ana-bogdan
România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup
Davis Cup By Rakuten: Romania V Peru Day 2, Cluj-Napoca - 28 Nov 2021
Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”
popesu
Oficial FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

PROGRAMUL Turneului de tenis de la Abu Dhabi

26.12.2012, 22:04

UPDATE 16:54 După cum era de așteptat, sârbul a forțat încă din startul manșei secunde și a reușit un prim break la 40. Almagro s-a dovedit o nucă mai tare decât ar fi crezut Djokovic, iar ibericul a refăcut imediat ecartul. Cu toate acestea, valoarea liderului mondial a făcut diferența până la finalul setului, iar sârbul a mai câștigat de două ori pe serva ibericului. 

djokovic abu dhabi
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Cu toate că în primul set nu a reușit acest lucru niciodată, cele trei break-uri din manșa secundă au fost decisive. Djokovic s-a impus cu 6-3 în 45 de minute, iar partida își va afla câștigătorul în setul final. 


UPDATE 16:07

Finala dintre Novak Djokovic - Nicolas Almagro este ACUM, ÎN DIRECT, la DigiSport 2.

Setul inaugural a fost unul mult mai echilibrat decât arăta calculul hârtiei. Liderul mondial și principalul favorit al întrecerii, Novak Djokovic, nu a reușit să câștige nici măcar o dată pe serva lui spaniolului Almagro, însă nici nu i-a oferit acestuia vreo șansă de break. 


Cum fiecare jucător și-a adjudecat jocurile pe propria servă, s-a ajuns la tiebreak. În manșa decisivă, sârbul a avut inițiativa și chiar a condus cu 3-1. Apoi, spaniolul a profitat de greșelile din jocul lui Djokovic, a forțat exact când avea mai multă nevoie și a întors incredibil soarta primului set. 

Almagro s-a impus cu 7-4 în prelungirile setului și după o oră de joc mai are nevoie de o singură manșă pentru a pune mâna pe trofeul de la Abu Dhabi și cecul de 250 000 de dolari. 


UPDATE Ora 14:45

În finala mică a turneului de la Abu Dhabi, David Ferrer s-a impus în doar două seturi în fața celuilalt sârb din competiție, Janko Tipsarevic. 

Partida a fost la discreția spaniolului, cel care l-a învins pe Tipsarevic și în ultima competiție a anului, Turneul Campionilor de la Londra. 

Dacă atunci Tipsarevic a reușit să își adjudece o manșă, de această dată Ferrer a câștigat în minimum de seturi, cu 7-6 6-2. 

Meciul a fost unul echilibrat, cel puțin în startul lui, cu un Tipsarevic extrem de motivat. Deși a reușit primul să câștige pe serviciul adversarului, nu a putut să mențină ritmul, iar Ferrer a împins manșa într-un tiebreak. 

Din acel moment pe teren a existat doar spaniolul. Nu și-a mai pierdut serviciul, a realizat două break-uri și s-a impus la 0 în ultimul game, pentru a pune capăt setului cu 6-2 și meciului în aproape 90 de minute de joc. 


UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Nicolas Almagro s-a calificat în ultimul act al turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, după ce a trecut în 3 seturi de Jako Tipsarevic (2-6, 7-6, 6-2).

Sârbul şi-a adjudecat primul set cu 6-2 şi l-a împins pe cel de-al doilea în tie-break, fiind foarte aproape de calificare. Almagro a revenit însă, a câştigat setul 2 şi nu i-a dat nicio şansă adversarului în ultimul act: 6-2.

Partida a durat o oră şi 50 de minute.

Sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se joacă finala mică (ora 13:00 Ferrer-Tipsarevic) şi finala mare (15:00 Djokovic-Almagro).


UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Abu Dhabi, după ce l-a învins în două seturi pe David Ferrer (6-0, 6-3).

Ibericul n-a reuşit să-i ia decât 3 game-uri numărului 1 mondial, într-un meci care a durat o oră şi 11 minute. Primul set a fost adjudecat de Djokovic la 0, în 27 de minute. 

Ferrer a reuşit să echilibreze puţin balanţa în setul al doilea, însă nu a reuşit să-i facă faţă sârbului, care s-a impus cu 6-3.


Vineri, 28 decembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

Novak Djokovic - David Ferrer 6-0, 6-3

Janko Tipsarevic - Nicolas Almagro 6-2, 6-7, 2-6


UPDATE 18: 45: David Ferrer l-a învins relativ ușor pe Tomas Berdych în al doilea meci al zilei la Abu Dhabi, spaniolul având un start excelent și conducând la un moment dat în primul set cu 5-0. Chiar dacă a reușit să ia atunci serviciul oponentului său, Berdych nu a putut împiedica pierderea setului.

În setul doi cehul a părut că poate întoarce rezultatul și a păstrat echilibrul pe tabelă până la 4-4. Atunci a cedat serviciul, Ferrer a preluat conducerea cu 5-4 și a închis ulterior meciul servind impecabil.

Spaniolul va juca vineri în semifinalele concursului de la Abu Dhabi contra liderului clasamentului mondial, Novak Djokovic, în vreme ce Janko Tipsarevic, învingătorul lui Andy Murray, îl va întâlni pe ibericul Nicolas Almagro, cel care l-a înlocuit pe Rafael Nadal, obligat să renunțe la turenu din cauza unei răceli.


UPDATE: Victorie surpriză în meciul de deschidere de la Abu Dhabi. Tipsarevic l-a învins pe Andy Murray în două seturi, 6-3, 6-4.

Janko Tipsarevic a debutat cu dreptul la Mubadala. Sârbul l-a scos din joc pe campionul de la US Open, Andy Murray. Scoţianul se pregăteşte acum pentru Australian Open. A fost cea de-a noua întâlnire dintre cei doi. Ultima oară s-au văzut în sferturile Mastersului de la Miami, când Murray s-a impus în trei seturi.


Şase vedete, trei zile, un singur campion! Turneul de tenis de la Abu Dhabi te ţine în priză până de Anul Nou. Cursa pentru premiul de un sfert de milion de dolari începe joi după-amiază, la Digi Sport.

La Digi Sport vine cel mai fierbinte turneu de tenis al sfârşitului de an. Djokovic, Murray, Ferer, Berdych, Tipsarevic şi Almagro se întrec pentru premiul de un sfert de milion de euro pus în joc la Abu Dhabi.

Principalul favorit, Rafa Nadal va fi marele absent al competiţiei. Dublu campion în Emirate, spaniolul nu-şi va face apariţia din cauza unor noi probleme medicale. Cu gândul la primul loc în clasamentul ATP, Murray speră să câştige trofeul în locul său.

Andy Murray: "Orice jucător îşi doreşte să fie numărul unu în topul ATP, însă asta nu e principalul meu obiectiv. Deocamdată trebuie să particip la cât mai multe turnee şi să am rezultate bune şi în competiţiile amicale. Creşti automat în clasament dacă faci asta."

Joi, 27 decembrie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

Andy Murray - Janko Tipsarevic 3-6, 4-6
David Ferrer - Tomas Berdych 6-2, 6-4

Etichete: tenis , andy murray , abu dhabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală
cristiano box
Recomandările redacției
popesu
Oficial FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu

A început pe teren și nu s-a mai oprit până în zori! FOTO Cum a fost surprins Grealish după ce Man. City a cucerit titlul
profimedia-0874551969 (1)
Răsturnare de situație! Italienii au aflat ce se întâmplă, de fapt, cu Dennis Man
dennis-man
Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO
Romania Liga I: UTA Arad v CFR Cluj Yacoub Aly Abeid and Cristi Manea fight for the ball throughout the heavy rain durin
Citește și
Gabriela Ruse face spectacol la Trophee Clarins! E în ”sferturi”, iar meciul va fi transmis de Digi Sport
Transylvania Open 2023: Final, Cluj-Napoca, Romania - 22 Oct 2023
Irina Begu - Danielle Collins 0-6, 3-6. România nu mai are nicio sportivă la turneul WTA de la Roma
Tennis Internationals - TENNIS - ROLAND GARROS 2023 - WEEK 1, , France
Un bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”
Un bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Sute de soldați și mercenari ruși se revarsă în Libia. Ce urmărește Moscova
Sute de soldați și mercenari ruși se revarsă în Libia. Ce urmărește Moscova
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
Surpriză de proporții! Un fost câștigător de Grand Slam și-a anunțat retragerea din tenis, la numai 30 de ani
Mutua Madrid Open - Day One Dominic Thiem of Austria reacts during day one of the Mutua Madrid Open 2024 at Caja Magica

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”