AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC
Milan, gata să-și vândă cele două vedete! Prețul: 200.000.000€
halkan-calhanoglu
Vedeta de 40.000.000€ a lui Inter care a fredonat ”Made in Romania”, pusă pe glume: ”Valorez mai puțin decât o cafea”
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Inter – AC Milan: Cel mai dezechilibrat Derby della Madonnina din ultimii ani. Cum arată cotele

articol scris de Digi Sport
05.02.2023, 13:21

Duminică seară, pe legendarul Stadio San Siro, are loc al 178-lea derby din Serie A dintre Inter Milano şi AC Milan. Chiar dacă AC Milan este campioana en-titre din Italia şi a câştigat ultimele două derby-uri din campionat împotriva lui Inter, acest episod din Derby della Madonnina este cel mai dezechilibrat din ultimii ani.

230203_Inter_Milan_1060x636
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru derby-ul Inter – AC Milan şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Al 2-lea derby într-o lună

Răsfăţ incredibil pentru fanii fotbalului italian, care, în mai puţin de o lună, asistă la două derby-uri între cele două echipe din oraşul Milano.

Prima înfruntare a avut şi un trofeu pe masă. Pe 18 ianuarie, în Arabia Saudită, Inter şi Milan s-au duelat pentru Supercupa Italiei, după ce sezonul trecut Milano a redevenit capitala fotbalului italian. Milan a câştigat, bineînţeles, il Scudetto, în timp ce Inter s-a impus în Cupa Italiei. Doar că meciul a fost lipsit de echilibrul logic al unei înfruntări de asemenea calibru. Echipa lui Simone Inzaghi a câştigat confortabil partida la scor de neprezentare şi a adus un nou trofeu în visteria lui Inter.

Duminică seară nu va mai fi niciun trofeu pe masă, dar miza este în continuare una importantă. Nu este vorba doar despre un derby al orgoliilor sau despre a arăta cine este cea mai bună echipă din Milano, ci în joc sunt şi primele patru locuri din Serie A, care aduc o prezenţă în sezonul viitor de UEFA Champions League şi totodată un venit substanţial.


Meciul tur a venit cu acel echilibru şi dramatism care au lipsit din Supercupă. Milan a câştigat cu 3-2 la capătul unei partide extrem de spectaculoase, în care au strălucit Olivier Giroud şi Rafael Leao.

Inter porneşte ca favorită în derby – cota 2.00 pentru victorie – iar pentru un nou meci cu cel puţin trei goluri cota este 1.85.

Cine câştigă titlul în Serie A? Intră la „Speciale” şi alege-ţi favorita din Italia!

Toate meciurile din Serie A beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Campioana este de nerecunoscut

AC Milan poartă pe umeri povara câştigării titlului în sezonul trecut – al 19-lea din istorie, la egalitate cu Inter – iar obiectivul din acest sezon s-a transformat din apărarea titlului în prinderea unui loc de Liga Campionilor. 15 este diferenţa de puncte dintre Milan şi liderul Napoli. Nici Inter nu este foarte aproape de liderul din sud, 10 puncte diferenţă, însă în partea rossonero din Milano se întâmplă o adevărată dramă.

Milan a intrat într-o adevărată depresie fotbalistică în 2023, chiar dacă a început anul cu trei punct pe terenul celor de la Salernitana. Aceea este însă unica victorie a elevilor lui Stefano Pioli în acest an, iar Milan a evoluat în trei competiţii în luna ianuarie.

Supercupa a pierdut-o în mod clar în faţa marii rivale, din Cupa Italiei a fost eliminată de Torino în extra time, chiar dacă gruparea granata evolua cu un jucător mai puţin, iar prestaţiile din campionat au devenit din ce în ce mai umilitoare. Totul s-a rupt la egalul cu Roma, atunci când trupa lui Mourinho a revenit de la 0-2 în minutele de final. A urmat un nou 2-2 cu Lecce şi două înfrângeri în care Milan, care avea o adevărată forţăreaţă în defensivă, a primit nouă goluri: patru de la Lazio şi cinci de la Sassuolo, chiar pe San Siro.

În total, Milan a primit 18 goluri în luna ianuarie. Niciodată în istoria clubului rossonero, echipa nu a primit atât de multe goluri într-o singură lună.

Cine marchează în Inter – Milan

Lautaro Martinez a redescoperit pofta de a marca după ce în Qatar mai mult a dezamăgit în tricoul noii campioane mondiale. Cu 11 goluri marcate în actualul sezon, atacantul lui Inter este aproape de Victor Osimhen (14 goluri) şi Ademola Lookman (12 goluri) în clasamentul celor mai buni marcatori din Serie A.

Martinez şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul din Supercupă şi a ajuns, în total, la şase goluri marcate împotriva lui AC Milan în toate competiţiile. De când a venit la Inter, argentinianul a marcat doar împotriva lui Cagliari mai multe goluri, astfel Lautaro Martinez duce mai departe moştenirea lăsată de un alt argentinian care făcuse o pasiune din a marca împotriva lui Milan, Mauro Icardi. 2.65 este cota ca Lautaro Martinez să înscrie în Inter – AC Milan.

Faţă de Lautaro, Olivier Giroud a avut un SuperMondial în Qatar, chiar dacă Franţa a pierdut finala cu Argentina. Experimentatul atacant a marcat patru goluri, însă nu a reuşit să-şi menţină aceeaşi formă la revenirea în Serie A. Un singur gol a marcat Giroud în 2023, în tricoul lui Milan, chiar la ultimul meci, cu Sassuolo.

În schimb, meciurile din Serie A cu Inter îi plac lui Giroud. De la venirea la Milan, Giroud a marcat de trei ori în două meci cu Inter în campionat. 3.50 este cota ca Olivier Giroud să înscrie în Inter – Milan.

Etichete: serie a , inter , milan , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media