FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-CFR CLUJ, SUPERLIGA (07.08.2022)
Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”
Capture
10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) CFR atacă o nouă minune românească la Sevilla. Vezi SuperCotele pentru calificarea clujenilor în optimile Ligii Europa!

27.02.2020, 13:25

Autor: Gigi Stancu, Superbet

sevilla_cfr-GigiStancu-Digisport
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ramon Sanchez Pisjuan este stadionul de care se leagă cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. În 1986, Steaua a câștigat la Sevilla Cupa Campionilor Europeni, învingând Barcelona la penalty-uri după 0-0 în timpul regulamentar și la finalul prelungirilor. Dacă în urmă cu 34 de ani ar fi existat pariuri, roș-albaștrii ar fi avut cote la victorie aproximativ egale cu cele ale CFR-ului în fața returului cu Sevilla.

Superbet oferă o cotă de 4,90 pentru egal după primele 90 de minute și 7,00 pentru succesul final al ardelenilor în Andaluzia.

Sevilla n-a mai câștigat acasă de o lună

Și nu, nu ne-am contanimat cu speranțe gratuite! Sevilla nu a mai câștigat un meci pe Ramon Sanches Pisjuan de la acel 2-0 cu Granada, de pe 25 ianuarie, și pare blocată în fața exigenților săi fani. Scaunul antrenorul Julen Lopetegui s-a clătinat serios în ultima vreme, mai ales după egalul chinuit scos în Gruia, iar victoria de la Getafe doar i-a prelungit puțin viața pe banca andaluzilor. În plus, CFR nu e orice echipă, războinicii lui Dan Petrescu știind la perfecție să absoardă presiunea adversarilor, fără să intre în panică.

DESCARCĂ AICI APLICAȚIA SUPERBET! PESTE 800.000 DE ROMÂNI O FOLOSESC DEJA!


X2, adică CFR Cluj nu pierde în Spania, are la Superbet o cotă de 3,52, iar dacă se întâmplă la maximum un gol diferență, adică H2 (-1,5), aveți o cotă de 2,70.

CFR Cluj, specialista meciurilor mari în deplasare

La forma modestă arătată de FC Sevilla pe teren propriu în 2020 se adaugă un istoric mai mult decât încurajator al CFR-ului pe stadioane străine. În ultimii doi ani, clujenii au ieșit neînvinși din arenele lui Celtic Glasgow, Maccabi Tel-Aviv și Malmo FF, iar din trecutul nu foarte îndepărtat încă strigă la ei faptele eroice de la Manchester, Roma, Liberec, Basel sau Galatasaray. Iar când marchezi 4 goluri pe Celtic Park, în fața a peste 50.000 de spectatori ostili, ești îndreptățit să crezi că o poți face măcar o dată și într-un meci ca cel de la Sevilla.

Superbet oferă cote de senzație pentru gol sau goluri înscrise de CFR pe Ramon Sanchez Pisjuan. 2,37 pentru minimum unul și o cotă bombă de 8,20 pentru minimum două!

Dan Petrescu vrea revanșa după înfrângerea cu Unirea Urziceni

Unul dintre motivele pentru care Dan Petrescu nu se sperie de Sevilla este acela că are un Deja Vu. “Bursucul” a debutat ca antrenor în Liga Campionilor pe 16 septembrie 2009, chiar pe Ramon Sanchez Pisjuan. Stătea atunci pe banca Uniriii Urziceni, campioana României, și partida cu andaluzii era pentru ialomițeni prima din Grupa G. Românii s-au ținut tare și au făcut o figură frumoasă în fața spaniolilor, pierzând doar din cauza a două execuții personale de mare clasă venite din partea a doi brazilieni. Luis Fabiano, în prelungirile primei reprize, și Renato, aproape de finalul meciului, au marcat în poarta lui Arlauskis golurile unei victorii cu 2-0 a Sevillei. De la spanioli, Jesus Navas este singurul supraviețuitor al acelui duel, fundașul trecând însă între timp pe la Manchester City.

DESCOPERĂ OFERTA DE PARIURI SPECIALE PENTRU SEVILLA – CFR CLUJ! ȚI-AM PREGĂTIT COTE AVANTAJOASE

Pentru același scor ca în urmă cu 11 ani, Superbet oferă o cotă de 5,40, demnă de luat în calcul. Pentru G2+, adică Sevilla marchează minimum două goluri în meci, aveți atât pe site, cât și în agenții o cotă de 1,41.

Sevilla – CFR Cluj poate fi și un meci al spectacolului

Când pe teren intră o echipă a lui Dan Petrescu nu te gândești în primul rând la multe goluri, spectacol total sau meci pe contre, în stil britanic. Totuși, o partidă poate derapa în orice direcție, în funcție de cum decurg ostilitățile în teren. Un gol rapid din partea oaspeților sau două din partea gazdelor pot conduce la lăsarea gărzii jos și la un scor fluviu. Cine se gândea toamna trecută că Celtic Glasgow – CFR Cluj se poate încheia 3-4? Probabil foarte puțini pariori, dar totuși așa s-a întâmplat, iar jucătorii cărora le plac senzațiile tari și miza pe Total Goluri pot lua în calcul și această variantă.

Dacă nu chiar 7+, la o cotă de 36, atât cât oferă Superbet, atunci măcar 3+ (cotă 2,00) sau 4+ (cotă 3,50), pariuri la îndemâna celor două combatante.

Pesimiștii pot face festival cu pariurile oferite pe Sevilla

Cu toții sperăm într-un succes al românilor, o echipă în optimile Ligii Europa validând un fotbal al Ligii 1 suferind și disperat după un pansament care să oprească sângerarea. Diferența dintre noi și ce se întâmplă în vestul Europei este însă una de necontestat și chiar dacă nu s-a confirmat în tur, frica de ce e mai rău sălăsluiește mereu într-un colțișor al minții noastre. O deschidere de scor rapidă pentru Sevilla, urmată de un alt gol al spaniolilor până la pauză și transmiterea automată a unei senzații de neputință pot duce la o catastrofă. Cariera lui Dan Petrescu n-a fost numai lapte și miere, ci a cunoscut și înfrângeri cu 4-0 sau 5-0, așa cum s-a întâmplat în China și în Rusia.

TOATE COTELE PENTRU EUROPA LEAGUE SUNT DISPONIBILE AICI! ALEGE-ȚI VARIANTA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

Gazdele câștigă la minimum 4 goluri diferență este un pariu recompensat de Superbet cu o cotă de 7,90, iar 1 Pauză/1 Final & 4+ are o cotă de 5,64.

Căuați Pariurile Speciale pe FC Sevilla – CFR Cluj!

În ziua confruntării, așa cum sunteți obișnuiți, Superbet lansează și pariurile SuperSpeciale pe meciurile tari din oferta de pariuri sportive. Iar la returul ardelenilor din Spania este festival. Golurile marcate de un anumit jucător, cartonașele roșii, penalty-urile sau cornerele (total în meci sau pe fiecare echipă în parte) vă pot ajuta să slalomați printre eventualele surprize. De asemenea, nu uitați de opțiunea Cashout, care vă permite să opriți pariul în orice moment credeți de cuviință.

Un Gol Marcat de Ciprian Deac are la Superbet cota 7,30. Un Gol Marcat de Billel Omrani este recompensat cu o cotă de 6,00. La spanioli, De Jong este favorit să-l învingă măcar o dată pe Arlauskis, cu o cotă de 2,65, iar Suso are o cotă de 3,10.

Etichete: cfr cluj , advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”
Chelsea v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 02 May 2024
Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”
gigi-becali
Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația
Sandro Tonali file photo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media