featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
alibec
Denis Alibec, ”NU” pentru FCSB!
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

(P) Pariorii profesioniști dezvăluie: Așa se face biletul zilei…

29.08.2018, 09:03

Oricât de bine te-ai pricepe la fotbal sau la sportul pe care obișnuiești să pariezi, nu e rău să urmărești ce postează pariorii profesioniști. Nu mă refer atât la ponturi, cât mai ales la acele articole în care ei scriu despre ce trebuie și ce nu trebuie să faci pentru a câștiga bani din acest hobby.

poza griezmann
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Eu am monitorizat postările despre pariuri sportive de pe site-ul comunității pariorilor online din România și am sintetizat câteva reguli pe care mă străduiesc să le respect, în ciuda tentațiilor care apar destul de des. Ca să nu mai pierzi timpul căutând aceste articole, îți prezint principalele aspecte de care trebuie să ții seama atunci când faci biletul zilei la pariuri sportive.

Specializează-te pe maxim trei competiții. Șansele de a câștiga la pariuri sunt cu atât mai mari cu cât ai mai multe informații despre meciurile pe care joci. Statisticile sunt ușor de găsit pentru orice campionat din lume, dar e cea mai mare greșeală să pariezi orientându-te doar după cifre. Foarte importante sunt informațiile de context, precum știrile despre absenți, despre echipele probabile, despre rivalități, despre situația de la fiecare echipă în parte ș.a.m.d. Este nevoie de timp pentru a afla aceste informații, chiar dacă ai baze de date cu surse de informare bine puse la punct. Astfel, pariorii profesioniști sunt de părere că nu poți juca în deplină cunoștință de cauză decât pe maxim trei competiții.

Pentru români, cele mai la îndemână sunt pariurile pe Liga I, pentru că există multe surse de informare. Un alt avantaj este că poți găsi pe site-urile de profil rubrici speciale precum biletul zilei din Liga 1 pe PariuriX.com, în care specialiștii îți indică selecțiile cu cea mai mare probabilitate de câștig.



Pariază pe cele mai bune cote. Dacă vrei să joci ca un profesionist și urmărești să fii pe plus pe o perioadă mai lungă de timp, trebuie să fii atent la cote. Nu există casa de pariuri online care să oferte pe linie cele mai mari cote. Un operator poate oferi cele mai bune cote la un meci pentru 1X2, iar altul pentru total goluri, la același meci. Specialiștii ne sfătuiesc să avem conturi la mai multe agenții de pariuri online de top, pentru a juca mereu pe oferta cea mai bună.

Ține cont de managementul banilor. Recomandarea generală este să nu jucăm niciodată mai mult de 10% din buget pe un singur pariu, în funcție de cotă sau de gradul de risc pe care apreciem că îl are acel pariu. Aceasta este o regulă de aur. După o serie de pariuri pierdute, pariorii amatori cedează tentației de a dubla miza sau chiar de a paria toată banca pentru a recupera pierderile. A juca la recuperare înseamnă a rămâne fără bani în cont, mai devreme sau mai târziu. Se poate întâmpla să îți iasă o dată, poate de două ori, dar a treia oară vei pierde sigur toți banii. Îți spun asta din experiență proprie.

Joacă cât mai puține meciuri pe bilet. Profesioniștii joacă doar bilete single, dar ei pariază sume mari. Nu am auzit de profesionist care să joace 10 lei. Cine nu trăiește din pariuri poate încălca această regulă, dar ideal este ca pe bilet să fie trecute cât mai puține selecții (două, maxim trei). Acele bilete cu peste 5 selecții au deznodământul strict la mâna norocului.

Analizează bine meciurile. Inspiră-te din ponturile specialiștilor, dar nu le juca fără să analizezi, la rândul tău, meciurile. Ideea este să nu joci doar de dragul de a juca. Dacă nu ai timp să studiezi toate informațiile sau nu te poți concentra (ești obosit, te gândești la alte probleme, ești nervos etc.), e mai bine să nu deschizi site-ul de pariuri.

Consideră respectarea acestor sfaturi ca pe un test de voință. Dacă reușești să nu te abați de la ele, înseamnă că ai stofă de parior profesionist.

Etichete: advertorial , pariurix , advertorial pariuri , biletul zilei , biletul zilei pariuri , biletul zilei pariurix


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Autoritățile saudite au permis utilizarea forței letale pentru a face loc unui oraș al viitorului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman
coman7
Recomandările redacției
alibec
Denis Alibec, ”NU” pentru FCSB!

Dan Petrescu, replică tăioasă înaintea partidei FCSB - CFR Cluj. ”E bine că mi-ai pus întrebarea asta”
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
A ajuns la detectorul de minciuni, după ce a fost surprins de mai multe ori cu tânăra acuzată de infidelitate! Rezultatul
mag
Alertă la Real Madrid! Carlo Ancelotti a numit titularul care ar putea rata finala Champions League
Getafe Vs Real Madrid in Getafe, Spain - 01 Feb 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media