(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

(P) 5 motociclete Harley Davidson și sute de alte premii la Vlad Cazino în octombrie - noiembrie

articol scris de Digi Sport
05.10.2021, 12:52

Dacă printre hobby-urile tale se numără și jocurile de cazino online, ar fi bine să știi că Vlad Cazino te așteaptă cu o nouă super campanie inedită, în cadrul căreia sunt puse la bătaie nu mai puțin de 5 motociclete Harley Davidson și sute de alte premii în bani cu condiții de rulaj 1x, rotiri la sloturi și vouchere de bingo.

featured image
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Fiecare din cele 5 motociclete Harley Davidson costă în jur de 20.000 de euro și, ca și când nu ar fi fost de-ajuns că vin de la un brand legendar, ele sunt și personalizate de cei doi super actori de film și stand-up comedy Cătălin Nedelcu - Micutzu și Cătălin Bordea, ambasadorii brandului Vlad Cazino.

Participarea la campanie se face doar prin activitate pe site, în anumite condiții. Citește în continuare și află detalii despre premii, mecanismul de participare și alte informații!

Campania Vlad Cazino se desfășoară în perioada 4 octombrie - 25 noiembrie, iar participarea este deschisă pentru toți utilizatorii. Pe parcursul celor 8 săptămâni ale campaniei vor fi 8 extrageri în zilele de vineri (8, 15, 22 și 29 octombrie & 5, 12, 19 și 26 noiembrie) și marea extragere de la finalul lunii noiembrie, la care se vor acorda 3 din cele 5 motociclete Harley Davidson. Celelalte două motociclete vor fi oferite pe parcurs.

Premiile puse la bătaie în fiecare din cele 8 săptămâni

  • Locul 1: 3.000 RON cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 2 - 5: 1.000 RON cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 6 - 50: 300 RON cu condiții de rulaj 1X
  • Locurile 51 - 100: 200 rotiri X 1 RON la slotul 20 Super Hot
  • Locurile 101 - 150: Voucher de 20 RON la Bingo

Toate premiile vor fi creditate în termen de 72 de ore de la data extragerilor. Premiile în bani au condiții de rulaj 1x, iar câștigurile obținute la slotul 20 Super Hot rulaj 35x în Cazino și la jocuri, 40x în secțiunea Live Cazino și/sau 7x la Bingo. Voucherele de 20 RON oferite la bingo au rulaj 4x. Orice tip de rulaj trebuie efectuat în maxim 30 de zile.

Participarea presupune doar înscriere și activitate normală pe site

Pentru a avea șanse la premii trebuie doar să te înscrii în campanie pe site-ul Vlad Cazino și să joci cu mize reale la jocurile selectate - oricare din sloturi, mesele cu dealeri reali din Live Cazino sau partidele de Bingo din toate camerele. Nu se oferă tichete pentru activitatea din secțiunea de poker.

Fiecare 30 RON mizați îți vor aduce un tichet care va intra în joc atât la extragerea săptămânală, cât și la cea finală.

Lansat în 2018 special pentru jucătorii din România, Vlad Cazino vine mereu cu astfel de campanii atractive, deschise tuturor clienților. Atât celor care își deschid conturi în această perioadă, cât și celor existenți, care au mai putut participa în 2021 la campanii cu gadgeturi de top, lingouri de aur sau, recent, cea în care s-au oferit zeci de pachete la festivalul UNTOLD.

Astfel, până spre finalul lunii noiembrie, orice 30 RON rulați la Vlad Cazino pot aduce 3 premii - câștigurile posibile la jocurile respective, un premiu la extragerile săptămânale, dar și una din cele 3 motociclete de la marea extragere finală.

Etichete: vlad cazino , advertorial vlad cazino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"
liverpool
Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
edi iordanescu si maria
Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!
Manchester City's Jack Grealish ahead of the UEFA Champions League quarter-final, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday April 17, 2024.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media