(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) „Invincibilii” lui Flick înfruntă Regina Europei

14.06.2022, 15:25

Runda a patra din grupele Ligii Națiunilor se încheie cu un meci de 5 stele, între cele mai titrate selecționate europene. De la ora 21:45, la Monchengladbach, Germania întâlnește Italia, într-un adevărat clasic al fotbalului continental, arbitrat de Istvan Kovacs.

220614_Germania_Italia_Digi
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Descoperă oferta completă pentru Germania – Italia și prinde SuperCotele!

Calcule complicate în grupa A3

După 3 etape, Italia este lider, având două puncte peste Germania, care este însă doar pe locul 3. Între „Squadra Azzurra” și „Panzere” se află surpriza Ungaria, care joacă împotriva ultimei clasate în grupa A3, Anglia.

Nemții reintră cu șanse mari în calculele calificării în play-off dacă înving Italia, însă orice alt rezultat le complică misiunea. Până acum, „Mannschaft-ul” nu a depășit faza grupelor Ligii Națiunilor. În 2018/19, Germania a terminat pe ultimul loc, într-o serie cu Olanda și Franța, iar la ediția precedentă a încheiat pe poziția a doua, în spatele Spaniei.

De cealaltă parte, dacă nu pierde în această seară, Italia ia o opțiune serioasă la câștigarea grupei. În runda inaugurală, la Bologna, selecționata lui Macini a remizat cu Germania, 1-1, apoi a învins Ungaria cu 2-1, iar sâmbătă a scos un egal alb, în Anglia. În sezonul trecut, italienii au ajuns în premieră în play-off, dar au fost învinși în semifinale de Franța, câștigând însă finala mică, împotriva Belgiei.

  • 1.75 este cota Superbet pentru o victorie a Germaniei, în timp ce Italia a primit cotă 5.00.

Germania a intrat în zodia remizelor


Hansi Flick a preluat naționala Germaniei după Campionatul European de anul trecut. De atunci, „Panzerele” au jucat 12 partide, în toate competițiile, fără să fie învinse. După 8 victorii consecutive, nemții au remizat, 1-1, în amicalul cu Olanda. Au urmat apoi încă 3 egaluri cu același scor, în meciurile grupei din Liga Națiunilor. Această serie reprezintă o premieră pentru germani, care nu au mai avut niciodată 4 remize la rând.

Iar tiparul egalurilor se regăsește și în istoricul recent al duelurilor directe dintre Germania și Italia. În afara meciului tur, și precedentele două partide s-au încheiat nedecis.

În total, au fost 13 remize între cele mai titrate naționale europene. Palmaresul general este însă de partea „Squadrei Azzurra”, învingătoare în 15 din cele 36 de întâlniri cu nemții, care s-au impus doar de 8 ori.

Germania – Italia se joacă și în SuperSocial, singura rețeta socială dedicată pariorilor din România. Intră în aplicație și inspiră-te din pronosticurile celorlalți SuperJucători!

Italia e în reconstrucție

13 partide a disputat Italia după ce a cucerit titlul european, iar doar 4 din aceste meciuri au fost câștigate. „Squadra” lui Mancini a ratat calificarea la Cupa Mondială, iar actuala ediție a Ligii Națiunilor este prilejul perfect pentru a testa soluții în vederea viitorului turneu continental, unde italienii speră să-și apere trofeul.

Schimbul de generații a fost și mai evident la remiza din Anglia. Sâmbătă, în primul 11 al italienilor au fost doar doi dintre fotbaliștii titulari în finala Euro 2020, Donnarumma și Di Lorenzo. Pe teren a intrat inclusiv Wilfried Gnonto, puștiul de 18 ani care a debutat chiar în turul disputat împotriva Germaniei.

La Superbet, din lotul „azzurrilor”, Scamacca și Raspadori au cotă 4.00 să marcheze pe Borussia Park, în timp ce Werner, cu 2.70, și Havertz, cu 3.00, sunt fotbaliștii nemți favoriți în topul cotelor.

Găsești aici oferta completă de pariuri Speciale pentru Germania – Italia. 

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
charalambous
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare
liga 2
Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare
E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară
London, England, 2nd April 2024. Ange Postecoglou, Manager of Tottenham Hotspur talks to TNT Sports during the Premier L
Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin
dragusin
Recomandările redacției
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Exclusiv Primul transfer la FCSB după câștigarea titlului. Cine e fotbalistul și când va semna
g3
Gică Hagi a găsit vinovatul principal pentru care Farul a fost egalată de Universitatea Craiova după ce a condus cu 3-0
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FC Hermannstadt, contand pentru
”Patronul FCSB te vrea. Unde pleci?”. Louis Munteanu, răspuns pentru interesul lui Gigi Becali, în direct

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media