vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
luis
Luis Enrique și-a spus "oful" la flash-interviu, iar presa franceză a reacționat imediat: "Dezgustător!"
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Germania și Franța oferă cele mai echilibrate campionate naționale. Sâmbăta aceasta se pot clarifica însă lucrurile și acolo

02.04.2021, 18:30

Sprintul din preliminariile pentru CM Qatar 2022 s-a încheiat, iar cei mai tari internaționali din lume s-au întors la echipele lor pentru maratonul intern. Fiecare are obiectivul lui și multe sunt încă în joc, dar în ceea ce privește titlul, există puține necunoscute pe continent. Fără răspuns este încă această întrebare în Bundesliga și în Ligue 1, acolo unde Bayern și PSG au redus din turație și au permis unor outsideri să rămână periculos de aproape. Pariază aici că cele două rezolvă situația chiar în derby-uri!

210401_Title_Derby_Match_Bundesliga_Ligue1_Digisport
  • Liga 2: Corvinul - Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

PSG o poate pune pe Lille la respect

De la ora 18:00, pe Parc des Princes, se joacă PSG – Lille, un meci între ocupantele primelor două locuri din Ligue 1. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 63, dar PSG are un golaveraj mai bun. Parizienii au gafat destul de mult în acest sezon, însă Pochettino a stabilizat corabia și vrea acum să ridice pânzele. O victorie în fața principalei candidate ar fi semnalul perfect că ceilalți și-au făcut degeaba speranțe și tot PSG se pregătește să ridice trofeul.

Un argument în plus că va fi așa este reprezentat de revenirile jucătorilor importanți de la gazde, favorizate de pauza competițională. Desigur, pentru PSG ar rămâne deschisă lupta cu Monaco și Lyon, prima învingând-o chiar în meci direct luna trecută, dar știm din sezoanele precedente că Neymar și compania sunt greu de dat jos de pe locul 1.

Sud-americanii s-au odihnit și au rămas la cluburi

De partea lui PSG, dar de ținut minte și la alte echipe cu vedete sud-americane în lot, este faptul că aceștia nu au jucat în pauză. Preliminariile sud-americane pentru CM Qatar 2022 au fost amânate, iar jucătorii au rămas în programul echipelor de club, pentru că nici amicale nu s-au organizat.

Astfel, dacă alții pot veni obosiți de la echipele naționale, nu va mai fi cazul lui Di Maria, Neymar și al altor staruri latino. Informație valabilă și folositoare pentru pariurile pe care ai de gând să le plasezi în acest weekend. Pariază aici că Neymar și Angel Di Maria marchează și fac diferența în derby!

Lewandowski a căzut tocmai acum


Goliat Lewandowski a fost doborât de praștia unui andorrez. Sună a glumă de șantier, dar asta s-a întâmplat. Când era pe culmi, cu aproape toate recordurile la îndemână și în sfârșit favorit la Gheata de Aur, polonezul s-a accidentat stupid într-un meci facil cu Andorra, în care poate nici nu era nevoie mare să joace. O lună, cu aproximație, ar fi perioada lui de convalescență, suficient însă cât să rateze partide uriașe: derby-uri cu Leipzig, Wolfsburg și Leverkusen în campionat și dubla cu PSG din Liga Campionilor.

Leipzig crede că poate pune presiune pe Bayern

În acest context, taurii roșii exultă și și-au ascuțit cornițele în așteptarea trupei lui Hansi Flick. Tehnicianul bavarezilor abia și-a revăzut grosul jucătorilor, majoritatea fiind plecați la echipele lor naționale, 7 doar la cea a Germaniei. E clar că oboseala și lipsa pregătirii adecvate a acestui meci, plus absența lui Lewandowski reprezintă temeri justificate pentru oaspeți.

E drept, Bayern ar putea închide lupta la titlu, dacă ar câștiga și s-ar duce la 7 puncte de Leipzig, dar la fel de posibil este ca gazdele să vină la un punct distanță și să transforme ultimele etape într-o telenovelă germană.

Intră pe SuperSocial și alege-ți grupul de pariori preferat!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive.

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: pariuri , cote pariuri , superbet , supersocial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-04 at 20.52.10
Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă
muji
Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă
Chelsea v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 02 May 2024
Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
mada2
Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos
mircea
Recomandările redacției
luis
Luis Enrique și-a spus "oful" la flash-interviu, iar presa franceză a reacționat imediat: "Dezgustător!"

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Nici măcar Le Parisien n-a avut milă! Ziarul de casă al PSG-ului a descris echipa într-un singur cuvânt
Goncalo Ramos ( 9 - PSG ) looks dejected during the UEFA Champions League match between Paris Saint Germain and Borussia
Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start
Romania v Northern Ireland, International Friendly, Football, The National Arena, Bucharest, Romania - 22nd Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media