2023.10.22 Radom Pilka nozna PKO Ekstraklasa 2023/2024 Radomiak Radom - Korona Kielce N/z Constantin Galca Foto Marta Ba
Exclusiv Verdictul a venit imediat, după instalarea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Exclusiv Scut în jurul lui Istvan Kovacs: ”L-au numit încrezut și provocator, dar a fost un arbitraj bun!”
Unirea Slobozia, prima echipă promovată în SuperLiga României!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

(P) Previziunile lui Craioveanu: „Dacă vrea, Messi va fi golgheter, dar favorită la titlu e tot Real Madrid”. Tu ce pariezi în noul sezon din La Liga?

11.09.2020, 14:39

Grande Gică Craioveanu radiografiază noul sezon din Spania, în care merge tot pe mâna Realului, nu o vede bine pe Barca și salută revenirea lui David Silva în La Liga.

digisport (1)
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Dacă e să vorbim de noul sezon, trebuie să spun de la început că tot pe cei de la Madrid îi văd favoriți la titlu. La ei e liniște, lucrurile sunt așezate, au stabilitate. Barcelona în actuala formulă, cu tensiunile astea, cu Bartomeu scăpând situația de sub control... Nici pe Koeman nu îl văd să fie capabil să stăpânească vestiarul ăsta greu. E prea mult pentru el. Așa zic acum! Ia să văd ce cote dă Superbet. (Grande verifică oferta de anteposturi pe câștigătoarea sezonului 2020-2021 în La Liga). Uite! Ce spuneam. Vedem la fel. Realul e favorită. Câștigă o mașină ca a lui Gică Craioveanu și multe alte premii! Fă-ți card Superbet, intră în Clubul Superbet și poți fi SuperPremiat!

Grande, cum îl vezi pe Messi?

Despre episodul Messi pot să spun că de mult timp a dat semne de nemulțumire, mai ales pentru că nu i se aduc oameni suficient de valoroși pentru a se bate sus. Rămâne, dar nu știu cum va fi. Cât de conectat, cât de capacitat. Valoare încă are. Dacă vrea, dacă are chef, mai are lucruri de arătat. De exemplu, la titlul de golgheter tot pe el îl văd favorit (Grande tocmai se uită și la oferta Superbet de anteposturi pentru golgheterul din La Liga). Dacă vrea, repet! Benzema poate și el să fie protagonist și uite că are cotă bună, 6.50. Pe Hazard nu prea îl simt. Sezonul trecut a fost mediocru, de exemplu. Corectă cota 17.00. Foarte bine gândită! Vezi toată oferta și pariază pe cine va fi golgheter în noul sezon din La Liga! Pariază la Superbet!

Cine se poate bate cu granzii?


Dintre celelalte echipe, Atletico și Sevilla mi se pare că stau bine. Le văd pe ambele având șanse să se bată la locul doi cu Barcelona. Valencia prietenului meu Javi Gracia nu știu cum se va descurca. A pierdut jucători mulți. Nu cred că se va putea bate sus.

Dar echipele tale ce sezon vor avea?

Dintre echipele mele, Villareal e bine-bine. Va avea un cuvânt de spus. Un mare plus e și întoarcerea lui David Silva în Spania, și faptul că a venit la Sociedad e o lovitură. A stat atâta timp la City, a fost căpitan acolo. Abia aștept să îl văd. Real Madrid, Barcelona sau Atletico? Ori o mare surpriză? La Superbet, ai cele mai bune cote pe noua campioană a Spaniei!

Regretul lui Grande

Nu pot să închei fără să îmi exprim amărăciunea că începe un nou sezon în Spania fără români. E Rațiu, la Villareal, dar, Dumnezeule!, câți eram pe vremea când jucam eu. La atâtea echipe... Și în Primera, și în Segunda. Didi, Dumnezeu să îl ierte!, la Atletico, Guriță și el, Hagi la Madrid, Gicanu la Barcelona, Dumitrescu, Mister, la Sevilla, Adi Ilie la Valencia, Filipescu la Betis, Stelică... Mulți, mulți. Și după noi altă generație, dar acum...

Grande, dă-ne te rugăm și o posibilă explicație

Păi vina e a conducătorilor noștri. Vehiculează sume astronomice, dar vând prin Azerbaidjan și Kazahstan, în loc să aibă o strategie. Să își pună jucătorii în vitrine. La națională, în cupele europene. Păi piticu meu de la Craiova, Mitriță, e recordul din ultimii ani. Șapte punct patru milioane... Dar în America, în Europa nu am mai dat un jucător de referință de nu știu când. Poate generația asta cu Mirel pe bancă. Cine știe?!

Noul sezon din La Liga începe sâmbătă, de la ora 17:00, cu meciul Eibar - Celta. În aceeași zi, se mai joacă Granada - Bilbao (19:30) și Cadiz - Osasuna (22:00). Ai toată oferta de la Superbet la cele mai bune cote pe La Liga aici !

Îi supermulțumim lui Grande și sperăm să-l supertransferăm și pe SuperSocial, în rețeaua de socializare a pasionaților de pariuri sportive, o experiență unică în România. Mister Ilie Dumitrescu e deja în SuperSocial unde ne arată ce pariază și inspiră zilnic mii de pariori. Vino și tu pe SuperSocial și descoperă un loc pe care ți l-ai dorit, cel în care îți poți face prieteni noi dintre pariorii Superbet, poți găsi inspirația zilnică și te poți afirma ca parior!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: gica craioveanu , la liga etapa 1 , meciuri la liga , superbet , cote la liga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Recomandările redacției
Unirea Slobozia, prima echipă promovată în SuperLiga României!

Video Gestul făcut de Ermal Krasniqi la marginea terenului, după ce Bogdan Lobonț l-a scos în minutul 60
lobont
Louis Munteanu a făcut anunțul despre viitorul său, după meciul cu Rapid. Ce a spus despre echipa națională
Gigi Becali l-a iertat! Ce jucător apare în primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Sepsi
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media