nastase
Video ”Ai fost vreodată numărul 1?”. Ilie Năstase, replică tăioasă când a fost întrebat despre Simona Halep
simona-halep
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
Screenshot 2024-05-14 083442
OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

VIDEO Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza, la Stuttgart, după ce a pierdut primul set!

21.04.2015, 15:01

Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, după ce a învins-o în trei seturi pe Garbine Muguruza (Spania), cu 3-6, 6-1, 6-3.

simona-1
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Halep, a doua favorită a turneului, s-a impus la mare luptă, după o oră şi 49 de minute. Simona pierduse ambele meciuri de până acum cu Muguruza (21 ani, 20 WTA): anul trecut iberica s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-3 în turul al doilea la Wuhan, iar anul acesta a învins-o pe Halep la Galaţi, în Fed Cup, cu 6-4, 6-3.

Românca a început cu stângul meciul, pierzându-şi serviciul la debut, iar apoi a fost condusă cu 2-0 şi 3-1. A avut mingi de break în următoarele două game-uri cu Muguruza la serviciu, dar nu a reuşit să profite de ele, iar adversara şi-a adjudecat setul cu 6-3, în 33 de minute.

Muguruza a câştigat primul game din setul secund, dar Halep a restabilit egalitatea după un game dificil, în care a salvat o minge de break. Românca de 23 de ani a jucat din ce în ce mai bine şi a încheiat setul cu un sec 6-1.

În decisiv, Halep a început rău, a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire remarcabilă, câştigând trei game-uri consecutive. Muguruza a restabilit egalitatea (3-3), a avut o minge de break într-un moment foarte important, dar Halep a reuşit să revină la conducere (4-3), apoi a realizat break-ul şi a luat setul cu 6-3.


Muguruza a reuşit 27 de mingi câştigătoare, faţă de 19 ale Simonei, dar jucătoarea spaniolă a comis 42 de erori neforţate, în timp ce Halep a adunat doar 19.

Halep şi-a asigurat un cec de 15.375 euro şi 100 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani şi kazaha Zarina Dias. Constănţeanca are 2-0 în meciurile directe cu Dias şi 1-1 cu Errani, pe care a învins-o anul trecut la Doha cu 6-2, 6-0, în 52 de minute.

Anul trecut, la Stuttgart, Halep (tot a doua favorită) a fost învinsă în optimi de rusoaica Svetlana Kuzneţova, cu 7-5, 7-6 (4). Maria Sharapova este principala favorită şi a câştigat ultimele trei ediţii ale turneului de la Stuttgart. Va debuta joi în turneu, în direct la Digi Sport 3, nu mai devreme de ora 19:30, contra germancei Angelique Kerber. 


UPDATE: GAME, SET, MECI SIMONA! Victorie pentru Simona Halep, după o oră și 49 de minute: 3-6, 6-1, 6-3!

UPDATE: BREAK SIMONA! 5-3! Simona servește pentru meci! 

UPDATE: BRAVO SIMONA! Jucătoarea noastră salvează o minge de break, apoi servește de două ori bine și ține serviciul. Conduce cu 4-3 în setul decisiv.

UPDATE: Game la zero Muguruza, primul din acest meci. Iberica se apără excelent la punctul decisiv și lovește cu dreapta, lung de linie. 3-3 ÎN DECISIV.

UPDATE: EXCEPȚIONAL! Cea mai frumoasă lovitură a meciului, o diagonală scurtă, din alergare, cu dreapta, închide game-ul! 3-2 Simona, în decisiv!

UPDATE: BRAVO SIMONA! BREAK 2-2! Simona revine în setul decisiv și egalează la 2 exact la momentul potrivit. Acum are nevoie să își păstreze serviciul, să rămână agresivă, pentru a o face pe Muguruza să-și piardă încrederea.

UPDATE: 2-1! Din ce situație scapă Simona! Salvează două mingi de break și până la urmă își face serviciul. Ce emoții!

UPDATE: 2-0! Muguruza își face serviciul, nu foarte greu, și se desprinde în setul decisiv. Simona trebuie să reacționeze rapid. A scăzut nivelul exact când nu trebuia, după ce câștigase autoritar setul secund. Acum are de recuperat un break.

UPDATE: OFFF!!! BREAK MUGURUZA! Început slab de set pentru Simona. Muguruza a cerut intervenția antrenorului înainte de decisiv și s-a văzut că acesta i-a dat sfaturi bune. Simona a servit slab cu primul, ceea ce i-a permis ibericei să fie din nou agresivă. 1-0 pentru Muguruza în setul trei.

UPDATE: BREAK ȘI SET SIMONA! 6-3, 1-6! Se joacă decisiv la Stuttgart! Simona a fost extrem de agresivă în setul secund. A trimis returul mult mai lung și mai plat, ceea ce a făcut ca Muguruza să greșească mai mult, pentru că și-a pierdut siguranța loviturilor.

UPDATE: AS SIMONA, 5-1 pentru ea în setul secund. Excelent a revenit a treia jucătoare a lumii în meci, iar în acest moment nivelul de încredere al Muguruzei a scăzut. Simona este cea care lovește acum lung și foarte rapid, în vreme ce iberica se apără destul de slab.

UPDATE: BREAK SIMONA! Excelentă revenire de la 0-30 pe serviciul Muguruzei și game adjudecat la a doua minge de break de care a beneficiat! 6-3, 1-4!

UPDATE: 6-3, 1-3. Simona își face serviciul și păstrează avantajul break-ului.

UPDATE: BREAK SIMONA! Muguruza dă primele semne de oboseală. A făcut prima dublă greșeală și a fost nevoită să joace trei puncte cu serviciul doi. Simona a profitat și a reușit să ia primul break. 6-3. 1-2.

UPDATE: GAME SIMONA! HUH! A fost un game complicat pentru Simona, cu Muguruza beneficiind de o minge de break, salvată de jucătoarea noastră. 6-3, 1-1.

UPDATE: 6-3, 1-0. Muguruza pare de neoprit. O încredere dată de câștigarea primului set o face să joace extrem de sigură pe ea și de exact. Simona nu găsește ritmul și pare că nu simte încă suprafața de joc așa cum trebuie.

UPDATE: BREAK, SET MUGURUZA! 6-3! Simona a servit prea moale în acest game. Mai îngrijorător este faptul că pe parcursul acestui game, înainte de a servi, a părut de două ori că acuză dureri în zona stângă lombară. Altfel, Muguruza a jucat agresiv, lovind repede și extrem de puternic aproape orice minge.

UPDATE: 5-3! Situație identică cu aceea din game-ul precedent pe serviciul Muguruzei. Simona a condus cu 30-0, apoi a avut 40-30, dar a ratat mingea de break. Adversara sa a revenit la un joc agresiv, rapid, și e la un game de câștigarea primului set.

UPDATE: 4-3. Simona își câștigă din nou serviciul cu destul de multă autoritate. Muguruza continuă să joace la limită, extrem de agresiv, știind că are avantaj de un break. Simona a cerut intervenția antrenorului. "Fii reactivă, cât mai reactivă. Cu cât intri în raliu, e mai bine. Ea a greșit mai mult pe rever, dă-i acolo. Fii mai în spate la primul serviciu, sau, dacă stai acolo, mișcă-te, trebuie să te miști. Primele două lovituri din punct sunt decisive.", i-a spus Victor Ioniță Simonei.

UPDATE: 4-2. Simona a condus cu 30-0, apoi cu 40-30, dar Muguruza a salvat mingea de break. Și-a păstrat apoi luciditatea și a servit foarte bine, reușind să nu piardă pe serviciul propriu. A fost însă prima oară în meci când Simona a avut minge de break.

UPDATE: 3-2! Simona servește suficient de solid pentru a nu-i permite adversarei sale să fie cât de agresivă ar fi vrut, astfel că se păstrează avantajul de un break al ibericei.

UPDATE: 3-1! Impecabilă la serviciu Garbine Muguruza. Nicio șansă oferită Simonei!

UPDATE: GAME SIMONA 2-1! Superb ultimul punct al game-ului, cu Simona reușind să trimită o lovitură fină, de sub fileu, în lung de linie. Pare că a descoperit antidotul la jocul adversarei sale din primele două game-uri. A jucat mult mai lung după primul serviciu și Muguruza a greșit mai des.

UPDATE: 2-0 MUGURUZA! Iberica servește oscilant, dar profită de faptul că Simona pare dconectată în aceste prime game-uri. 

UPDATE: BREAK MUGURUZA! 1-0! Simona începe la serviciu, dar nu reușește să profite și pierde game-ul inaugural al disputei. Muguruza a jucat foarte agresiv și a lovit extrem de puternic fiecare minge.

UPDATE: Simona și Muguruza se încălzesc. Ultima oară ele s-au întâlnit la Galați, în februarie, în Fed Cup, când jucătoarea din Spania a câștigat în două seturi, 6-4, 6-3.

UPDATE 22:30: După 2 ore și 40 de minute s-a terminat partida dintre Julia Goerges și Belinda Bencic. Ultima a învins în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5. Simona Halep și Garbine Muguruza se pregătesc să intre pe teren, pentru meciul vedetă al zilei, ultimul, de la Stuttgart.


Meciurile dintre Halep și Muguruza:

23 septembrie 2014: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2, 2-6, 3-6.

8 februarie 2015: Simona Halep - Garbine Muguruza 4-6, 3-6.

"E un cu totul alt meci acum" a declarat Garbine Muguruza.

Anul trecut, Halep a ajuns până în turul doi la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva rusă Svetlana Kuznetsova, scor 5-7, 6-7 (4).

Turneul WTA de la Stuttgart e transmis începând de marți, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.


Etichete: simona halep , simona halep stuttgart , simona halep - garbine muguruza , simona halep romania , turneu stuttgart , simona halep muguruza , halep muguruza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
charalambous
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare
liga 2
Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
amp
E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară
London, England, 2nd April 2024. Ange Postecoglou, Manager of Tottenham Hotspur talks to TNT Sports during the Premier L
Recomandările redacției
Screenshot 2024-05-14 083442
OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

Sergio Ramos e așteptat să semneze: negocieri avansate cu o echipă care nu există!
Sevilla FC v Granada CF - LaLiga EA Sports
Kylian Mbappe, misterios: ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său
Pleacă de la FCSB, după opt ani, și semnează cu altă echipă de play-off: ”Ne-am înțeles”
ovidiu-popescu
Citește și
La ce oră se joacă Simona Halep - McCartney Kessler LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins
SIMONA HALEP - DIGISPORT-172
"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă
simo
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta!
Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta!
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
VIDEO Bulgaria ia avioane F-16 cu 60.000.000$. De ce România plătește de 3 ori mai mult pentru F-35?
VIDEO Bulgaria ia avioane F-16 cu 60.000.000$. De ce România plătește de 3 ori mai mult pentru F-35?
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Paris! Fostul lider mondial nu a mai jucat de 54 de zile
kessler

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”