superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) AC Milan – Inter: SuperDerby della Madonnina în Cupa Italiei. Vezi SuperOferta pentru derby-ul oraşului Milano

articol scris de Digi Sport
01.03.2022, 12:00

Derby di Milano, episodul 3. Una dintre cele mai înflăcărate rivalităţi din fotbalul european şi chiar mondial, a fost „prelungită” cu încă două episoade, graţie parcursului celor două echipe din Milano în Cupa Italiei. Marţi seară, Milan şi Inter joacă pentru a treia oară în acest an competiţional în prima manşă din semifinalele Cupei Italiei.

Milan_Inter_DigiSport
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Descoperă toate SuperCotele şi SuperPariurile de la AC Milan – Inter!

Inter caută să răzbune înfrângerea din februarie

Partida care va mobiliza, încă o dată, întreaga suflare fotbalistică din Milano să umple tribunele legendarului San Siro vine la mai puţin de o lună de la meciul retur din Serie A. Pe 5 februarie, AC Milan o învingea pe Inter într-o partidă considerată în deplasare pentru „diavolul” rossonero.

Meciul era condus autoritar de nerazzurri, care au deschis scorul cu puţin timp înainte de pauză prin reuşita lui Ivan Perisic. Jocul s-a rupt la jumătatea celei de a doua reprize, după o serie de schimbări neinspirate făcute de Simone Inzaghi. La rampă a ieşit Olivier Giroud, a cărui doppietta a întors soarta meciului şi a readus-o pe Milan în lupta pentru Scudetto.

Finalul nu a fost lipsit de incidente, toată tensiunea din ultimele momente ale partidei, precum şi cele două cartonaşe roşii văzute de Theo Hernandez şi Alessandro Bastoni, au făcut doar să pună paie pe foc şi să crească şi mai mult dorinţa fanilor să vadă un nou derby al oraşului Milano.


În ciuda ultimului meci direct, Inter este favorită pentru SuperDuelul din cupă. 2.32 este cota pentru victoria campioanei Italiei.

Leao şi Giroud iubesc să marcheze pe San Siro

Rafael Leao (cotă 3.25 să înscrie) şi Olivier Giroud (cotă 3.00 să înscrie) sunt cei doi jucători din Serie A cu cele mai multe goluri marcate pe un singur stadion în 2022, în toate competiţiile. Cei doi oameni de atac din trupa lui Stefano Pioli au marcat fiecare câte şase goluri în casa „diavolului” în acest an.

În cealaltă tabără continuă seria de meciuri fără gol marcat a lui Lautaro Martinez (cotă 2.70 să înscrie). Vârful argentinian nu şi-a mai trecut numele pe tabelă de la partida din campionat cu Salernitana, de pe 17 decembrie. Dzeko (cotă 2.70 să înscrie) a găsit poarta în perioada recentă, însă contează foarte mult pe pasele care îi vin din linia mediană şi are partide, precum cele două jucate împotriva Milanului în acest sezon, în care nici nu contează pe teren. Ultimele opt goluri marcate de Inter în Cupa Italiei au fost înscrie de şapte jucători diferiţi. Doar Alexis Sanchez a marcat de două ori, iar veteranul din Chile este singurul fotbalist din Serie A care a marcat în patru competiţii diferite în acest sezon.

Vezi Cotele Speciale pentru marcatori în Milan – Inter şi alege-ţi favoritul!

Cine nu va putea juca pe San Siro

AC Milan a trecut de cea mai critică parte a sezonului, aceea în care jucătorii se accidentau pe capete, iar cei care scăpau de problemele musculare, făceau COVID. Pentru meciul tur din semifinalele cupei sunt indisponibili Zlatan Ibrahimovic şi Simon Kjaer, ale căror accidentări sunt de durată, Sandro Tonali, suspendat din cauza cumului de cartonaşe şi Marko Lazetic, tânărul atacant sârb adus de Milan în iarnă, care este în urmă cu pregătirea fizică.

Inter are doar doi jucători indisponibili pentru SuperDerby-ul de marţi seară şi nu este nicio surpriză pentru antrenorul Simone Inzaghi. Robin Gosens, accidentat de pe vremea în care încă reprezenta Atalanta şi care nici nu a apucat să debuteze pentru Inter şi Joaquin Correa, care urmează să reînceapă antrenamentele alături de întreg lotul de săptămâna viitoare, sunt jucătorii care nu vor putea apăra culorile clubului în meciul cu Milan.

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media