vizual digi
(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG
(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
piturca becali
Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Drăguşin şi Puşcaş împotriva lui Lukaku şi Mourinho. Supercotele pentru Genoa - Roma

28.09.2023, 13:17

Etapa intermediară din Serie A continuă cu alte trei meciuri programate joi, iar cu siguranță toate privirile vor fi îndreptate către Stadio Luigi Ferraris, unde se va disputa un duel incendiar între Genoa și AS Roma. Genoa – AS Roma poate fi văzut în direct pe site-ul şi în aplicaţia Superbet.

230927_Genoa_Roma_Digi_1060x636
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Vom avea oportunitatea de a vedea duo-ul românesc de la Genoa, compus din Radu Drăgușin și George Pușcaș, confruntându-se cu echipa lui Mourinho, AS Roma, care trece printr-o aparentă criză de formă.

Roma este în criză

Deși Roma este o echipă cu tradiție și performanțe notabile în Serie A, această stagiune i-a adus puțină bucurie. Cu doar cinci puncte acumulate în primele cinci etape, echipa lui Jose Mourinho a avut parte de o singură victorie, una impresionantă cu scorul de 7-0 împotriva lui Empoli. Totuși, în etapa precedentă, Roma s-a întors acasă doar cu un egal în urma deplasării de la Torino. Chiar dacă nou-venitul Lukaku a deschis scorul împotriva lui FC Torino, gruparea granata a reușit să egaleze în ultimele minute ale partidei, grație lui Duvan Zapata.

Un aspect notabil este revenirea lui Romelu Lukaku în Serie A și contribuția sa la echipa lui Mourinho. Cu trei goluri marcate deja în tricoul capitolinilor (de două ori în campionat și o dată în Europa League), Lukaku adaugă valoare atacului Romei. Cu toate acestea, cota 2.00 pentru victoria Romei arată că echipa are dificultăți în acest sezon.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Genoa – Roma şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Drăguşin integralist


În ceea ce privește Genoa, și ei întâmpină dificultăți în acest sezon de Serie A, cu doar patru puncte obținute în primele cinci etape. Cu toate acestea, trebuie menționat că Genoa este o echipă nou-promovată, iar aceasta poate reprezenta o scuză pentru rezultatele lor. Singura victorie a "grifonilor" în această stagiune a fost împotriva celeilalte echipe din capitală, Lazio, într-o partidă în care Radu Drăgușin s-a remarcat ca unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Radu Drăgușin, internaționalul român crescut de Juventus și cu meciuri la marea rivală Sampdoria, a impresionat cu prestația sa la Genoa. A fost titular în toate meciurile din acest start de sezon și a demonstrat o siguranță notabilă în defensiva echipei. Un aspect remarcabil este că Drăgușin nu a primit niciun cartonaș galben până în prezent.

În ceea ce-l privește pe George Pușcaș, acesta a avut o contribuție limitată la Genoa în această stagiune, bifând doar un minut de joc în etapa trecută.

Cu 38 de selecții și 10 goluri pentru echipa națională, Pușcaș rămâne un jucător talentat, iar situaţia sa la Genoa poate să-și revină în curând.

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul
Recomandările redacției
piturca becali
Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor
suc
Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an
FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR
FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media