gigi becali
Gigi Becali și-a făcut calculele pentru sezonul următor: ”Iau 20-30 de milioane!”
Paris: UEFA Champions League Football Match PSG-FC Barcelona, 2-3.
Un fotbalist de la Barcelona a fost amenințat cu moartea, după eliminarea din UCL: ”Lumea e crudă”
Screenshot 2024-04-27 at 19.10.25
FCSB, la 90 de minute de titlu! Așa arată echipa de start cu Farul: înlocuitorii lui Risto Radunovic și Florinel Coman
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: FCU 1948 Craiova-Universitatea Cluj
Play-out

(P) Câştigă la Superbet meciurile românilor în Liga Campionilor!

17.09.2019, 15:14

SuperCompetiția echipelor de club revine! 4 tricolori vor evolua în faza grupelor Ligii Campionilor ediția 2019-2020, iar Superbet acoperă meciurile cu SuperCote plus oferte SuperExtra și SuperLive. În plus, toate cele 16 jocuri din etapa 1 beneficiază și de pariuri Speciale la cote mărite pentru marcatori, cornere și cartonașe. Deschide cont la Superbet și pune Superbilete!

190917_romani_in_ucl_1060_636
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

“Scorul” SuperBanilor din Ligă, în acest sezon!

Supranumită și “Masa bogaților”, competiția oferă cele mai mari premii pentru echipele care fac performanță, calificarea în grupe, victoriile, remizele, calificările în fiecare etapă eliminatorie din “primăvara europeană” precum și cucerirea competiției pot aduce până la 80 milioane euro în conturi! Momentan, echipele pleacă la drum cu 15 milioane Euro pentru prezența în grupe, la care vor adăuga 2,9 milioane Euro pentru fiecare victorie în grupe și 900.000 Euro, pentru fiecare egal pe care îl vor reuși în grupe. Prinde cotele mărite și crește-ți câștigul la Superbet pe meciurile Ligii Campionilor!

2 deplasări și 2 meciuri acasă pentru români în prima etapă!

La acest nivel, greu găsești un adversar accesibil. Debutul în grupe e dificil pentru jucătorii noștri. Deplasări pentru Stanciu (Slavia) - la Inter, azi de la 19:55 în direct pe Digi Sport 1 și Ianis (Genk) - la Salzburg, în direct online pe DigiSport.ro, azi de la 22:00; debut acasă pentru Tătărușanu (Lyon) vs Zenith, azi de la 20:00 pe Digi Sport 2 și Răzvan Marin (Ajax) vs Lille, diseară de la 22:00 pe Digi Sport 4. Ianis și Răzvan se află în fața debutului absolut în grupe. Tătă a prins 6 meciuri, Stanciu a jucat în 9 partide în grupe, dar n-a marcat niciodată. Cum ar fi să avem și goluri românești în prima etapă? Pariază Live în timpul meciurilor din grupele ligii Campionilor și pune contre câștigătoare la Superbet!

Cum au început sezonul la noile echipe de club, românii din Liga Campionilor?

Stanciu a jucat cele mai multe minute: 544 în 9 meciuri, a marcat 2 goluri și a dat un assist. El a fost integralist în dubla cu CFR Cluj din Play Off. Și Răzvan Marin a prins 9 meciuri (4 în Eredivisie, 1 în Supercupa Olandei și 4 în tururile preliminare UCL), dar nu a marcat și nu a pasat decisiv. Ianis - un singur meci ca titular, plus 4 meciuri în care a intrat pe parcurs, 151 minute jucate, 1 gol și o pasă decisivă. Singurul care n-a jucat la echipa de club în actualul sezon e Tătărușanu, care momentan e a doua opțiune la Lyon, unde postul lui Anthony Lopes nu e amenințat, conform antrenorului Silvinho. Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet, cea mai utilizată în România!

Cotă 70 pentru Ajax câștigătoare a Ligii Campionilor!

Semifinalistă în ediția trecută, Ajax e cea mai bine cotată echipă la care evoluează români. Cotele pentru câștigarea Ligii Campionilor de către celelalte formații cu tricolori în lot sunt amețitoare: 80 – Lyon, 500 - Slavia, 1.000 Genk. Ajax și Lyon au cote asemănătoare pentru a se califica în finală: 25 - Ajax, 27 - Lyon. Șansele ca Stanciu, Ianis Hagi și Răzvan Marin să ajungă Golgheterii UCL sunt de domeniul fantasticului. Dar între fotbaliștii cotați de Superbet pentru titlul de Golgheter se află un coechipier al românilor, sârbul Tadic (Ajax) - cota 80!

Trec de grupe echipele românilor?


În oferta de Anteposturi Superbet, puteți găsi diverse opțiuni care pot să vă conving să mizați pe ele și să așteptați câștigul în luna cadourilor, decembrie. 3.75 cota pentru ca Ajax să câștige grupa H, în care le are ca adversare pe Chelsea, Valencia și Lille. 20 cota pentru ca Slavia lui Nicușor Stanciu să prindă primele 2 locuri, în “grupa morții” cu Barca, Dortmund și Inter. Lyon e a doua favorită a grupei G (RB Leipzig, Zenith și Benfica adversare). OL are cotă 1,80 să încheie grupa pe loc de Optimi: 1 sau 2. Genk a lui Ianis Hagi e “cenușăreasa” în grupa Campioanei europene Liverpool. O grupă în care se mai află Napoli și Salzburg. Cota 100 pentru câștigarea grupei, cota 15 pentru clasarea pe primele 2 locuri.

Doar Răducioiu și Chivu au câștigat Liga Campionilor în actualul format

De la reinventarea ei în sezonul 1992-1993, C1 -fosta Cupa Campionilor Europeni - a crescut decalajul valoric dintre echipele bogate și puternice din Vest și formațiile din Est. Performanțele Stelei din 1986 și formației Steaua Roșie Belgrad din 1991 n-au mai putut fi repetate. Ne-am bucurat însă când Răducioiu (aflat în lotul lui AC Milan) și-a trecut în palmares trofeul Ligii Campionilor în 1994 și când 16 ani mai târziu, Cristi Chivu era titular pe Bernabeu în finala câștigată de Interul lui Mourinho cu 2-0 în fața lui Bayern. Cât de departe vor ajunge echipele românilor în acest sezon? Vom afla împreună. În rest, pontul e știut: meciurile sunt în direct la Digi Sport, pariurile se pun la Superbet!

Etichete: liga campionilor , pariuri , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia
man
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-27 at 19.10.25
FCSB, la 90 de minute de titlu! Așa arată echipa de start cu Farul: înlocuitorii lui Risto Radunovic și Florinel Coman

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”
tamas
Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj
fcu
Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media