(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (28.02.2024)
A auzit acuzațiile la adresa lui Bergodi și a răbufnit: ”Frază care spune si dezvoltă multe”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
Etapa 26 (Reprogramat)

(P) O nouă etapă magică în Liga Campionilor. Supercotele pentru meciurile de marţi

03.10.2023, 13:34

Marți seara începe cu a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor, iar cele mai prestigioase arene din Europa se pregătesc să găzduiască o serie de confruntări deosebit de așteptate. Meciul de gală al serii de marți va avea loc la Napoli, unde se întâlnesc campioana en-titre a Italiei și liderul la zi din LaLiga, Real Madrid.

advertorial
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Vezi oferta cu meciurile de marţi din Liga Campionilor şi alege-ţi favoritele!

Liderii din Grupa C

După tragerea la sorți, atât Real Madrid, cât și Napoli au fost etichetate ca principale favorite pentru a avansa din Grupa C a Ligii Campionilor. În prima etapă, ambele echipe au obținut victorii, însă echilibrul de pe teren a fost aproape de a da peste cap calculele de pe hârtie.

Pe propriul teren, Real Madrid a reușit să câştige într-un mod dramatic împotriva lui Union Berlin, formaţie aflată la prima prezenţă din istorie în Liga Campionilor. Eroul "galacticilor"? Nimeni altul decât Jude Bellingham. Mijlocașul englez a înscris golul victoriei în al patrulea minut al prelungirilor, iar în prezent se poate lăuda cu șapte goluri marcate în tricoul Los Blancos.

Și Napoli a încheiat meciul de pe terenul celor de la Braga cu o victorie, dar momentul decisiv a survenit pe final, odată cu autogolul lui Niakate. De atunci, campioana Italiei s-a refăcut și vine acum după două victorii consecutive în campionat, în care a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri în fiecare meci.


Cu talente precum Jude Bellingham și cu forma actuală a celor de la Napoli, acest meci din Grupa C se anunţă a fi unul deosebit de competitiv.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Napoli – Real Madrid şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Duel stelar pe Old Trafford

Manchester United a debutat în Liga Campionilor cu o înfrângere amară, iar amărăciunea s-a accentuat odată cu ultimul lor rezultat, o pierdere surprinzătoare, 0-1, împotriva lui Crystal Palace, chiar pe terenul propriu.

Echipa lui Erik ten Hag se află acum într-o situație delicată și trebuie să obțină o victorie imperativă pentru a-și menține șansele de calificare în optimile de finală ale competiției. Cu toate acestea, misiunea lor nu este nici pe departe ușoară, pentru că pe Old Trafford sosește Galatasaray, o echipă care a renăscut într-un „dream team” datorită transferurilor efectuate în vara aceasta.

Turcii au început cu o remiză în prima etapă, 2-2, pe teren propriu, împotriva lui FC Copenhaga, dar de atunci au parcurs un drum fără greșeală. Cu trei victorii consecutive în campionat după debutul în Liga Campionilor, Galatasaray pare să fie pe un trend ascendent care îi face să fie din ce în ce mai periculoși.

Ambele echipe luptă pentru puncte vitale, iar duelul de pe Old Trafford promite să fie un moment crucial pentru campania din Liga Campionilor a ambelor echipe.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Man. United – Galatasaray şi alege ce te inspiră!

Revanşa portughezilor?

Inter Milano, finalista sezonului precedent din Liga Campionilor, a debutat în acest sezon cu un rezultat de egalitate, 1-1 împotriva lui Real Sociedad. Dar acum, la Milano, vine o echipă determinată să-și ia revanșa.

Benfica nu o poate uita pe Inter după sferturile de finală ale Ligii Campionilor sezonul trecut, fiind eliminată chiar de către formaţia italiană, în urma unor partide dramatice: 0-2 în Portugalia și un remarcabil 3-3 la Milano.

Benfica intră în a doua etapă a grupelor fără niciun punct, în urma înfrângerii suferite în primul meci cu Salzburg, scor 0-2. Cu toate acestea, portughezii vin la Milano cu moralul ridicat, datorită victoriei lor strălucitoare cu 1-0 împotriva lui FC Porto, într-un clasico portughez plin de intensitate.

Vezi oferta de SuperPariuri pentru Inter – Benfica şi alege ce te inspiră!

Toate meciurile din Liga Campionilor beneficiază de SuperAvantaj! Nu uita, primele meciuri de marţi încep la 19:45: Salzburg – Real Sociedad şi Union Berlin – Braga.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
sabalenka
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (28.02.2024)
A auzit acuzațiile la adresa lui Bergodi și a răbufnit: ”Frază care spune si dezvoltă multe”

Live Score&Video Chelsea - Tottenham 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Chalobah a deschis scorul. Drăgușin, pe banca de rezerve
Chelsea v Tottenham Hotspur - Premier League - Stamford Bridge
Marius Șumudică s-a întâlnit cu Dan Șucu și a tras concluzia despre acționarul Rapidului: ”Vă spun doar atât”
Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media