240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
ucl
Cum arată cotele pentru câștigarea Champions League, după stabilirea semifinalelor: favorita la trofeu
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Marile competiții europene scot așii din mânecă! Ești gata de o nouă săptămână de SuperPariuri?

26.10.2020, 11:00

Fiecare etapă are frumusețea și surprizele ei, însă săptămâna aceasta, astrele fotbalului s-au aliniat, iar meciurile importante s-au potrivit la fix pentru a-ți completa un SuperBilet. Prima ligă, Serie A, Liga Campionilor sau Liga Europa sunt doar câteva din SuperVariantele pe care poți paria săptămâna aceasta. Abia aștept să văd noile rezultate, tu nu? Ce spui? Te simți pregătit să pășești în galaxia câștigătorilor? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău! 

preview-lightbox-201023_SaptamanaPariuri_Digisport
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Serie A vine cu o SuperEtapă!

Și ce etapă! Diavolii de la AC Milan sunt gata să-i aducă la porțile iadului pe Magicienii antrenați de Paolo Fonseca. Suporterii adevărați știu exact despre ce e vorba când AC Milan și AS Roma se află în același meci. Spectacol fără măsură și o SuperOportunitate de pariuri! Hai să-ți dau câteva indicii pentru a-ți construi biletul ideal. Diavolii milanezi au câștigat (2-0) ultima partidă jucată împotriva formației din Roma, însă au pierdut primul meci din deplasare (2-1), ceea ce le ridică șansele celor de la „La Lupa” în obținerea victoriei. Rezultatul e incert, însă un pariu mai sigur ar fi pe numărul de goluri. Obiceiurile vechi nu se schimbă niciodată, iar AC Milan și AS Roma marchează la fiecare duel peste 3 goluri. Cred că știi ce ai de făcut acum. Deschide aici oferta și alege cel mai bun pariu pentru biletul tău!

FCSB aleargă după prima poziție! 

Maratonul din prima ligă a început de aproape 8 etape, iar FCSB se află în sprint alert către vârful campionatului. Din nefericire pentru aceștia, Studenții de la Craiova sunt la două victorii distanță, un avânt destul de mare pe care îl vor recupera cu greu. Meciul cu Hermannstadt trebuie câștigat cu brio, altfel, diferența se va mări, iar roș-albaștrii își pot lua adio de la titlu anul acesta. Echipa antrenată de Toni Petrea pleacă cu prima șansă, iar statisticile o declară pe FCSB câștigătoare. Înființată în 2015, echipa Sibiului a reușit să câștige o singură dată în fața rivalei din capitală, în anul 2018, an în care a eliminat-o pe FCSB din prestigioasa Cupă a României. De atunci, FCSB a obținut victorii pe banda rulantă, iar Hermannstadt a întâmpinat înfrângere după înfrângere. Cele mai dureroase au fost sezonul trecut (4-0 și 4-3), un tur-retur dezastruos pentru tânăra echipă. Sezonul acesta poate fi unul de foc pentru sibieni, iar ghinionul înfrângerilor se poate termina cu SuperMeciul de luni. Ce zici? Ești dispus să mizezi pe o surpriză a ardelenilor sau mergi pe mâna statisticilor?

Campioana continuă dominația totală!

Meciul de debut în grupele Ligii Campionilor a fost pistol cu apă pentru campioana bavareză. Atletico Madrid a făcut tot posibilul pe teren, dar degeaba..... Bayern a spulberat-o cu 4-0 și a urcat pe primul loc în clasamentul grupelor. Acum, Lokomotiv Moscova își poate aștepta rândul la măcel sau poate aplica o strategie nouă în duelul cu titanii germani. Totul ține de jocul lor și de inspirația de pe teren. Cele două formații se cunosc de ceva vreme. În urmă cu 25 de ani, Bayern a înfruntat-o pe Lokomotiv în Europa League, duel care s-a terminat cu 5-1 la scorul general, după un asalt furios al nemților, finalizat cu o victorie zdrobitoare (5-0). Fanii probabil au uitat, însă istoria rușilor rămâne pătată de acea înfrângere, iar pentru a șterge această rușine, ar putea obține o victorie rapidă în fața rivalei germane. Greu de crezut, mai ales acum, în momentele de glorie ale bavarezilor, însă surprizele pot lovi în orice moment, noi doar trebuie să fim acolo cu pariul plasat și cu contul deschis pentru a primi SuperCâștiguri. Ce zici? Oportunitățile sunt nenumărate! Pariu pe victoria favoritei, numărul de goluri sau poate pe prima reușită. Alegerea e la tine! Aruncă o privire peste oferta de pariuri și selectează-l pe cel mai bun pentru biletul tău! 

Feroviarii sunt ca un tren japonez!

Ai auzit de povestea trenului japonez care poate să atingă 360 km/h? Un astfel de tren avem și noi pe terenul de fotbal, se numește CFR Cluj și se îndreaptă cu aceeași viteză spre calificarea din faza grupelor. După un SuperMeci în care au dat de pământ cu rivalii de peste Dunăre (2-0), urmează încă o reușită împotriva elvețienilor de la Young Boys. Deși statisticile o declară favorită pe campioana Elveției, noi credem în voința ardelenilor și mizăm pe victoria acestora. La fel a fost și în primul meci, iar câștigurile au luat foc în momentul în care CFR și-a declarat victoria. Cfr-iștii își cunosc adversarii. În urmă cu 7 ani au jucat un meci amical împotriva acestora, partidă finalizată la egalitate, însă acum, miza e mult mai mare, iar tensiunea se va simți în jocul ambelor echipe. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe favorita ta, direct de pe telefonul tău! 


#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Etichete: cote pariuri , cote champions league , advertorial superbet , cote europa league , cote fcsb - hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media