superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 2-0, ACUM, Digi Sport 1. Ionuț Cojocaru a dublat avantajul echipei lui Gică Hagi
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
Play-off

(P) Mereu în meci! Vezi în direct meciurile și pariezi informat și inspirat. Fluier de start în SuperWeekend!

articol scris de Digi Sport
16.10.2020, 19:33

46 de meciuri în direct online pe site-ul și aplicația Superbet de azi și până duminică în La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A! Maraton pentru SuperPariori dar și pentru SuperFanii fotbalului. Orice meci poate fi abordat din mai multe perspective când vine vorba de strategii tactice pe care echipele și le fac. La fel se întâmplă și când îl „ataci” ca parior. De la pariurile clasice 1 X 2 care în marile campionate beneficiază de cote mărite și până la pariurile cele mai noi și mai complexe, Superbet caută să te pună mereu în valoare ca parior! Deschide cont online la Superbet.ro și bucură-te și de această dimensiune a pasiunii tale pentru sport: anticiparea dezonodământului evenimelor care te interesează!

thumbnail_201014_Liga 1 vs Top 4 leagues streamed by Superbet_ Stats_DigiSport
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Bundesliga rămâne un campionat superofensiv

Prima ligă din Germania a dat campioana Europei în sezonul trecut și a avut două semifinaliste în Liga Campionilor. Un campionat în care fair-play-ul financiar e respectat la virgulă și în care fotbalul nu e doar talent și pasiune. E o meserie. Dintre superligile aflate în oferta de streaming pe site-ul și aplicația Superbet.ro, nemții se mândresc cu cea mai mare medie de goluri pe meci, 3.50, deci pariul 3+ e prins cel mai des, dar și cu cele mai multe meciuri în care ambele echipe marchează, lucru care face superpopularul pariu GG foarte profitabil pe acest campionat. Vezi în orice moment toată oferta de pariere pentru cele mai tari și mai profitabile campionate aici!

Cornerele cele mai multe unde sunt?

Nemții mai sunt primii și la capitolele cornere pe meci, cu o medie de 9.89 lovituri de colț în fiecare partidă. Tot pe parte de SuperStats, Bundesliga se remarcă la capitolul penalty-uri. 0.50 acordate pe meci. Deci jumătate dintre meciurile disputate până acum au consemnat lovituri de pedeapsă. Asta nu înseamnă că Bundesliga e campionatul cel mai dur. Ligue 1 și Serie A îl depășesc la faulturi, cartonașe galbene și cartonașe roșii. Statistica pur și simplu confirmă că nemții sunt cei mai riguroși când vine vorba de aplicarea regulamentului.


Atacanții cei mai indisciplinați sau apărătorii cei mai preciși?

Răspunsul pare simplu dacă e să vă spunem la ce campionat facem referința. Serie A este liga în care media de offside-uri pe meci e cea mai ridicată. Un semn că italienii rămân maeștri ai defensivei, chiar și în condițiile în care se utilizează un 3-5-2 în fața unui 4-3-3 de exemplu. Jucătorii echipei în ofensivă sunt surprinși afară în joc cel mai des, mai des decât în meciurile din celelalte campionate.

Unde sunt băieții răi care aduc bani pentru pariurile pe cartonașe?

E drept... campionatul italian rămâne și cel în care se fluieră cel mai des faulturi. Dar asta nu-l face nici pe el cel mai dur, așa cum nici penalty-urile acordate în Bundesliga nu transformă prima divizie germană într-un câmp de război. Băieții răi sunt în Ligue 1. Surprinzător, nu? Cea mai mare medie de galbene pe meci și cea mai mare medie de cartonașe roșii pe meci sunt înregistrate în Ligue 1!

Poți avea acces la multe alte superstatistici pe aplicația de pariuri sportive Superbet! Instaleaz-o gratuit pentru iOs și Android de aici!

SuperSurpriza pe parte de șuturi pe poartă!

Da! Nu e Messi! Dar e Ronaldo! Sau mai exact... campionatul în care evolueză CR7! Serie A se mândrește că este supercampionatul din oferta de streaming Superbet în care se trag cele mai multe șuturi pe poartă! De 11.06 ori pe meci reușesc echipele să cadreze șuturile pe poarta adversă în campionatul care se luptă să-și recâștige supremația în Europa și lume. Momentan, Serie A ocupă locul 4 în coeficientul UEFA al campionatelor după 10 de ani de când n-a mai câștigat Liga Campionilor și... 21 de când n-a mai câștigat Cupa UEFA (devenită începând cu 2010 Europa League).

Vino pe SuperSocial, locul de întâlnire al pariorilor Superbet!

Intră în secțiunea Prieteni pe aplicația Superbet și arată-le alor tăi pronosticurile alese și biletul final plasat online! Rămâi în continuare pe aplicație și folosește SuperSocial pentru distracție și informare! Poți să vezi biletele prietenilor pe care îi urmărești, să le spui ce crezi despre alegerile lor, iar la începutul meciului dă-ți întâlnire cu ei pe chat-ul evenimentului!

Pe chat poți să comentezi partida cu ceilalți fani, să-ți dai cu părerea despre desfășurarea ei și chiar să te sfătuiești cu prietenii în legătură cu eventualele pariuri live care ți se par că se întrevăd. Dacă ai nevoie să te inspiri de la profesioniști, ambasadorii Superbet postează zilnic biletele lor, care se pot transforma în ponturi câștigătoare pentru tine. Urmărește activitatea lui Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu și a jurnaliștilor sportivi deveniți experți Superbet și fă-ți săptămâna mai frumoasă! SuperSocial de pe aplicația Superbet e locul de întâlnire preferat al pariorilor și al iubitorilor sportului. Vino online, prietene!

#PARIEMPEBINE #HAI SĂ FIM SUPER #SUPERSOCIAL

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 2-0, ACUM, Digi Sport 1. Ionuț Cojocaru a dublat avantajul echipei lui Gică Hagi

Antrenorul român care a ajuns să aibă presa din străinătate la picioare: "Trebuie s-o recunoaștem!"
Club Brugge v PAOK FC - UEFA Europa Conference League BRUGGE, BELGIUM - APRIL 11 : Hayen Nicky head coach of Club Brugge
Decizie finală: Malcom Edjouma se întoarce la FCSB!
CFR Cluj v FCSB - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 05 Feb 2023
Lovitura primită de UTA Arad
uta logo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media