240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Începe Liga Stelelor! Bucură-te de SuperFotbalul din Spania!

12.08.2022, 13:30

Așteptarea s-a încheiat! Începe o nouă ediție din LaLiga, iar sezonul 2022/23 are toate șansele să fie cu adevărat special. Barcelona a mutat spectaculos pe piața transferurilor și promite să fie un adversar redutabil pentru „galacticii” lui Ancelotti. Noua ediție a campionatului Spaniei începe în această seară, de la ora 22:00, cu meciul dintre Osasuna și Sevilla.

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Oriunde te-ai afla, poți urmări LiveStream toate partidele din acest sezon pe site-ul și în aplicația Superbet, unde beneficiezi de SuperAvantaj, SuperPariuri și pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru prima etapă din LaLiga și prinde cele mai bune cote!

Campioana transferurilor

Barça a „spart” banca în această vară și a reușit o campanie impresionantă de transferuri. După o adevărată telenovelă, pe Camp Nou a ajuns „Gheata de Aur” a Europei în ultimele două sezoane, Robert Lewandowski. În schimbul polonezului, catalanii i-au plătit lui Bayern Munchen 45 de milioane de euro, la care se pot adăuga și bonusuri de performanță.

Alte 58 de milioane de euro au ajuns la Leeds United pentru brazilianul Raphinha, dar catalanii s-au întărit și în defensivă. Sevilla a primit 50 de milioane de euro în schimbul lui Jules Kounde, iar Barcelona negociază ultimele detalii pentru aducerea lui Marcos Alonso, de la Chelsea. În plus, liberi de contract au venit danezul Andreas Christensen și Franck Kessie.

Mult mai „liniștită” a fost Real Madrid în această perioadă. „Galacticii” au cheltuit însă 80 de milioane de euro pentru un mijlocaș defensiv, Aurelien Tchouameni, de la Monaco. Ancelotti și-a betonat apărarea cu Antonio Rudiger, adus gratis de la Chelsea. Cei doi au debutat oficial miercuri, intrând pe teren în ultimele minute ale meciului cu Eintracht Frankfurt, din Supercupa Europei, câștigat cu 2-0 de spanioli.


La Superbet, poți paria de pe acum pe echipa care va câștiga noul sezon din LaLiga. Chiar și după super transferurile făcute de rivalii din Catalonia, Real Madrid rămâne principala favorită la titlu și are cotă 2.15 să-și pastreze trofeul din sezonul trecut. Barcelona a primit 2.30, în timp ce Atletico Madrid, cu 7.00, încheie top 3 al cotelor.

Situația se inversează la capitolul posibilului golgheter al sezonului. Cu 3.00, Lewandowski e cotat mai bine decât cel mai bun marcator al ediției trecute din La Liga, Benzema (3.20). Raphinha și Vinicius Jr. completează careul de ași, având amândoi cotă 15.00 pentru cucerirea trofeului Pichichi, acordat fotbalistului care înscrie cele mai multe goluri într-un sezon.

Verifică oferta completă de cote Antepost pentru LaLiga 2022/23 și alege-ți favoriții!

Grande” Craioveanu pariază pe Barcelona

Cel mai iubit român din Spania, Gică Craioveanu, a fost impresionat de mutările făcute de Barcelona. Ambasadorul Superbet este convins că Xavi are șanse mari să-și treacă în cont și primul titlu în LaLiga, din postura de antrenor, după cele 8 cucerite ca jucător.

Va fi anul Barcelonei, pentru că a făcut transferuri foarte bune, mult mai importante decât cele ale Realului! Lewandowski se va adapta fără probleme și va fi fotbalistul care va face diferența!, spune „Grande”, care ne mai dă un super pont pentru noul sezon, după ce ediția trecută a oferit mai mult pragmatism ca de obicei.

Anul trecut, au fost echipe foarte modeste, care au marcat foarte puțin. Cred însă că acest sezon va fi altfel, mai ales gândindu-mă ce valoare au fotbaliștii care au venit în LaLiga și, în special, la Barcelona. Cred că vom vedea o medie de cel puțin 3 goluri/meci!”, e pronosticul fostului atacant român, care a jucat timp de 11 sezoane în Spania, la Real Sociedad, Villarreal și Getafe.

Barcelona începe noul sezon din LaLiga pe Camp Nou, sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Villarreal. „Galacticii” lui Ancelotti debutează în ediția 2022/23 pe terenul nou-promovatei Almeria, duminică, de la ora 23:00.

Meciurile din LaLiga se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Nu uita, pe canalul de YouTube Superbet România, cu prilejul fiecărei etape, poți vedea în exclusivitate câte un episod din „Hola, LaLiga!”, show-ul în care ambasadorii Superbet, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea, împreună cu expertul Superbet Andrei Niculescu, discută despre cele mai importante momente din istoria recentă a campionatului Spaniei.

Etichete: osasuna sevilla , laliga , advertorial superbet , prima etapa laliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova
mirel radoi craiova cfr cluj (11)
Phil Foden a egalat recordul lui Leo Messi și Erling Haaland
Brighton & Hove Albion v Manchester City, Premier League, Football, American Express Community Stadium, Brighton, UK - 25 Apr 2024
S-a aflat motivul pentru care Cristian Săpunaru nu a jucat în meciul Farul - Rapid 3-1
rapid final4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media