(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
gigi
Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit cine îl va înlocui pe Radunovic cu Farul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) 500.000 RON pentru 36 de predicții greșite la EURO 2020

articol scris de Digi Sport
03.06.2021, 11:20

Mai este foarte puțin timp până la startul EURO 2020, eveniment care se va disputa, în premieră, în 11 orașe europene, printre care și capitala României.

New Project
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Începând cu 11 iunie, sunt programate 51 de meciuri la turneul final, dintre care 36 doar în faza grupelor - 3 partide se joacă la București - partide pe care se poate paria deja la Unibet, agenție online care a pregătit și o promoție extrem de interesantă pentru EURO 2020.

Dincolo de toate opțiunile de pariere clasice antepost, pre-meci și live, clienții Unibet pot profita și de campania promoțională în cadrul căreia cel sau cei ce greșesc toate cele 36 de predicții pentru meciurile din grupele de la EURO 2020 câștigă un premiu fabulos.

Greșești și Câștigi 500.000 RON este titlul acestei promoții inedite lansată de Unibet cu ocazia EURO 2020. Provocarea este să greșești absolut toate predicțiile pentru meciurile din grupe, în sistem 1x2 Rezultat Final (victorie echipa 1, egal, victorie echipa 2).

Detaliile promoției Unibet EURO 2020

Pot participa la campanie toți clienții noi și existenți, chiar și cei care nu au efectuat încă vreun depozit în contul de client. Este permisă o singură participare / client, înregistrându-se un cupon cu toate cele 36 de pronosticuri. Câștigătoare sunt oricare dintre variantele opuse celei corecte. Spre exemplu, dacă un meci se termină egal, câștigătoare sunt predicțiile care vizează victoria oricăreia dintre cele 2 echipe.

Drumul foarte simplu spre premiul de 500.000 RON, fără tragere la sorți!


Pentru a participa, o persoană trebuie să aibă sau să creeze un cont de client pe www.unibet.ro și să se autentifice cu datele de logare. Mai departe, totul este simplu, cursiv: se caută promoția Greșești și Câștigi și se apasă butonul galben Alege toate răspunsurile greșite acum. Se bifează apoi una din cele 3 variante 1x2 pentru toate cele 36 de meciuri din faza grupelor EURO, se acceptă Termenii și Condițiile promoției și se salvează cuponul. Premiul fabulos de 500.000 RON este câștigat de un jucător sau este împărțit de mai mulți, dacă există mai multe cupoane câștigătoare.

10 RON la pariuri pentru fiecare participant la campania Unibet EURO 2020

În plus, cei care se înscriu la campania promoțională primesc de la Unibet și un pariu extra de 10 RON, pe care îl pot miza pe orice sport doresc. Promoția specială Unibet EURO 2020 permite completarea cuponului până la startul primului meci de la EURO, vineri, 11 iunie, ora 22:00. Se pot schimba predicțiile până la aceeași dată (11 iunie), revenind pe pagina promoției și apăsând butonul galben Editează Cuponul. Tot în ziua de start a Campionatului European de Fotbal se acordă și cei 10 RON tuturor celor înscriși.

Secțiunea de pariuri online EURO 2020 propune deja o mulțime de oferte de joc și cote atractive. Franța este favorită la EURO 2020 (cotă 6.00) și are 2 jucători în top 5 favoriți la titlul de Cel mai bun marcator, Kylian Mbappe (cotă 11.00) și Karim Benzema (cotă 21.00). Alte favorite la câștigarea trofeului Campionatului European sunt Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00) și Germania (cotă 10.00).

Cele mai multe goluri ar putea fi marcate de către Harry Kane (Anglia), cotă 8.00, Romelu Lukaku (Belgia), cotă 9.00 sau Cristiano Ronaldo (Portugalia), cotă 16.00. Kylian Mbappe are prima șansă pentru trofeul Cel mai bun jucător (cota 6.00), Phil Foden este principalul favorit să devină Cel mai bun tânăr jucător (cota 5.00) și De Bruyne are perspective foarte bune să ofere cele mai multe pase decisive (cota 8.00).

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

Etichete: unibet , promotie unibet , unibet euro 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
gigi
Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit cine îl va înlocui pe Radunovic cu Farul

Înlocuitor pentru Olimpiu Moruțan la EURO: ”Are șanse foarte mari”
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
SOLD-OUT! Meciul de SuperLigă din runda următoare care se va juca cu ”casa închisă”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media