240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Se caută cel mai bun "Next Gen" din tenis! Vezi oferta Superbet pentru Turneul Campionilor U21, competiția cu format revoluționar

09.11.2021, 13:10

Opt dintre cei mai buni opt jucători de tenis sub 21 de ani și-au dat întâlnire în Italia, la Milano, acolo unde se va decide al patrulea campion al Next Gen Finals, competiția revoluționară prin care ATP vrea să dea un strop de culoare circuitului mondial. Timp de cinci zile, între 9 și 13 noiembrie, capitala modei va fi și epicentrul tenisului spectacol și va găzdui un turneu aparte, în care regulile tradiționale nu se aplică. Se caută urmașul lui Tsitsipas și Sinner, iar pe Superbet găsești o ofertă completă pentru încleștarea junilor circuitului.

211109_Next_Gen_ATP_Finals_Digi
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Fără Sinner și Auger, dar cu noua senzație Carlos Alcaraz!

Primii trei ani au fost un real succes, iar competiția rezervată vârfurilor generației Under 21 a produs spectacolul, dramatismul și adrenalina așteptate de fanii Sportului Alb. În plus, a dat și doi câștigători care la puțină vreme au confirmat în circuit: grecul Stefanos Tsitsipas și italianul Jannik Sinner, ajunși între timp pe culmile tenisului masculin. Sinner ar fi putut să joace și în acest an dar, la fel ca Felix Auger-Aliassime, a preferat să meargă la turneul suedez de la Stockholm. În lipsa celor doi, lista de start rămâne totuși una cât se poate de atractivă, cu spaniolul Carlos Alcaraz (sfertfinalist la US Open), americanul Sebastian Korda (câștigător de turneu ATP în acest an), italianul Lorenzo Musetti și al doilea american, Brandon Nakashima. Dacă cei patru au avut întâietate în circuitul seniorilor în acest sezon, foarte tare vin din urmă Hugo Gaston, noua mare speranță a tenisului francez, foarte tânărul danez Holger Rune (18 ani) și doi argentinieni de perspectivă, Sebastian Baez și Juan Manuel Cerundolo.

Carlos Alcaraz, favoritul cotelor Superbet

Dintre cei opt tineri jucători, spaniolul Carlos Alcaraz a avut cel mai constant sezon în 2021, iar evoluțiile încântătoare pe toate suprafețele i-au creionat deja imaginea de potențial urmaș al legendarului Rafael Nadal. Antrenat de un nume mare al tenisului, fostul lider mondial Juan Carlos Ferrero, Alcaraz are un forehand strălucitor, o deplasare la superlativ și o defensivă în stilul lui Nadal, iar aceste arme l-au transformat în primul favorit al cotelor (2.50 pentru un succes). Ibericul a fost repartizat în Grupa A, alături de Nakashima, Cerundolo și Rune.

Al doilea favorit e Sebastian Korda, fiul fostului mare tenismen Petr Korda, al cărui 2021 a fost de asemenea unul impresionant. Americanul a început anul cu o finală la Delray Beach, a câștigat la Parma și, în general, a obținut rezultate suficient de constante pentru a intra printre primii 40 de jucători ai lumii, pe locul 39. Dacă Alcaraz are un joc ceva mai defensiv, Korda punctează printr-un serviciu foarte eficient și un tenis care pune ofensiva pe primul loc.

Vezi aici Oferta Superbet pentru meciurile din prima etapă a grupelor, fii inspirat și fă-ți SuperBiletele!

Formatul special, atracția de la Next Gen ATP Finals!


Marea inovație impusă de conducerea ATP prin Turneul Campionilor Under 21 a fost legată de introducerea și testarea câtorva reguli speciale. În primul rând, un set se joacă până la patru game-uri, cu tiebreak la scorul de 3-3, și nu există avantaje în cazul în care se ajunge la 40-40. La Milano se va juca în formatul "cel mai bun din cinci seturi", arbitrajul de linie va fi electronic, va exista un cronometru pentru fiecare serviciu, fanii se vor putea mișca în tribune. În 2021, se va trece și de la încălzirea de patru minute la cea de un minut, la "courtside coaching" - posibilitatea ca antrenorii să ofere indicații în timpul meciurilor - și un singur timeout medical permis unui jucător într-un meci!

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media