240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Roland Garros își află Regele și Regina pe Superbet! Vezi SuperOferta, cu noua vedetă SuperAvantaj în prim-plan

articol scris de Digi Sport
07.06.2021, 12:50

Roland Garros 2021 e Campionatul Mondial de Tenis pe Zgură care se joacă în "deschiderea" EURO 2020 la Fotbal, iar până acum și-a respectat renumele și a oferit meciuri de totul sau nimic pe zgura din Paris. Marii favoriți, Rafa Nadal și Iga Swiatek, s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dar surprizele nu au lipsit și sunt anunțate și în săptămâna a doua. Fă-ți acum cont pe Superbet și profită de pachetul complet pentru Roland Garros: Pariuri Speciale, Pariuri Antepost, SuperStatistici și noua opțiune SuperAvantaj!

Advertorial Superbet
Advertorial Superbet
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Nadal impresionează, dar rivalii sunt pe urmele lui!

Ca de obicei, marele campion spaniol Rafa Nadal (cotă 1.75 pe Superbet pentru al 14-lea succes la Roland Garros) doar a zâmbit în meciurile din primele tururi, iar în faza optimilor de finală îl va înfrunta pe promițătorul italian Jannik Sinner. Tot pe partea superioară, Djokovic (cotă 4.50 pe Superbet la câștigarea trofeului) și-a dominat clar adversarii, iar un alt tânăr italian, Lorenzo Musetti, stă între el și sfertul de finală cu Matteo Berrettini. Cele două legende ale Sportului Alb și-au "programat" un blockbuster în semifinale, unul spre care se îndreaptă cu pași repezi și siguri. Vor ajunge acolo? Vezi oferta Superbet pentru meciurile de la Roland Garros și plasează-ți SuperPariurile!

Pe partea inferioară, punctul de referință e grecul Stefanos Tsitsipas (cotă 4.50 pe Superbet la un triumf la Roland Garros), așteptat de specialiști să joace finala cu unul dintre Djokovic și Nadal. Alexander Zverev stă la cotitură, ca de obicei, iar rusul Daniil Medvedev, care a semnat primele sale patru victorii pe zgura de la Paris, e marele obstacol al lui Tsitsipas în faza sferturilor de finală.

Iga Swiatek, numele care apare pe buzele tuturor specialiștilor

În competiția feminină, părăsită de mari favorite precum Barty, Osaka, Svitolina, Pliskova, Muguruza sau Serena Williams, universul din WTA pare că se învârte în jurul polonezei Iga Swiatek (cotă 1.75 pe Superbet la câștigarea turneului), rămasă jucătoarea de bătut în acest turneu. Surprinzător, statutul de a doua favorită a cotelor (5.50) îi revine tinerei iberice Paula Badosa, iar Cori Gauff (cotă 10), Elena Rybakina (cotă 10) și Barbora Krejcikova (cotă 15) completează unul dintre cele mai neașteptate top 5-uri ale favoritelor la un triumf istoric. Fără set pierdut până acum, Swiatek continuă sprintul cu un meci contra ucrainencei Marta Kostyuk, iar în faza sferturilor de finală va da fie peste Sofia Kenin, cea pe care a învins-o în finala din 2020 de la Roland Garros, fie peste Maria Sakkari!

România speră la un trofeu la Roland Garros!

La mijlocul unei ediții la care Simona Halep a spus "pas", iar Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au hrănit speranțele până la un punct, România a strecurat doi jucători în faza sferturilor de finală ale probei de dublu! În competiția feminină, Irina Begu face o pereche redutabilă cu argentinianca Nadia Podoroska, semifinalistă în 2020 la simplu, și așteaptă rezultatul duelului meciului Fichman/Olmos vs. Martic/Rogers pentru a afla perechea de care trebuie să treacă pentru a obține biletele pentru semifinale.
Pe tabloul masculin, Horia Tecău, jucătorul care ne-a obișnuit cu marile performanțe la dublu în ultimii ani, are un parcurs foarte solid alături de neamțul Kevin Krawietz, și el fost câștigător de Grand Slam, iar faza sferturilor de finală le aduce o înfruntare cu columbienii Cabal și Farah. O misiune foarte grea, sud-americanii atingând semifinalele în trei dintre ultimele patru ediții, dar Horia a demonstrat, de-a lungul carierei, că știe să dea peste cap calculele hârtiei.

Mii de SuperPariori, făcuți fericiți de SuperAvantaj


Pe lângă dramatismul și spectacolul oferit de jucători, Roland Garros 2021 a venit pentru SuperPariori și cu un cadou neașteptat: opțiunea SuperAvantaj le-a transformat biletele pierzătoare în unele câștigătoare în meciurile în care jucătorul/jucătoarea pe care au mizat a reușit să câștige un set cu 6-0! 476 de pariori s-au ales cu biletele câștigătoare deși sârbul Dușan Lajovic a pierdut cu georgianul Nikoloz Basilashvili, nu mai puțin de 5.172 de pariori au încasat banii pe victoria ibericului Carballes Baena în fața suedezului Ymer, chiar dacă al doilea a câștigat în cinci seturi, iar 1.276 au profitat de setul câștigat la zero de Katerina Siniakova în fața Tamarei Zidansek, înainte ca cea din urmă să revină și să câștige meciul. Vârful a fost atins vineri, la meciul Casper Ruud - Alejandro Davidovich Fokina, când 7632 de pariuri pierzătoare pe victoria primului (învins în decisiv, după un 6-0 în setul patru) au fost transformate în pariuri "verzi" grație SuperAvantaj!

Etichete: pariuri sportive , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”

Aproape de acord: Liverpool și-a ales noul antrenor și va plăti pentru el! Negocierile, pe ultima sută de metri
Rotterdam, Netherlands. 28th Nov, 2023. ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 28: Head Coach Arne Slot of Feyenoord attends a press conference after the Group E - UEFA Champions League 2023/24 match between Feyenoord and Atletico Madrid at Stadion Feijenoord
Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești
Jefuită de două ori în șase luni, în același loc: suma care i-a dispărut și cum a reacționat
timofeeva

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media