(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Betis – Barcelona: revine SuperGolgheterul din La Liga!

01.02.2023, 14:35

De la ora 22:00, la Sevilla, Betis joacă împotriva Barcelonei, într-o restanță din etapa a 17-a din La Liga. Catalanii vin în Andaluzia din postura de lider, având 5 puncte mai mult decât Real Madrid, care joacă mâine, împotriva Valenciei.

230131_Betis_Barcelona__DigiSport_Blog-1060x636
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Meciul în care Lewandowski revine după suspendarea de trei etape este transmis pe Digi Sport 1 și LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești SuperCote, SuperPariuri și Pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru Betis - Barcelona și alege-ți favorita!

Betis vrea revanșa pentru Supercupă

Partida de pe Benito Villamarin se dispută în această seară, după ce a fost amânată din cauza Supercupei Spaniei, unde Betis și Barcelona s-au întâlnit în semifinalele formatului Final Four. Pe 12 ianuarie, în Arabia Saudită, catalanii au condus cu 1-0 la pauză, dar echipa lui Manuel Pellegrini a egalat cu un sfert de oră înaintea finalului timpului regulamentar. Reprizele de prelungire au mai adus două goluri, câte unul pentru fiecare echipă, iar la loviturile de departajare, Barcelona s-a impus cu 4-2 și s-a calificat în finala cu Real Madrid, cucerind ulterior trofeul.

Spectacolul pare să fie un factor constant în istoria recentă a meciurilor dintre Betis și Barça. În 9 din ultimele 10 dueluri directe s-au marcat Peste 2.5 goluri, iar media de reușite în acest interval este una extrem de ridicată, 4.9/meci. Singura excepție din 2017 încoace este chiar partida din turul sezonului trecut, câștigată de andaluzi cu 1-0, pe Camp Nou. Barcelona și-a luat apoi revanșa la Sevilla, unde s-a impus cu 2-1 și are acum 74 de victorii împotriva alb-verzilor, care i-au învins de 27 ori, 23 de partide încheindu-se la egalitate.

1.75 este cota Superbet pentru un nou succes al catalanilor, în timp ce gazdele au primit cotă 4.60. Toate meciurile din La Liga beneficiază de promoția SuperAvantaj! Dacă echipa pe care ai mizat are un avantaj de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Se întoarce Lewandowski!


Înaintea partidei, Barcelona este lider în La Liga și are un avans de 5 puncte în fața rivalilor de la Real, care dispută joi seară restanța cu Valencia. Betis ocupă locul 6, la egalitate de puncte, dar golaveraj mai slab decât Villarreal. De altfel, trupa lui Manuel Pellegrini are cel mai slab atac dintre primele 7 clasate, cu doar 20 de reușite. Dintre acestea, 9 i-au aparținut lui Borja Iglesias, cel mai bun marcator al andaluzilor, care se laudă însă cu a doua apărare a campionatului, cedând doar de 14 ori. La acest capitol, lider este tot Barcelona, care a primit doar 6 goluri în 18 partide. Catalanii stau excelent și în ierarhia ofensivelor, unde un singur gol îi desparte de primul loc, ocupat de Real, cu 48 de reușite.

Vestea bună pentru fanii trupei lui Xavi este revenirea golgheterului Lewandowski, suspendat trei etape după eliminarea din meciul cu Osasuna. Venit în vară de la Bayern, polonezul s-a integrat perfect în sistemul catalanilor și este golgheterul la zi al campionatului, cu 13 reușite. Lewandowski a marcat și în precedentul duel cu Betis, în semifinalele Supercupei Spaniei și are cotă 1.75 să recidiveze și în partida din această seară, în timp ce Borja Iglesias, cu 2.70, este cotat cu cele mai multe șanse să-l învingă pe Ter Stegen.

Betis – Barcelona se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media