Joan Laporta - Xavi press conference in Sant Joan Despi
S-a aflat! Ce promisiuni i-a făcut conducerea Barcelonei lui Xavi pentru a rămâne
La Liga EA Sports - Real Madrid 3-2 FC Barcelona
Barcelona l-a convins pe Xavi și acum dă o nouă lovitură! Salariu de 12 milioane, clauză de un miliard de euro
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Alege-ți favoritele în duelurile „europene” din La Liga!

articol scris de Digi Sport
06.01.2023, 14:51

Avem un super weekend cu fotbal spaniol! Granzii Barcelona și Real Madrid sunt „umăr la umăr” în cursa pentru titlu, dar și lupta pentru locurile care duc în cupele europene este la fel de palpitantă.

230105_Etapa_Spania_1060x636
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Toate meciurile din La Liga pot fi urmărite LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești SuperCote și SuperPariuri. Descoperă oferta completă pentru etapa a 16-a și alege-ți favoritele!

Real Madrid poate reveni pe primul loc

Runda din La Liga începe vineri, de la ora 19:30, cu un meci între două echipe aflate în suferință. „Lanterna roșie” Elche, fără victorie în acest sezon, primește vizita Celtei Vigo. Galicienii sunt primii deasupra zonei retrogradării și vin pe Estadio Martinez Valero după o serie de 8 partide fără succes, interval în care au pierdut de 5 ori, remizând în ultimele 3 etape.

De la ora 22:00, Cadiz, penultima clasată, are o misiune grea pe terenul Valenciei. „Liliecii” sunt pe locul 10, la 6 puncte de zona europeană, iar o victorie le-ar consolida, pentru moment, poziția în prima jumătate a clasamentului.

Sâmbăta de fotbal din La Liga debutează spectaculos, cu duelul dintre Villarreal și Real Madrid. După ce a revenit cu o victorie pe modernizatul Estadio de la Ceramica, 3-0 cu Valencia, „Submarinul Galben” este pe locul 7 și speră să continue seria pozitivă. „Galacticii” lui Ancelotti nu au însă de gând să facă pași greșiți. La egalitate de puncte cu liderul Barcelona, dar cu golaveraj inferior, madrilenii vor să recupereze primul loc în La Liga, pe care l-au pierdut în urmă cu 3 etape. Ambele dueluri directe din sezonul trecut s-au încheiat cu același scor, 0-0. De altfel, ultimele 5 meciuri jucate de Real Madrid pe terenul lui Villarreal au fost remize. 2.10 este cota Superbet pentru o victorie a campioanei Spaniei pe Estadio de la Ceramica, în timp ce gazdele au primit cotă 3.30.


Tot sâmbătă se mai dispută două meciuri, dar în jumătatea inferioară a clasamentului: Mallorca – Valladolid și Espanyol – Girona. Toate partidele din La Liga beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa ta are un avans de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Duminică „europeană” în La Liga

Clasată pe locul 3 înaintea etapei, Real Sociedad încearcă să-și consolideze locul pe podium. Duminică, de la ora 15:00, bascii se deplasează pe terenul nou-promovatei Almeria. Apoi, Rayo Vallecano și Betis se înfruntă într-un meci care are ca miză tot zona cupelor europene. Andaluzii sunt pe locul 6, ultimul care duce în Conference League, având doar două puncte peste echipa de la periferia Madridului. De la ora 19:30, cealaltă echipă din capitala Andaluziei joacă pe Ramon Sanchez Pizjuan tot împotriva unui club din zona metropolitană a Madridului, Getafe. Sevilla, surpriza neplăcută a acestui sezon, este pe locul 18, primul din zona retrogradării. Echipa lui Jorge Sampaoli a ajuns la 6 etape fără victorie, înregistrând ultimul succes pe 15 octombrie.

Duminica de fotbal din La Liga se încheie cu un derby de cinci stele. De la ora 22:00, Atletico Madrid primește vizita Barcelonei, în cel mai tare meci al etapei. Dacă trupa lui Xavi este în lupta strânsă cu rivalii de la Real pentru primul loc în campionat, Atletico speră să urce pe podium. Înaintea rundei, „Los Colchoneros” erau pe 4, la doar două puncte de poziția a treia, ocupată de Sociedad. Catalanii vin pe Metropolitano după două partide în care și-au dezamăgit fanii. Etapa precedentă, Barcelona a remizat 1-1 în derby-ul cu Espanyol. Apoi, în 16-imile Cupei Regelui, echipa blaugrana a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de modesta CF Intercity. După 3-3 în timpul regulamentar, Barça a câștigat prin golul lui Ansu Fati, din minutul 103.

Va fi a 218-a întâlnire în toate competițiile între Atletico și Barcelona, iar palmaresul este de partea catalanilor, care s-au impus de 96 de ori. Madrilenii au 69 de victorii, 52 de partide încheindu-se la egalitate. În sezonul trecut, Atleti a câștigat cu 2-0 pe Metropolitano, pierzând cu 2-4 returul de pe Camp Nou. 3.10 este cota pentru o victorie a echipei lui Simeone, în timp ce Barcelona a primit cotă 2.30.

Etapa din La Liga se încheie luni seară, tot cu o partidă care are implicații în zona europeană, Athletic Bilbao – Osasuna.

Meciurile din campionatul Spaniei se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: real madrid , barcelona , la liga , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”

Aproape de acord: Liverpool și-a ales noul antrenor și va plăti pentru el! Negocierile, pe ultima sută de metri
Rotterdam, Netherlands. 28th Nov, 2023. ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 28: Head Coach Arne Slot of Feyenoord attends a press conference after the Group E - UEFA Champions League 2023/24 match between Feyenoord and Atletico Madrid at Stadion Feijenoord
Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești
Jefuită de două ori în șase luni, în același loc: suma care i-a dispărut și cum a reacționat
timofeeva

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media