superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Farul - CFR Cluj 5-1. Umilință pentru ardeleni la Ovidiu! Elevii lui Gică Hagi s-au întrecut în execuții
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

(P) Primii SuperMilionari în Euro din pariuri sportive! Câțiva prieteni au pariat pe goluri (3+ și 5+) și câștigurile cumulate pe 109 bilete le-au adus în conturi +1.200.000 Euro!

12.11.2020, 10:18

Primul SuperMilion de lei câștigat în aprilie 2017 la Superbet cu pariuri pe superpopularul PsFX (egal la pauză sau la finalul meciului), pe un bilet repetat de 7 ori a fost depășit an de an de câștiguri tot mai mari și tot mai dese.

201111_Over_One_Milion_Euro_BigWin_DigiSport
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Acum, în acest 2020 care ne-a supersolicitat pe toate planurile, jucătorii au reușit la liderul național din domeniul pariurilor sportive cele mai mari câștiguri din istorie, indiferent de ce au preferat să parieze.

Această tendință conducea spre mult așteptatul moment în care să se câștige și primul SuperMilion de euro. Iată că momentul a venit și e legat de câștigurile reușite într-o agenție Superbet, în aceeași zi, de un grup de prieteni. Ai în fiecare moment situația agențiilor în această perioadă în care Covid-19 impune unele restricții în ceea ce privește activitatea agențiilor stradale.

Primul pont către SuperMilionul de euro: ia în serios oferta din fiecare zi!

Prietenii au plasat biletele într-o zi de vineri, una în care primul gând îți este să pui bilete pentru meciurile de sâmbătă și duminică, fiindcă oferta îți pare mai subțire. Nu e deloc așa. Iar pariorii responsabili, știu că orice zi poate fi o SuperZi, atunci când îți gândești biletele. Deschide cont online la Superbet.ro să poți paria în orice clipă, de oriunde ești și să valorifici inspirația, experiența și informațiile pe care le ai!

Al doilea superpas: încearcă variante diferite de pariuri, pe meciurile în care crezi

Ce-au făcut prietenii? Au plasat 5 bilete, în care au mizat pe 3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meci), respectiv 5+ (cel puțin 5 goluri marcate în meci), bilete pe care au avut aceleași trei meciuri: Pogon – Jagiellonia, din prima divizie poloneză, Ekstraklasa, Coventry – Reading din Championship (eșalonul secund din Anglia) și Pacos Ferreira – FC Porto, din prima ligă portugheză.


Ei au pariat 3+ pentru fiecare dintre ele, plasând și bilete cu 5+, pentru meciurile din Anglia și Portugalia!

330 de minute de milioane!

La propriu. Cele 3 meciuri s-au desfășurat în intervalul cuprins între orele 19:00 – 00:30! La 7 seara a început Pogon – Jagiellonia 3-0 (1-0). Golul de 3+ fiind marcat în minutul 69.

La ora care era până mai ieri ora de Liga Campionilor, 21:45, a început partida din Anglia dintre Coventry și Reading. La pauză era 1-0 și începea și meciul din Portugalia, dintre Pacos Ferreira și FC Porto. În minutul 76 la Coventry s-a marcat golul de 3-0 (în Portugalia era minutul 21 și scorul era 1-0 în favoarea lui Pacos Fereira).

A doua repriză din Anglia a fost dublată de nebunia din Portugalia: cartonașe roșii, penalty-uri, gol anulat de VAR, prelungiri incredibil de lungi! La finalul primei reprize din Pacos-Porto, în minutul 45+6 s-a marcat din penalty, golul de 3+! Dar mai trebuiau două goluri! Urmărește canalul oficial de Telegram al Superbet și beneficiază primul de cele mai noi oferte și informații relevante pentru pariurile tale!

Ne întoarcem în Anglia unde în minutul 76, Godden de la Coventry marca golul de 3+! În minutul 80 intra Pușcaș, în minutul 85 McCallum marca golul 4 (3-1 pentru Coventry). Supergolul de 5+ a fost înscris de românul nostru Pușcaș, în minutul 90+1!

Cam la 25 de minute de la finalul partidei din Anglia, se marca și golul de 5+ în Pacos Ferreira-FC Porto, la fel ca la Coventry, golul de 3-2, golul prin care învinsa a redus din handicap. Un gol de milioane, un gol istoric pentru pariorii din România! Reușita a fost una de peste 5.000.000 lei (50 de miliarde, dacă e să numărăm pe stil vechi)!

Al treilea superpas: joacă la Superbet

Pasul decisiv. Obligatoriu dacă vrei să fii pus în valoare ca parior și să știi că ai un partener de joc dispus să trăiască alături de tine emoția celor mai curajoase pariuri, sau a celor în care crezi supertotal! Prietenii au repetat de 109 ori cumulat, biletele! Au mizat 235.000 de euro și s-au ales cu un profit de 1.230.137 euro! Bineînțeles, toate sumele au fost achitate în lei.

Biletul cel mai repetat a fost acela în care în meciurile din Polonia și Anglia trebuia să se înscrie cel puțin 5 goluri. Pe biletul acesta prietenii au mizat 100.000 euro! Da, Superbet rămâne cel mai permisiv operator și nu are adversar la acest capitol în România.

Vezi mereu informația la zi în ceea ce privește agențiile deschise în această perioadă. În fiecare moment, poți juca online la Superbet pe site și direct din aplicația de pariuri sportive.

Deosebit de important

Superbet încurajează pariatul informat și responsabil și face eforturi pentru a-ți oferi cele mai multe și mai utile informații și statistici (avancronici pe blogul Superbet.ro în secțiunea știri pe site, articole în cele mai citite publicații din România, statistici, pariuri recomandate de SuperStats). Foarte puțini jucători își permit să mizeze asemenea sume. De aceea, trebuie să ții cont mereu de bugetul pe care îl ai. Să joci în primul rând pentru relaxare și pentru a te bucura de această dimensiune emoțională a pasiunii tale pentru sport. Așa, poate următorul supercâștig pe care îl va plăti Superbet va fi cel reușit de tine!

Intră pe SuperSocial și inspiră-te pentru SuperBilete!

Prietenii care au reușit acest câștig joacă și pe SuperSocial, prima și singura rețea de socializare a pariorilor, disponibilă gratuit în aplicația de pariuri sportive Superbet! Instalează și tu gratuit aplicația, intră în tabul Prieteni și setează-ți profilul de jucător pe SuperSocial, apoi vei avea acces non-stop la cel mai tare feed de bilete pariate, bilete pe care le poți repeta și tu (atunci când îți plac). De asemenea, tot pe SuperSocial vezi ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, dar poți descoperi și superpariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc! În plus, poți comenta în canalul de chat al fiecărui eveniment sportiv care te interesează, chatul fiind o sursă inepuizabilă de bilete live, care îți pot aduce și ție supercâștiguri!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Farul - CFR Cluj 5-1. Umilință pentru ardeleni la Ovidiu! Elevii lui Gică Hagi s-au întrecut în execuții

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL
demb
Pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului și ar putea ajunge la un alt club uriaș al Europei
Antrenorul român care a ajuns să aibă presa din străinătate la picioare: "Trebuie s-o recunoaștem!"
Club Brugge v PAOK FC - UEFA Europa Conference League BRUGGE, BELGIUM - APRIL 11 : Hayen Nicky head coach of Club Brugge

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media