Cindy Bruna's 27th birthday - Paris
Neymar, beat la antrenamentele PSG-ului! Acuzații fără precedent din partea unui fost coleg
neymar
Video Neymar, gest de neînțeles la aniversarea fiicei sale! I-a lăsat ”mască” pe fani: ”E obsedat”
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Gata să plece de la Rangers! Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”Pare inevitabil”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

VIDEO Camerun-Brazilia 1-4. Sud-americanii au scăpat de Olanda și vor înfrunta Chile

23.06.2014, 17:38

Brazilia a lăsat impresia pe Estadio Nacional că poate marca ori de câte ori vrea contra reprezentativei Camerunului în ultima etapă din Grupa A a CM 2014.

Luiz Felipe Scolari a tratat partida cu naționala Camerunului ca pe un meci crucial. A trimis pe teren tot ce-a avut mai bun, miza fiind una singură: ușurarea drumului spre sferturile competiției. Pentru a evita un adversar incomod în optimi, adică Olanda, Brazilia trebuia să se impună în fața africanilor, dar trebuia să fie cu urechea ațintită și la partida Mexic - Croația (DETALII AICI și VIDEO).

fernandinho.jpg
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

VIDEO CLICK AICI PENTRU REZUMATUL PARTIDEI CAMERUN - BRAZILIA 1-4

În consecință, Brazilia a început în forţă şi a ratat prima ocazie de gol în minutul doi, dar şuturile expediate de Paulinho şi de Luiz Gustavo au fost blocate in-extremis de apărarea cameruneză. Africanii au încercat să profite de spaţiile mari lăsate în apărare de brazilieni şi au creat pericol pe contre, așa cum s-a întâmplat la faza din minutul 9, când Marcelo a blocat șutul lui Enoh.

PROGRAMUL COMPLET AL CUPEI MONDIALE

De marcat au făcut-o însă sud-americanii prin nimeni altul decât Neymar, care a finalizat elegant o centrare a lui Luiz Gustavo, după ce Moukandjo a pierdut o minge aproape de centrul terenului.

Neymar a avut șansa dublei (20), dar Itandje a respins balonul. Fred a fost şi el aproape de gol, dar portarul camerunez s-a opus din nou un minut mai târziu.

Camerun n-a renunţat, în ciuda forcingului brazilian, iar Thiago Silva a fost aproape de autogol (25), Matip a reluat cu capul şi mingea a şters bara transversală (26), pentru ca la faza următoare fundaşul lui Schalke să reia simplu din doi metri centrarea lui Allan Nyom (26). Era 1-1 și lumea se gândea la o surpriză.

N-a fost însă deloc așa, pentru că Neymar a realizat dubla, după ce a primit o minge pe culoar, a driblat un fundaş şi l-a învins pe Itandje. Repriza se putea termina cu trei goluri în contul gazdelor, dar Hulk, din șase metri, l-a luat la țintă pe Itandje, în loc să marcheze.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Tot Hulk l-a scos din minți pe Scolari și în partea a doua a partidei, atunci când a fost deposedat în ultimul moment, în careu, după care şutul lui Fred a fost respins în corner de Itandje. Portarul camerunez a mai salvat un gol la lovitura liberă a lui Neymar (49), dar nu a mai putut dace nimic la atacul următor, când Fred, din poziţie de ofsaid, a trimis în plasă centrarea lui Marcelo.

Apoi, partida n-a mai propus nimic notabil până spre final. Avertizați că ar putea pierde șefia grupei, după ce Mexic avea 3-0 în fața Croației, brazilienii și-au zis că este mai bine să fie siguri de locul 1 și au mai punctat o dată prin Fernandinho.

Brazilia și-a îndeplinit astfel obiectivul, a câştigat Grupa A și va da peste Chile în optimile Cupei Mondiale, în timp ce ”sperietoarea” Olanda va juca cu Mexic.

Camerun - Brazilia 1-4
Au marcat: Matip 26 / Neymar 17 și 34, Fred 49, Fernandinho 84

Camerun: Itandje - Nyom, Matip, N’Koulou, Bedimo - Enoh - Moukandjo (Salli 58), Mbia, N’Guemo, Choupo - Moting (Makoun 81) - Aboubakar (Webo 71)
Selecționer: Volker Finke

Brazilia: Julio Cesar - Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Paulinho (Fernandinho 46), Luiz Gustavo, Oscar - Hulk (Ramires 63), Fred, Neymar (Willian 71)
Selecționer: Luiz Felipe Scolari

Stadion ”Estadio Nacional” (69.112 spectatori)


Min. 90+2 - FINAL. Brazilia s-a impus cu 4-1, a câștigat Grupa A și a evitat Olanda în optimi la CM 2014. Va juca cu Chile. 


oi 69112 de spectatori sunt prezenți la această partidă. 

Min. 84 - GOOOOOL BRAZILIA: 1-4, FERNANDINHO. O nouă greșeală a fundașilor camerunezi, speculată la sânge de brazilieni. Mingea a ajuns la Fernandinho, care a finalizat și a rezolvat ecuația privind câștigătoarea grupei.

VIDEO 3D Golul lui Fernandinho:

Min. 81 - ULTIMA SCHIMBARE CAMERUN. A ieșit Moting, a intrat MAKOUN

Min. 80 - oi MBIA pentru un fault comis asupra lui Luiz Gustavo

Min. 75 - oi SALLI, după un fault asupra lui Dani Alves

Min. 71 - A DOUA SCHIMBARE CAMERUN.  A ieșit Aboubakar, a intrat WEBO

Min. 71 - ULTIMA SCHIMBARE BRAZILIA. A ieșit Neymar, a intrat WILLIAN

Min. 63 - A DOUA SCHIMBARE LA BRAZILIA. A ieșit Hulk, a intrat RAMIRES

Min. 58 - PRIMA SCHIMBARE CAMERUN. A ieșit Moukandjo, a intrat SALLI

Min. 49 - GOOOOOL BRAZILIA: 1-3, FRED. Atacantul a finalizat cu capul în stânga lui Itandje, din centrarea lui Marcelo, dar Fred se afla în ofsaid!

VIDEO 3D cu golul marcat de Fred

Min. 47 - Fred a tras din afara careului, dar itandje a respins de lângă bară, în corner.

Min. 47 - BRAZILIENII AU CERUT PENALTY! Hulk a luat o fază pe cont propriu, a intrat în careu dar a fost deposedat de unul dintre fundașii camerunezilor. Eriksson a făcut semn că meciul poate continua

Min. 46 - A început repriza a doua

PRIMA SCHIMBARE BRAZILIA. A ieșit Paulinho, a intrat FERNANDINHO

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Acțiune bună de atac a brazilienilor, mingea a ajuns la Hulk, care nu s-a descurcat în suprafața de pedeapsă a camerunezilor și mingea a fost respinsă în corner. 

Min. 39 - Bedimo a încercat să-l surprindă cu un șut de la distanță pe Julio Cesar, după un duel cu Choupo-Moting, dar mingea s-a dus în plasa laterală. 

Min. 35 - Hulk a fost aproape de 3-1, dar șutul său expediat din afara careului, lateral stânga, a fost scos în corner de Itandje.

Min. 34 - GOOOOOL BRAZILIA: 1-2, NEYMAR. Atacantul a primit o minge la 30 de metri de poarta camerunezilor, a inaintat spre careu, s-a distrat cu fundașii adverși, după care l-a păcălit din fentă și pe Itandje și a marcat.

VIDEO 3D cu golul marcat de Neymar

Min. 26 - GOOOOOL CAMERUN: 1-1, MATIP. Nyom a avut șansă la un duel direct cu Dani Alves, mingea i-a revenit, apoi a centrat bine în careu de unde Matip a îndeplinit o simplă formalitate.

VIDEO 3D cu golul marcat de Matip

Min. 26 - BARĂ CAMERUN. Matip a trimis cu capul și mingea a lovit transversala, braziloienii sunt în corzi

Min. 25 - David Luiz le-a înghețat inimile fanilor, atunci când, în încercarea de a respinge șutul lui Enoh, a fost la un pas de autogol.

Min. 22 - Brazilienii atacă în valuri. Paulinho a centrat perfect în careul de șase metri, de unde Fred a reluat din cădere, cu toată opoziția lui Matip, mingea a trecut și de Itandje, de asemenea căzut, dar până la urmă portarul a prins balonul. 

Min. 20 - Neymar a fost aproape de al doilea gol, cu un șut de la marginea careului, dar Itandje, atent, a respins în față. 

Min. 17 - GOOOOOL BRAZILIA: 0-1, NEYMAR. Brazilienii au profitat de o gafă a fundașilor camerunezi, iar Neymar a finalizat elegant, din interiorul careului, în stânga lui Itandje, o centrare a lui Luiz Gustavo, după ce Moukandjo a pierdut o minge aproape de centrul terenului.

VIDEO 3D cu golul marcat de Neymar


Min. 15 - Nyom a fost iertat de Eriksson de cel puțin un cartonaș galben, după ce acesta din urmă l-a împins pe Neymar în jurnaliștii aflați în spatele liniei de corner

Min. 12 - oi ENOH pentru un fault din spate asupra lui Marcelo.

Min. 10 - Fază încinsă în careul brazilienilor. Marcelo a respins șutul expediat de Enoh, pe care scria gol.

Min. 5 - Neymar a executat o lovitură de colț, dar direct în brațele lui Itandje.

Min. 2 - Brazilienii au început în forță, dar Luiz Gustavo, care a avut șansa de a marca, a fost blocat la fix de fundașii camerunezi.

Min. 1 - Hulk a fost faultat de unul dintre camerunezi, care l-a lovit cu mâna în față. Neymar a executat lovitura liberă, dar fundașii camerunezi au respins.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut brazilienilor.

oi Atmosferă senzațională la Brasilia. Toți spectatorii prezenți în tribune au cântat imnul național al Braziliei și după ce înregistrarea de pe bandă s-a terminat.

Etichete: neymar , brazilia camerun , brazilia camerun cm 2014 , camerun brazilia 1-4 video 3d


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Recomandările redacției
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Gata să plece de la Rangers! Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”Pare inevitabil”

Constantin Budescu, OUT de la Farul Constanța
Dorit de Bayern Munchen, Julian Nagelsmann și-a decis viitorul
FuĂźball - 1. Bundesliga - Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern MĂĽnchen am 19.03.2023 in der BayArena in Leverkusen Trainer Ju
Surpriză! Ce meci va arbitra Istvan Kovacs, după Barcelona - PSG. Centralul înjurat în față de Coman, la FCSB - Rapid
Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League
Citește și
Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG
Miami Gardens, USA. 25th Mar, 2024. MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 25: Neymar attends a match between Carlos Alcaraz of Spain and Gael Monfils of France during the Miami Open at Hard Rock Stadium on March 25, 2024 in Miami Gardens, Florida. ( Credit: Maur
Foto Neymar, pe urmele lui Bale! Ce a făcut, la câteva zile după ce s-a jucat poker la aniversarea fiicei sale
PAULISTA 2024, SANTOS
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Gigi Becali a cerut 4 bilete în zona VIP 1 la FCSB – Rapid, iar răspunsul primit a fost uimitor!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Uma Thurman, la 30 de ani de când juca rolul Miei Wallace în "Pulp Fiction". Și-a păstrat aura de mister și privirea magnetică
Uma Thurman, la 30 de ani de când juca rolul Miei Wallace în "Pulp Fiction". Și-a păstrat aura de mister și privirea magnetică
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Dezvăluirile făcute în L'Equipe despre Neymar, la 8 luni de la plecare: ”Messi măcar te saluta!”
profimedia-0756083264

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările