(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Florinel Coman, cerere pentru Gigi Becali. ”El a zis: ‘Nu, nea Gigi!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Îndrumări practice pentru menținerea unui Joc Responsabil în gamblingul online

articol scris de Digi Sport
09.06.2021, 12:10

Jocurile de noroc sunt o activitate foarte plăcută, care poate să aducă și un venit suplimentar. Ele nu sunt o sursă sigură de bani, dar șansele de câștig pot fi influențate, mai ales dacă ai un joc responsabil și ești atent la investițiile pe care le faci. În plus, este util să te focusezi inclusiv pe scăderea riscurilor, așa cum vei afla în continuarea articolului.

Responsible-play-ONJN(1060x636)
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Sfaturi pentru menținerea unui joc responsabil

Jocul responsabil se referă la organizarea celor mai importante investiții pe care le faci în jocurile de noroc - banii și timpul. Cele două pot fi ușor pierdute, de aceea este esențial să fii cumpătat în alegerile pe care le faci, să ai grijă la detalii și să ai un management asupra celor două “consumabile”.

Când primești salariul sau venitul lunar (periodic), rezervă câteva minute pentru a diviza suma corespunzător. Pune deoparte banii pentru rate, chirie, mâncare, utilități, ieșiri în oraș și alte priorități, după care, din suma rămasă, mai fă o împărțire. Vezi cât ai vrea să pui la “pușculiță” și cât ai vrea să riști la jocurile de noroc. În funcție de cât de migălos ești, poți să împarți banii pentru gambling pe săptămânile rămase până la următorul salariu, pe zile sau pe sesiunile de joc.

Organizarea financiară te va ajuta din foarte multe puncte de vedere, nu doar în gambling, ci și în viața de zi cu zi. Indiferent că dai câteva rotiri la o păcănea, că ai un meci de Poker online sau că depui bilete pentru loterii la Casa Pariurilor ori la alt operator licențiat, trebuie să știi care sunt limitele tale, pe care doar tu ți le poți determina.

Timpul se împarte aproximativ la fel, în funcție de prioritățile pe care le ai. Din cele 24 de ore pe care le ai la dispoziție zilnic, vezi în medie cât dormi, cât stai la serviciu, cât timp petreci cu familia și prietenii, cât îl aloci altor activități și interese. Deși este bine să fii și imprevizibil în unele situații ori momente, controlul asupra timpului petrecut jucându-te la cazinouri virtuale sau fizice, trebuie să fie bine calculat. Astfel, vei evita situații neplăcute în care te dedici prea mult acestui hobby și neglijezi propria persoană sau pe cei dragi.

Modalități prin care să diminuezi riscurile gambling-ului online


Alege doar operatori licențiați pentru a nu întâmpina situații neplăcute, de ordin tehnic sau de ordin legal. Pentru a verifica acest aspect poți să vizitezi site-ul http://onjn.gov.ro/, unde fiecare cazino ce funcționează legal are datele sale oficiale.

Fă-ți cont la un cazino care oferă promoții avantajoase din punctul tău de vedere. Astfel, odată ce ai activat o anumită ofertă, te vei putea folosi de ea pentru a face depuneri mai mici, fără să scazi șansele de câștig.

Aplică sisteme și strategii pe care să le adaptezi în funcție de personalitatea ta și bugetul pe care-l poți aloca acestei activități. Organizarea te poate ajuta nu doar în viața de zi cu zi, ci și în cazul jocurilor de noroc. Testează tehnicile folosind sume mici, informează-te și află ce implică fiecare în parte, iar pe cele alese ajustează-le cât să te avantajeze mai mult.

Sunt jocurile de noroc o activitate benefică?

Asemenea oricărei alte activități, gambling-ul poate să fie doar o modalitate prin care te relaxezi, prin care ieși din rutină și din care, ocazional, ai parte și de un venit suplimentar altenativ. Pentru ca acest lucru să fie valabil este extrem de important să ai un joc responsabil, să fii conștient de acțiunile pe care le faci și să nu te lași “dus de val”. De asemenea, este de ajutor să încerci să-ți diminuezi pe cât se poate de mult riscurile și să ai stabilite niște limite pe care să le respecți fără excepție.

Odată ce toate acestea sunt îndeplinite, jocurile de noroc vor fi o activitate plăcută, ideală pentru pauzele de la agenda plină, de zi cu zi.

Etichete: casinos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Florinel Coman, cerere pentru Gigi Becali. ”El a zis: ‘Nu, nea Gigi!”

Aproape de acord: Liverpool și-a ales noul antrenor și va plăti pentru el! Negocierile, pe ultima sută de metri
Rotterdam, Netherlands. 28th Nov, 2023. ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 28: Head Coach Arne Slot of Feyenoord attends a press conference after the Group E - UEFA Champions League 2023/24 match between Feyenoord and Atletico Madrid at Stadion Feijenoord
Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media