vizual digi
(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG
(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Real - Atletico: Super Derby în Supercupa Spaniei!

10.01.2024, 12:47

A cincea ediție a Supercupei Spaniei în formatul Final 4 începe în această seară, în capitala Arabiei Saudite, Riyadh. De la ora 21:00, Real și Atletico mută în inima deșertului clasicul derby al Madridului și se înfruntă în prima semifinală. Echipa lui Ancelotti participă în competiție din postura de câștigătoare a Cupei Spaniei, în timp ce „Los Colchoneros” au primit invitația grație locului 3 ocupat în La Liga, pe poziția secundă terminând Real Madrid, deja calificată prin prisma trofeului cucerit în Copa del Rey.

240109_Real_Atletico_Digisport_Blog_SoMe_1060x636
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Duelul granzilor din capitala Spaniei poate fi urmărit Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri, dar și opțiunea Bet Builder. Descoperă oferta completă pentru Real Madrid – Atletico Madrid și alege-ți favorita!

Ultimul derby, câștigat de Atletico!

Real Madrid, de 12 ori câștigătoare a Supercupei, vine la Riyadh după o serie excelentă. „Galacticii” au ajuns la 19 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, înregistrând în acest interval 16 victorii și 3 remize. De altfel, chiar rivala Atletico este ultima echipă care a reușit să se impună în fața trupei lui Ancelotti. Pe 24 septembrie, în etapa a 6-a din La Liga, Real era învinsă cu 3-1 pe terenul lui Atleti. Istoricul recent al derby-urilor madrilene este însă de partea „Los Blancos”, care, în ultimii 5 ani și jumătate, au pierdut doar de două ori în fața „saltelarilor”, indiferent de competiție.

Din 2020 nu s-au mai întâlnit cele două rivale în Supercupa Spaniei. În chiar prima ediție din noul format, granzii Madridului s-au înfruntat în finală, iar câștig de cauză a avut Real, care s-a impus la loviturile de departajare, după 0-0 timp de 120 de minute.

O eventuală victorie a Realului ar putea duce la un nou El Clasico, dacă Barcelona se impune în semifinala cu Osasuna, programată joi seară, tot în capitala Arabiei Saudite. 2.05 este cota pentru o victorie a „galacticilor”, în timp ce Atletico a primit 3.50 să câștige în timpul regulamentar. Semifinalele Supercupei Spaniei beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Atacanți de 5 stele


Prima semifinală a Supercupei Spaniei pune față în față și două dintre cele mai bune ofensive din La Liga. Cu 40 de goluri marcate în 19 etape, Real are al doilea atac al campionatului, fiind depășită doar de revelația Girona. De cealaltă parte, Atletico este următoarea în ierarhie, cu 39 de reușite.

Cel mai probabil, Ancelotti va alinia tripleta Bellingham – Rodrygo – Vinicius, care a adunat 24 de goluri doar în actualul sezon din La Liga, unde englezul este cel mai bun marcator, cu 13 reușite. 3.20 este cota lui Bellingham pentru cel puțin un gol împotriva lui Atletico, fiind însă depășit de cei doi brazilieni, ambii primind cotă 2.90 să înscrie.

De cealaltă parte, Simeone se bazează pe un cuplu extrem de productiv. Alvaro Morata, autor a 12 goluri în campionat, și Antoine Griezmann, care a înscris de 11 ori, sunt atacanții de la care „Cholo” speră să-i aducă a 12-a victorie din carieră în fața Realului. 3.10 este cota pentru o reușită a lui Morata, față de 3.30, cât a primit Griezmann.

Semifinalele Supercupei Spaniei se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de superpariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Lovitura primită de Petrolul Ploiești
petrolul
Recomandările redacției
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media