240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Haaland sau eternul Benzema? Vezi Oferta pentru blockbuster-ul City - Real

17.05.2023, 12:03

Ziua de după victoria clară a Interului și calificarea în finala Ligii Campionilor 2022/2023 va fi una la fel de tensionată pentru partea albastră a orașului Milano. De la peste 1.500 de kilometri depărtare, fanii echipei lui Simeone Inzaghi vor privi la televizor un Manchester City - Real Madrid care va decide a doua pretendentă la Cupa cu Urechi. Dacă Derby della Madonnina nu a avut dramatism, City - Real e un meci cât un sezon: Guardiola vrea din nou marele trofeu european, Ancelotti încearcă să se întoarcă la Istanbul pentru a se împăca cu trecutul, Benzema încearcă o nouă mare lovitură, iar Erling Haaland e obligat să livreze (și) într-un meci de totul sau nimic!

digi2
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

City - Real începe de la 1-1 în tur și o are favorită pe campioana Angliei. Vezi Cotele Superbet și fii responsabil!

De ce City?

Cucerirea unei noi Ligi după plecarea de la Barcelona a fost și este marele obiectiv al carierei lui Pep Guardiola, iar ediția 2022/2023 e una în care spaniolul a inovat din nou, l-a adăugat armatei pe Erling Haaland, iar acum zgârie apăsat ușile istoriei fotbalistice. Pep și ai săi au mărșăluit spre un nou titlu în Premier League, vor juca finala Cupei Angliei, iar singura ecuație nerezolvată încă e calificarea în a doua finală de Champions League, după cea pierdută contra lui Chelsea (0-1). Care sunt însă argumentele lui City?

În primul rând, omogenitatea, încrederea și forma de moment. Cetățenii au 22 de meciuri consecutive în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, serie care face ca orice echipă să prindă un moral extraordinar. City joacă un fotbal total, centrat pe creativitatea lui De Bruyne, Gundogan și Bernardo Silva, are în Grealish un muncitor prin definiție și în Erling Haaland un finalizator de excepție. Autor a 36 de goluri în Premier League, norvegianul nu a marcat pe Bernabeu, dar situația se va schimba pe Etihad, acolo unde "cyborgul" nordic e alt jucător. Pe Superbet găsești o cotă de 1.65 pentru un gol înscris e Haaland, una de 4.20 pentru o dublă și una de 15.00 pentru un hat-trick!

De ce Real?

Dinspre oaspeți, argumentele nu sunt la fel de numeroase, însă fotbalul găsește întotdeauna moduri proprii de a echilibra balanța și de a ne oferi povești de neuitat. Realul a condus în tur grație golului lui Vinicius și, la fel ca anul trecut, vine în Anglia cu șansa a doua, majoritatea specialiștilor considerând că echipa lui Carlo Ancelotti e inferioară la capitolele importante.


Unde are avantaj Realul? Inevitabil, discuția curge spre ADN-ul european de învingător al madrilenilor, acea aură care, cu timpul, i-a transformat în balaur fotbalistic al Bătrânului Continent și care a funcționat din plin în ultimele sezoane. Apoi intervine factorul Carlo Ancelotti, italianul găsind mereu soluții pentru a ieși din situații complicate. Și va trebui să o facă și acum, când miza e revenirea la Istanbul, orașul în care, în 2005, trăia pe banca lui AC Milan marea dramă a carierei de antrenor. 

Ca argument final, Realul îl propune pe Karim Benzema, francezul care se confundă cu istoria recentă și care a demonstrat că e făcut pentru serile de marți sau miercuri din Liga Campionilor. Karim "The Dream" e al doilea în topul marcatorilor din semifinalele Ligii Campionilor (opt goluri pentru Real), iar miercuri seară va urca pe locul secund și în ceea ce privește prezențele în partidele din penultimul act, ajungând la al 17-lea astfel de meci. Cifre uluitoare, care vorbesc de la sine despre valoarea și importanța Balonului de Aur creditat cu o cotă de 2.80 pentru o reușită în poarta lui Ederson.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media