240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Începe spectacolul sub panou! Își păstrează “king James” coroana sau își ia Giannis revanșa? Knicks și OKC așteaptă un sezon catastrofal

21.12.2020, 17:50

de Gigi Stancu, Superbet

preview-full-221220_Start_NBA_Basketball_Digisport
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Baschetul nord-american a suferit și el în pandemie, dar bula de la Orlando și-a demonstrat eficiența, iar campioană a ieșit Los Angeles Lakers, cu Lebron James MVP al finalei. Asta deși în sezonul regulat Milwaukee Bucks și Giannis Antetokounmpo au făcut spectacol și păreau favoriți 1 la inele. Minunea Miami Heat, ajunsă până în finala cu Lakers, le-a barat drumul, dar unul nou se așterne acum în față și oricine poate visa departe. Deschide cont online la Superbet și fii parte din magia baschetului nord-american! Indiferent dacă ești fan sau nu al acestui sport, competiția de peste ocean e unică!

Trofeul în Milwaukee! Altceva nu există pentru Bucks!

“Cerbii” respiră ușurați! Au reușit să-l păstreze în Wisconsin pe MVP-ul sezonului regulat precedent, Giannis Antetokounmpo, iar obiectivul e clar și la vedere. Titlul de campioană pentru Milwaukee, orice altceva ducând lucrurile spre un reset în 2021, care cel mai probabil îi va îndepărta pe “cerbi” de această țintă, în viitorul deceniu. Concurența în Est n-ar trebui să pună probleme până în play-off, doar Boston Celtics, Brooklyn Nets și Miami Heat având echipe solide.

76ers și Toronto Raptors nu ar trebui să aibă probleme cu accesul în play-off, în timp ce ultimele două locuri izbăvitoare sunt deschise la loterie pentru oricare dintre Indiana, Atlanta, Wizards și Orlando Magic. New York Knicks nu va avea prea multe victorii în acest sezon, așa că locul 15 pare garantat pentru yankei.


Descarcă aplicația de mobil și ține mereu aproape pariurile tale preferate! Baschetul nord-american revine în forță!

Campioana Lakers nu se mișcă un milimetru

Vestul pare mai stabil și cu mai multe echipe de top, dar tot campioana LA Lakers e numărul 1. Anthony Davis și Lebron James vor continua în California, astfel încât nu există emoții din acest punct de vedere, iar Lakers e favorită să câștige un nou titlu de campioană. Vecina Clippers pare să conteste cel mai tare tronul celor de la Lakers, dar Denver Nuggets e văzută de specialiști drept numărul 2 în conferință, în acest an. Luka Doncic o poate duce pe Dallas în top 4, iar Utah Jazz și Portland n-ar trebui să rateze play-off-ul.

Curry e din nou sănătos și se va întoarce cu aspirații la Golden State Warriors, dar de calibru similar îl mai are lângă el doar pe Draymond Green, astfel încât trupa lui Steve Kerr e văzută ca zbătându-se pentru o accedere la limită în play-off. Dacă veți căuta câteva victime sigure în Vest, acestea nu sunt greu de identificat. OKC, Sacramento Kings și San Antonio Spurs sunt în reconstrucție și nu vor câștiga prea multe meciuri în 2021. Atenție și la Houston Rockets, echipa ultimului golgheter din sezonul regulat, James Harden. “Bărbosul” e în conflict cu texanii și pe picior de plecare, neștiindu-se cât va mai trage pentru Rockets. Dacă va juca, puteți paria însă pe el în continuare!

Pentru a afla cele mai noi informații și oportunități, vino și pe Canalul Superbet Oficial de Telegram!

Lakers – Clippers, meci de gală în startul campionatului

Odată avută această imagine cât de cât de ansamblu despre ce urmează să vedem în sezonul 2020-2021, să trecem și la cernutul meci cu meci! Miercuri dimineața se va auzi primul fluier, în Barclays Center, acolo unde Brooklyn Nets primește vizita celor de la Golden State. Vedeta zilei de start e însă meciul de la ora 05:00 dimineața, dintre Los Angeles Lakers și Los Angeles Clippers, din Staples Center. E un meci care nu contează atât de mult pentru clasament, ci mai ales pentru a delimita clar zonele de putere în conferință și cine e șeful în California. De joi se deschide robinetul cu partide, nu mai puțin de 13 urmând să se joace cu începere de la ora 02:00.

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet , advertorial baschet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media