(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
skriniar1
Atenție ”tricolori”! Starul unei adversare de la EURO 2024 a revenit la antrenamente
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Laptopul ROG Flow X13 alimentează pasiunile gamerilor și aduce performanța în formatul ultra-subțire

articol scris de Digi Sport
03.03.2021, 15:00

Competițiile de jocuri pe calculator au devenit un fenomen internațional alimentat deopotrivă de pasiunile tinerilor, dar și de premiile importante puse la bătaie de producătorii de hardware și studiourile de jocuri. Dacă în handbalul sau baschetul din România vorbim de sume de câteva milioane de euro pe sezon, în competițiile internaționale de esports, sumele sunt cu adevărat impresionante și greu de digerat la o primă privire. Spre exemplu, turneul The Internațional 2019 din SUA a avut un fond de premiere estimat la 34,33 milioane de dolari.

ROG-Flow-X13_GV301_Main photo
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

În spatele lui, Fortnite World Cup Finals 2019 a ajuns la premii de 15,28 milioane de dolari. Nici România nu a stat departe de marile competiții de gaming. În anii trecuți, au fost organizate în sălile polivalente din București și Cluj-Napoca o serie de evenimente la care au asistat mii de spectatorii. Cei care nu au putut ajunge în sală au stat în fața calculatorului, urmărind transmisiile live ale vloggerilor și comentatorilor sportivi. Industria jocurilor pe calculator a ajuns la un nivel de dezvoltare atât de ridicat încât există componente special create pentru gaming, care pot ajuta utilizatorul să obțină cele mai bune performanțe.

Republic of Gamers (ROG) este cel mai important brand din industria jocurilor pe calculator. Nu există nicio categorie de hardware care să nu treacă prin procesele complicate de optimizare puse la punct de ASUS. Toate produsele Republic of Gamers valorifică abilitățile jucătorului și ale echipei, iar atunci când în spatele tău există mii de oameni care te urmăresc, înfrângerea nu mai reprezintă o opțiune.

ROG Flow X13 este cel mai nou laptop de gaming, fiind lansat în țara noastră pe 3 martie 2021. Este primul laptop de gaming 2-in-1 convertibil, la care se poate atașa o stație grafică externă. Flow X13 dispune de un hardware puternic într-un corp ultra-subțire, ecranul având diagonala de 13 inchi, cu procesoare ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 9 5980HS cu opt nuclee și grafica dedicată GeForce GTX 1650.

Laptopul ROG Flow X13 se remarcă prin integrarea perfectă cu o nouă clasă de plăci grafice externe (eGPU) care adaugă putere și flexibilitate într-un format ultra-portabilă. Placa grafică externă ROG XG Mobile reprezintă doar o fracțiune din dimensiunea plăcilor grafice externe alternative. Cu toate acestea, încorporează un accelerator video puternic, care urcă în gamă până la GeForce RTX 3080, conectat direct la procesor printr-o interfață PCIe 3.0 x8 personalizată, care este mai rapidă ca Thunderbolt 4. Acceleratorul video extern oferă porturi intrare/ieșire suplimentare și poate alimenta laptopul prin adaptorul integrat via USB-C, astfel că nu va fi necesară conectarea unui alimentator suplimentar.


ROG Flow X13 reușește să îți ofere imposibilul, acela de a avea un laptop subțire, ușor și performant, capabil să ruleze cele mai noi jocuri asemeni unui desktop. Performanțele laptopului nu se limitează la jocuri. Laptopul poate fi folosit cu succes pentru editare foto/video, randarea de clipuri la rezoluție 4K sau realizarea de animații 3D. Rotirea ecranului la 360 de grade face posibilă utilizarea laptopului și ca tabletă, ca un stand cu ecran sau într-o poziție tip cort, acestea fiind utile în redare filmelor și având posibilitatea unei răciri și mai bune.

ROG Flow X13 poate fi achiziționat din eShop Oficial ASUS, în diverse configurații.

Etichete: asus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
skriniar1
Atenție ”tricolori”! Starul unei adversare de la EURO 2024 a revenit la antrenamente

Foto Starul din La Liga și-a alimentat mașina de 450.000€ la o benzinărie low-cost
depay
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media