipona care a eliminat-o pe Simona Halep la Indian Wells a reușit să câștige și primul set cu Serena, 6-3. Tot ea conduce în actul secund cu 2-1.

UPDATE 23:35 BEGU - COLLINS 1-6, 1-2: Jucătoarea de pe locul 93 WTA pornește ca din ”tun” și setul secund și face rapid 2-0. Irina reușește pe de altă parte să reducă la doar un game diferența din setul secund. După ce își câștigă serviciul, românca cere un time-out medical.

UPDATE 23:15 BEGU PIERDE PRIMUL SET! Irina nu reușește să prelungească suspansul și cedează la mare luptă ultimul game. Begu e condusă cu 0-1 la seturi (1-6). 

UPDATE 23:05 SERENA WILLIAMS - NAOMI OSAKA:  În meciul de pe Digi Sport 3, fosta jucătoare de pe locul 1 mondial este condusă cu 3-4.

UPDATE 23:05 BEGU - COLLINS 1-3: Jucătoarea noastră își câștigă și ea primul serviciu. Adversara ei servește în următorul game. 

UPDATE 23:01 BEGU - COLLINS 0-3: Românca nu traversează cel mai bun start de meci și se vede condusă cu 0-3. 

UPDATE 22:59 BEGU - COLLINS 0-2: Americanca începe cu dreptul și își câștigă serviciul. Face rapid și primul break al partidei.

UPDATE 22:54: A început meciul dintre Begu şi Collins, din turul 1 de la Miami. 

UPDATE 22:50: În primul set între Serena Williams și Naomi Osaka este egalitate, 1-1.

UPDATE 22:36: S-a încheiat meciul dintre John Millman și Peter Gojowczyk, astfel că întâlnirea dintre Begu și Collins va începe în câteva minute.


Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea al turneului WTA de la Miami, după o victorie fără emoţii cu Yulia Putintseva (Kazakhstan, 75 WTA). Românca s-a impus în două seturi, 6-2, 6-4. În turul al doilea, Monica Niculescu o va întâlni pe Magdalena Rybarikova.

În al doilea meci al zilei de pe terenul 9, după ce Carina Witthoeft a eliminat-o pe conaționala Tatjana Maria în două seturi, scor 6-3, 6-4, Monica Niculescu, venită din calificări, s-a luptat cu Yulia Putintseva (Kazakhstan, 75 WTA). În primul tur al turneului WTA de la Miami, jucătoarea noastră nu a avut emoții. A cedat un prim game după care a egalat și a condus până la final. A mai cedat un singur game până la finalul setului pe care și l-a atribuit cu 6-2. În actul secund, mult mai încrezătoare, Niculescu a făcut rapid 3-0. Au urmat două replici din partea Yuliei Putintseva, dar Niculescu s- menținut de fiecare dată. Cu un ultim serviciu, Monica a câștigat și al doilea serviciu cu 6-4.

Monica Niculescu și Yulia Putintseva s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar românca a avut de fiecare dată câștig de cauză. Ultimul duel s-a disputat însă în urmă cu 3 ani, la Guangzhou. A fost de altfel și singurul meci în care jucătoarea noastră a cedat un set.

Ceva mai târziu, în al patrulea meci al zilei de pe terenul 7, Irina Begu o va întâlni pe sportiva din SUA, Danielle Collins (93 WTA). Duelul va începe în jurul orei 23:00. Cele două jucătoare se vor întâlni în premieră.

În turul secund sunt deja calificate Halep și Cîrstea, ambele capi de serie (bye în runda inaugurală). Numărul unu mondial o va întâlni pe Dodin, în timp ce Sori va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi Boulter, jucătoare venită din calificări.


UPDATE 20:20 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 6-4. GAME, SET ȘI MECI! Numărul 75 mondial se apropie la un singur game de jucătoarea noastră, dar Niculescu servește și câștigă meciul. 

UPDATE 20:15 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 5-4. Adversara româncei se apropie din nou la un singur punct. Urmează Monica la serviciu. 

UPDATE 20:08 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 5-2. Românca face din nou break-ul și urmează să servească pentru meci. 

UPDATE 19:55 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 3-2. Numărul 75 mondial reduce din avansul adversarei sale și se apropie la doar un singur punct. Monica Niculescu solicită intervenția antrenorului ei pentru decizii de ultim moment. Niculescu intră mult mai hotărâtă pe teren și servește.

UPDATE 19:45 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 3-0. Jucătoarea noastră se îndreaptă cu pași rapizi spre al doilea set. Și-a atribuit încă un break în setul doi. 

UPDATE 19:33 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2, 1-0. Românca face spectacol și în setul al doilea și începe cu un break. 

UPDATE 19:25 NICULESCU - PUTINTSEVA 6-2. Jucătoarea noastră nu mai cedează decât un game până la finalul setului, pe care în cele din urmă și-l atribuie cu scorul de 6-2. Primul set s-a desfășurat în 42 de minute. 

UPDATE 19:10 NICULESCU - PUTINTSEVA 4-1. Românca își ia elan în primul set și se distanțează la trei game-uri. Este al doilea break pentru jucătoarea noastră, în timp ce adversara ei solicită sprijinul antrenorului. Putintseva reacționează destul de dur după ce pierde acest ultim game și dă de teren cu racheta. 

UPDATE 18:58 NICULESCU - PUTINTSEVA 2-1. Mult mai rapidă în acest ultim game, jucătoarea noastră face break-ul, totul spre dezamăgirea adversarei sale, care aruncă cu racheta pe teren.

UPDATE 18:55 NICULESCU - PUTINTSEVA 1-1. Românca echilibrează situația în primul set și egalează.

UPDATE 18:45 NICULESCU - PUTINTSEVA 0-1. Numărul 75 WTA începe bine meciul și își atribuie primul game. Urmează românca la serviciu.

UPDATE 18:42 A început partida. Jucătoarea din Kazakhstan servește prima.

UPDATE 18:30 Monica Niculescu și Yulia Putintseva au ieșit pe teren.

UPDATE 18:20 Carina Witthoeft a eliminat-o pe conaționala Tatjana Maria în două seturi, scor 6-3, 6-4. Acum urmează Monica Niculescu - Yulia Putintseva (Kazakhstan, 75 WTA)

După ce marți Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în două seturi de belgianca Kirsten Flipkens, azi a venit rândul altor două jucătoare din România să evolueze în primul tur al turneului WTA de la Miami. Este vorba despre Monica Niculescu (70 WTA) și Irina Begu (37 WTA), iar meciurile celor două vor putea fi urmărite ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

În al doilea meci al zilei de pe terenul 9, Monica Niculescu, venită din calificări, se va lupta cu Yulia Putintseva (Kazakhstan, 75 WTA). Partida va începe în jurul orei 19:00. Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori până acum, iar Niculescu a avut de fiecare dată câștig de cauză. Ultimul duel s-a disputat însă în urmă cu 3 ani, la Guangzhou. A fost de altfel și singurul meci în care jucătoarea noastră a cedat un set.

Ceva mai târziu, în al patrulea meci al zilei de pe terenul 7, Irina Begu o va întâlni pe sportiva din SUA, Danielle Collins (93 WTA). Duelul va începe în jurul orei 23:00. Cele două jucătoare se vor întâlni în premieră.

În turul secund sunt deja calificate Halep și Cîrstea, ambele capi de serie (bye în runda inaugurală). Numărul unu mondial o va întâlni pe învingătoarea disputei Cepede Royg - Dodin, în timp ce Sori va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi Boulter, jucătoare venită din calificări.

Partidele de la Miami pot fi urmărite ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și AICI de către abonații RCS&RDS

WTA Miami (ziua 2), ÎN DIRECT pe Digi Sport 2:

Timea BACSINSZKY (SUI) vs. Ekaterina MAKAROVA (RUS) -17:00
Monica NICULESCU (ROU) vs. Yulia PUTINTSEVA (KAZ) - aprox. ora 19:00
Catherine BELLIS (USA) vs. Victoria AZARENKA (BLR) - nu inainte de 21:00
Serena WILLIAMS (USA) vs. Naomi OSAKA (JPN) - aprox. ora 23:00/ ÎN DIRECT la Digi Sport 3
Irina-Camelia BEGU (ROU) vs. Danielle COLLINS (USA) - aprox. ora 23:00
Camila GIORGI (ITA) vs. Donna VEKIC (CRO)
Monica PUIG (PUR) vs. Samantha STOSUR (AUS) - nu inainte de 03:00

Turneul de la Miami e în direct la Digi Sport, iar toate meciurile Simonei Halep vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

Etichete: monica niculescu , irina begu , program transmisii digi sport , yulia putintseva , wta miami 2018 , danielle collins


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-05-30 at 15.52.39
”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”
"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București
Screenshot 2024-05-30 at 15.54.27
Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea
Screenshot 2024-05-30 at 18.14.29
Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București
bataie
Recomandările redacției
Logo illustrations in Germany - 20 Apr 2024
Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Florin Niță are contractul pe masă! Unde va juca în sezonul următor
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
”Telenovela” Chipciu la FCSB s-a încheiat: ”100%”
alex-chipciu
OUT! Jucătorul care și-a dat autogol la 13 secunde de la debutul la FCSB își caută echipă
artur-jorge15
Citește și
Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea al probei feminine de dublu de la Roland Garros
Qatar Total Open 2021 - Day Five
Surpriză mare la Roland Garros! Finalista din 2018, OUT în primul tur, după ce a câștigat doar trei game-uri
2020 French Open - Day Six
Dylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram
Dylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram
Suporterii CSA Steaua contestă în instanță Legea Sportului! Au contactat o firmă de avocatură
Suporterii CSA Steaua contestă în instanță Legea Sportului! Au contactat o firmă de avocatură
L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan
L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan
Dakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans
Dakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans
Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea
Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea
Patimile pământului românesc. Cum a rămas țara noastră fără o treime din teritoriu
Patimile pământului românesc. Cum a rămas țara noastră fără o treime din teritoriu
Șoferii care vor fi amendați cu peste 400 de euro dacă pornesc aerul condiționat în mașină. Motivul?
Șoferii care vor fi amendați cu peste 400 de euro dacă pornesc aerul condiționat în mașină. Motivul?
Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat
Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat
Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul
Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul
Irina Begu s-a calificat în turul II la Roland Garros. Victorie în două seturi cu Julia Riera
irina-begu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce
Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen
Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen
Digi Animal World
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”