vizual 2 digi
(P) Andone, Răducioiu și Craioveanu au oferit același scor corect pentru finala UCL! Stelea, alegere surprinzătoare
240528_Conference_League_Final_DigiSport_1060x636
(P) Olympiacos – Fiorentina: Grecii caută un nou succes istoric după 20 de ani
Live Video&Score Borussia Dortmund - Real Madrid 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Toni Kroos, aproape de un gol superb pe Wembley
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Pentru istorie, pentru Europa! SuperOfertă pentru Corvinul - Oțelul, marea finală a Cupei

15.05.2024, 12:55

2024 a fost anul în care Cupa și-a respectat din plin statutul de competiție a surprizelor, iar granzii SuperLigii au părăsit-o, rând pe rând, făcând loc unor povești frumoase, cum s-au scris destul de rar în ultima perioadă. Miercuri, de la 20:30, pe "Munincipalul" din Sibiu, Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se vor confrunta într-un ultim act cu o miză uriașă pentru ambele cluburi și ambele orașe: câștigarea primei Cupe din istorie, dar și calificarea în preliminariile Europa League. Ne așteaptă un meci cu stadionul plin, un duel între doi antrenori, Florin Maxim și Dorinel Munteanu, care se identifică practic cu echipele pe care le-au creat.

vizual digi
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Corvinul - Oțelul e live pe Superbet alături de BetBuilder, SuperPariuri, Pariuri Speciale și Combinabile!

După 13 ani, Dorinel vrea să închidă cercul

Promovată la finalul sezonului trecut, Oțelul s-a transformat rapid într-o echipă croită după chipul lui Dorinel Munteanu, iar fostul membru marcant al Generației de Aur a creat o echipă redutabilă cu care scrie cea mai surprinzătoare poveste a acestei stagiuni în SuperLiga. Pe locul al optulea, gălățenii nu au avut emoții privind retrogradarea, iar acum se află în fața meciului care-i poate readuce în Europa după o pauză de 13 ani.

Iar paginile glorioase din istoria clubului se leagă în continuare de Dorinel Munteanu, cel care, la startul deceniului trecut, a adus primul și singurul titlu din vitrina Oțelului, apoi a dublat succesul prin obținerea Supercupei României, după un ultim act cu FCSB. La 13 ani de la acel moment, după ce gălățenii au trecut prin purgatoriul ligilor inferioare și au renăscut din propria cenușă, "Munti" are șansa de a-și trece în CV și Cupa, putând deveni unul dintre puținii antrenori care pun mâna pe toate cele trei trofee din fotbalul românesc.

Beneficiind de statutul de echipă de primă ligă, Oțelul e favorita Cotelor Superbet: cotă 2.10 pentru o victorie în timpul regulamentar, cotă 1.55 că va ridica trofeul deasupra capului, indiferent de metodă!


Ai nevoie de inspirație? Hai în SuperSocial și vezi cele mai bune pariuri pentru Corvinul - Oțelul!

Florin Maxim, omul care a redat strălucirea

Situația nu este cu mult mai diferită la Hunedoara, acolo unde cei bătrâni tânjesc după vremurile lui Mircea Lucescu, Ioan Andone sau Mircea Rednic, iar cei tineri speră că Florin Maxim, un antrenor aflat la start de drum, va călca pe urmele importanților săi predecesori. Fără drept de promovare în SuperLigă, Corvinul a avut un sezon impresionant în eșalonul secund, a terminat pe locul al doilea, iar victoria cu CFR Cluj, 4-0 în sferturile Cupei, stă mărturie că la Hunedoara se joacă din nou fotbal de cea mai înaltă calitate.

La fel ca Dorinel, Florin Maxim este artizanul proiectului, a creat un grup unit și disciplinat, iar munca făcută corect îi e răsplătită cu o primă șansă uriașă a scurtei cariere de antrenor. Mii de hunedoreni vor parcurge drumul până la Sibiu în speranța că favoriții lor vor mai oferi o surpriză și vor aduce acasă Cupa, echivalentă cu întâiul trofeu din istorie. La pachet cu ea ar veni și participarea în preliminariile Europa League, un vis la care nici nu se puteau gândi la startul acestui sezon.

În termeni istorici, Corvinul luptă și pentru a deveni doar a treia echipă din eșaloanele inferioare care câștigă Cupa, după Metalul Reșița (1954) și Chimia Râmnicu Vâlcea (1973). Dacă va reuși, vom afla pe Superbet într-o seară de mijloc de săptămână în care două cluburi și doi antrenori își joacă munca de un an întreg!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
rxf
Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București
bataie
Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge
Logo illustrations in Germany - 20 Apr 2024
Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”
perversu
10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului
rafa
Recomandările redacției
Borussia Dortmund v Real Madrid, Wembley Stadium, London, United Kingdom - 01 Jun 2024
Revoltă în direct după scenele de la finala Champions League: ”Dezastru” / ”E incredibil! Ce rușine”

Așa arată dezastrul pentru Real Madrid! Ce spun statisticile după prima repriză a finalei Champions League
UCLF: Real Madrid FC vs Borussia Dortmund
Foto Aparițiile serii de la finala Champions League. Unde a fost surprins Zinedine Zidane
Fanii Borussiei Dortmund, gest de revoltă la finala Champions League. Mesaj ”tăios” în engleză și germană
Fani Borussia Dortmund

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media