240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Să înceapă corida! Real Madrid și Osasuna se luptă în finala de la Sevilla

articol scris de Digi Sport
05.05.2023, 22:30

Ultimul cartuș al Cupei Spaniei se trage pe Estadio de la Cartuja din Sevilla. Sâmbătă, de la ora 23:00, Real Madrid și Osasuna se întâlnesc într-o finală care pune față în față ADN-ul de cuceritori de trofee al „galacticilor” cu entuziasmul și ambiția trupei din Pamplona, aflată la un pas de cea mai mare performanță din istorie.

230505_Real_Osasuna_1060x636
Foto: Superbet
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Ultimul act din Copa del Rey poate fi urmărit în streaming Live pe site-ul și în aplicația Superbet și beneficiază de Superpariuri. Descoperă oferta completă pentru Real Madrid – Osasuna și alege-ți favorita!

Real, finala 40 în Cupa Regelui

Meciul de sâmbătă seară are o însemnătate aparte pentru Real Madrid. Acum 120 de ani, „Los Blancos” disputau prima finală a Cupei Spaniei din istorie. Partida cu Athletic Bilbao, care încheia ediția inaugurală, disputată pe 8 aprilie 1903, a fost însă câștigată de basci cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0. De atunci, Real a mai disputat încă 38 de finale în Copa del Rey. Înaintea celei de-a 40-a prezențe în ultimul act al acestei competiții, palmaresul madrilenilor numără 19 trofee, ocupând locul 3, după Barcelona (31) și Bilbao (23).

Trupa lui Ancelotti și-a asigurat prezența pe Estadio de la Cartuja după un parcurs care a inclus victorii în fața lui Villarreal și Atletico Madrid, dar și a unui dublu El Clasico împotriva Barcelonei, în semifinale. Din lotul Realului, Karim Benzema este principalul favorit să înscrie. Francezul, care are 4 goluri în această ediție a Cupei Spaniei, are cotă 1.55 să înscrie în poarta Osasunei, echipă pe care întâlnit-o de 18 ori în carieră, reușind de 5 ori să marcheze.


Real MadridOsasuna se joacă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

„Cenușăreasa” din Pamplona

Dacă Real e o obișnuită a finalelor Cupei Spaniei, Osasuna ajunge doar pentru a doua oară în istorie în ultimul act al competiției. La precedenta partidă cu trofeul pe masă, în 2005, echipa din Pamplona era învinsă cu 2-1 de Betis, după prelungiri. În drumul spre această finală, revelația actualei ediții le-a eliminat pe ambele echipe din Sevilla, pentru ca în semifinale să treacă de Athletic Bilbao.

Va fi al cincilea meci între Real și Osasuna în Copa del Rey, iar madrilenii s-au impus de fiecare dată în fața echipei din Navarra. În toate competițiile, „Los Blancos” au doar 13 înfrângeri în fața adversarei din finală, câștigând 54 de partide și remizând de 19 ori. În actualul sezon din La Liga, Real a reușit doar un egal, 1-1, pe Bernabeu, câștigând cu 2-0 la Pamplona.

Kike Garcia, golgheterul acestei ediții de Cupă, cu 5 reușite, are cotă 7.00 să înscrie din nou în poarta madrilenilor, împotriva cărora a marcat și în meciul tur din campionat.

1.35 este cota Superbet pentru o victorie a Realului în timpul regulamentar al finalei de la Sevilla, în timp ce Osasuna a primit cotă 5.50 să câștige în premieră trofeul, indiferent dacă succesul este obținut în 90 de minute sau după prelungiri și eventuale lovituri de departajare. Finala Cupei Spaniei beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media